2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Karninmi sertlesiuordu canim bebekmi toplaniordu.benim karnim sertlesiyor tas gibi asiri gerilip rahatsiz ediyor sanki patlicakmis gibi

Karninmi sertlesiuordu canim bebekmi toplaniordu.benim karnim sertlesiyor tas gibi asiri gerilip rahatsiz ediyor sanki patlicakmis gibi
Canım korkma bebek sıkışıyor artık dönerken de çok hissediyoruz canımızı yakiyorlar. Benımki d3 dün ittirdi karnimi karnim dümdüz one çıktı döndüğünü hissettim canım acidi biraz

Kızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
günaydın cnm..
ben hamile kaldığımdan beri hemen hiç ilişki olmadı..
saysam 7 ayda 5-6 defa anca olmuştur..ilk aylar midem bulanıyodu şimdide şikinlik ..

Orda baya uygunmuş canım,bende böyle bişey istiyorum bu havalarda giyilebilecek en rahat şey bu,40 tl'ya buna çok benzer bi panço buldum ama kolları yok açık yani o yüzden almak istemedim yine kar geliyormuş buralara

Canım aslında birçoğumuzun öyle ama arkadaşlar karştırıyor. Aslında rahmimiz kasılıyor ama biz bebek toplandı zannediyoruz. Ben muz yediğim günlerde ve magnezyum içtiğim günlerde daha az şiddetli oldupunu farkettim. Ama normaldr benim de taş gibi oluyor. Yalancı kasılma diye araştırırsan rahatlarsın belki bu dönemde düzensiz aralıklarda olanı normalmiş

utangaç kızlarınız
bizim erkekler oyle değil doktor bile dedi geçen sefer ohhh sere serpe açmış pipiyi yatıyor diye
ben utandım yani
Hahaha yiğidin malı meydanda olurmuş ne güzel maşallah annesi bizimki ayrıntılı da bile iki Büklümdü zar zor inceledi doktor :)

Kizlar benim gun icinde karnim tas gibi sert oluyor felaket geriliyor sabah normal olmus oluyor ama gunduz yine ayni bu durum beni korkutuyor bilgisiolan varmi
benimde akşamları oluyor hep son zamanlarda günün yorgunluğundan sanırım taş gibi gergin,acıyorsa,sabah kalktığımda geçiyor,normaldir artık bence bi sorun olacağını sanmıyorum ama sen doktoruna sor yinede,ben unuttum sormayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…