Aminnnn ecmainn..agzina saglik ne guzel duaAllah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Okumuş olduğumuz Yasin-i Şerifi yüce katında kabul eyle.
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik. Yüce katında kabul eyle!
Yüce Allah’ım!
Yasinin şifasını bize ver. Kalbimizi senin ve habibinin sevgisiyle doldur. Dünyamızı ve ahiretimizi hayırlı eyle.
Allah'ım!
Burada bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip et. Evlatlarımızı bize bağışla. Sen yolcunun, çaresizin, hamilenin, sana içtenlikle el açan herkesin duasını duyansın, kabul edensin. Bizim de dualarımızı kabul et. Bizi sıkıntılarımızdan uzaklaştır. Hepimize kolay doğumlar nasip et. Hayırlı bir anne olmayı nasip et. Evlatlarımızın doğumuyla bizim de yeniden doğmamızı nasip et! Günahlarımızı bağışla. Amin.
Canım ben burada ki sayı ve isimlere göre duayi yapıyorum Allah cumlemızin niyetlerini kabul etsin insaallah :)
Amiin kızlar Allah razı olsun sağolun inşallah.Allah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik. Yüce katında kabul eyle!
Yüce Allah’ım!
Yasinin şifasını bize ver. Kalbimizi senin ve habibinin sevgisiyle doldur. Dünyamızı ve ahiretimizi hayırlı eyle.
Allah'ım!
Burada bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip et. Evlatlarımızı bize bağışla. Sen yolcunun, çaresizin, hamilenin, sana içtenlikle el açan herkesin duasını duyansın, kabul edensin. Bizim de dualarımızı kabul et. Bizi sıkıntılarımızdan uzaklaştır. Hepimize kolay doğumlar nasip et. Hayırlı bir anne olmayı nasip et. Evlatlarımızın doğumuyla bizim de yeniden doğmamızı nasip et! Günahlarımızı bağışla. Amin.
Amin canım evet devam edelim.
Geçti canım 41 i.Bugun 41'i tamamlayabildik mi?
Evet tatlım edelim fazla okursak değiştiririz listedentoist cim hergün devam ediyoruz dimi
AMİNNNAllah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Yüce Allah’ım!
Allah'ım!
Kozyatağı Bostancı metrosunun hemen yanında Central hospital var figen hanım ve başak hanım mükemmel hastane de öyle tavsiye ederimKizlar iyi aksamlar, Allah kabul etsin dualarimizi..ben gun icinde giremedigim icin simdi gordum( doktorumu degistirmek istiyorum,anadolu yakasinda atasehir kadikoy umraniye civari tavsiye edeceginiz kolay ulasilabilen bir hastane-doktor var mi?tesekkurler simdiden..
Allah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Yüce Allah’ım!
Allah'ım!
Allah kabul etsin insallah, ugrasiniza, zamniniza, agziniza saglik:)) bu gece yine okumaya calisicam. Okursam yazarim yine.Amin canım evet devam edelim.
Geçti canım 41 i.
Evet tatlım edelim fazla okursak değiştiririz listeden
İyi olur canım ya bende biraz hizlandiririm belki bu sayedeAmin canım evet devam edelim.
Geçti canım 41 i.
Evet tatlım edelim fazla okursak değiştiririz listeden
Aminn Allah kabul etsinAllah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Yüce Allah’ım!
Allah'ım!
Benim de aynı durum ve gittikçe artıyor şiddeti. Bugün çok az hareket etti bebek moralim bozuldu. Ve dediğin gibi semsert karnımpazartesi randevum inşallah bir sorun çıkmaz
Allah hepimizden razı olsın canım destek verdiniz. Tamam ben de okucam inşallah :)Allah kabul etsin insallah, ugrasiniza, zamniniza, agziniza saglik:)) bu gece yine okumaya calisicam. Okursam yazarim yine.toist canim organize ettigin icin sagolasin:)
Evet hızlanırsın canım :)İyi olur canım ya bende biraz hizlandiririm belki bu sayede
Ben pzt öğrenir sana yazarım canımins canim ya benim kontrolume daha cok varay sonu gimem gerekiyir ama bu sertlik korkutuyor beni sen pazartesi bir git bakalim ins guzel haberlerle gelirsin kuzum ya
Simdiden kolay gelsin canım yavaş yavaş yap :)Bu yazdiklarina gore bende ayirdim canim hatane cantasina konulcaklari yikayayim hic olmazsa dedigin gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?