yok cnm baska bırıyle karstrdn sanırım ben balıkesrde yasıorm :)) bnde 30 haftaya grdım daha erken ama 2 hafta daha beklıyım oyle hazrlaym dıormben hazırladım sayılır ufak tefek b işeyler kaldı.
sen de selcen hanıma gidiyordun di mi? doğumu konuştunuz mu hiç? biz konuşmadık ama normal düşünüyor galiba benle ilgili. ben hiç kendimi normale hazır hissetmiyorum ama :/
ben daha 30a grdım bı yandan hazrlym dıorm bı yandan daha erken dıorm ama 1 2 haftaya hazrlamak lazım nolr nolmazben hazirladim ne olur ne olmaz diye çoğu arkadaş da hazırladı sanırım
Ben 29 haftamda hazirladim eksiklerini tamamliyacagım hazırlayınca eksikler çıkıyor herşeye hazirlikli olmak lazımben daha 30a grdım bı yandan hazrlym dıorm bı yandan daha erken dıorm ama 1 2 haftaya hazrlamak lazım nolr nolmaz
Hergün yasin okuyoruz canım toplu olarak 41 yasin diye başladık ama çoğaldık masallah akşam da duasini yapıyoruz ne kadar okuyabiliyorsan o kadar oku sayı yok tatlımne okucaz kaç tane okucaz kime okucaz
ben de katılabilirim
Tamamdır yazıyorum canım :)cnm bn 3le baslayayım daha okuyabılırsem yazarım
Yasin okuyoruz hepimizin niyetine istediğin Say'ı kadar canım :)ne okucaz kaç tane okucaz kime okucaz
ben de katılabilirim
Allah kabul etsin yazıyorum canım :)ben 1 tane az önce okudum cnm Allah kabul etsin inşallah...
Canim bana da bir yazar misinKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
Canım bende şimdi bir tane okuyacağım FatmaKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
Alya'yı ben de sevdim ama Arya ile karıştırılır mı die tereddüt ediyorumAlya diyorum
büyük geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusunSelam kizlar nasilsiniz?
Bayadir yazamadim, annem geldi Fransa'ya iki haftadir bende.
Esim kaza gecirdi taksiyle giderken gectigimiz hafta, kolu kirik, kaburgalarda kiriklar var. Cok agrisi oluyor ozellikle geceleri, kolu alcida kaburga kendi kendine iyilesecekmis. Allah'tan daha buyuk bir sey olmadi, o da rapor aldi isinden, evdeyiz ucumuz de. Iyi ki annem geldi, yoksa sinirlerimiz cok bozuldu ikimizin de annem cok yardimci oluyor..
Herkeseee selamlarr sevgiler
iyiz kuzum büyüyoruz dün hastahane çantasına koyacaklarımı makineye attım yavaştan hazırlık yapıp çanta olayına girişim yapayım ağız mendil leri çoraplar hastahane çıkışları battaniye ve Benm pijama takımım felan birkaç eksik kaldı benim kendim için almadığım onları da halledeceğim yakın da
ay kusura bakma tatlım, sen yavaştan eşyaları yıkamaya başla bence. ben öyle yaptım. kendi pijamalarını çocuğun eşyalarını yıkayıp ütülemem iki üç haftamı aldı haftasonundan haftasonuna anca yapabildim çünkü. sonra da dolaba koycaklarını dolaba hastaneye götüreceklerini çantaya koyarsın.yok cnm baska bırıyle karstrdn sanırım ben balıkesrde yasıorm :)) bnde 30 haftaya grdım daha erken ama 2 hafta daha beklıyım oyle hazrlaym dıorm
Hergün yasin okuyoruz canım toplu olarak 41 yasin diye başladık ama çoğaldık masallah akşam da duasini yapıyoruz ne kadar okuyabiliyorsan o kadar oku sayı yok tatlım
gece okumak oluyorsa gece okuyim bi tane yoksa yarın başlayayım ben. eşim rahmetli anneannesini görüp duruyor rüyasında gece gene görmüş onun kabrine gidicez birazdan sonra da yemek faslı falan olur. yemekten sonra okuyabilirim aama ya da yarın nasıl derseniz.Tamamdır yazıyorum canım :)
Yasin okuyoruz hepimizin niyetine istediğin Say'ı kadar canım :)
Allah kabul etsin yazıyorum canım :)
Azra ismi eşimin favorisi ben nedense ısınamadım bi türlüazra azra azra
hem de ne zor yahu, erkek olsa hazırdı isim...Ah o isim dertleri mahvetti bizi :) kız ismi be kadar da zormuş ben alya yi beğendim duru bade ecem arasında kaldık :)
heryerde her ismin farklı anlamı çıkıyor zaten kararsız kalıyorum sen ne güzel seçtin bitti inşallah bizde en kısa sürede karara varırız; ben Alya ya da Melis' e daha yatkınım ama eşim Azra' da kararlı nolcak bilmiyorummmMelis güzel kızım olsa koymak istiyodum. Ben anlamini bal arısı diye biliyorum fakat kimisi Tanrıça diyo. Iyice araştır sen yine de. Ilerde kızım olursa Yaren koycam. Kız ismi arayanlara fikir olsun. Saydiklarndan melis güzel bence ama dedigim gibi anlamı da önemli.
Olur tabi ki canım ne zaman istersen yarın akşama kadar vaktimiz var :)ben suwenden almıştım pijama takımını çok hoşuma gitti kalitesi. modeli falan da güzeldi. oraya da bak yolun düşerse. ağız mendilini de annem yaptırmış birine, bi yıkadım hepsinin ağzı burnu kaydı sinir oldum ama kullanıcam napim altı üstü kusmuk silcez :)
ay kusura bakma tatlım, sen yavaştan eşyaları yıkamaya başla bence. ben öyle yaptım. kendi pijamalarını çocuğun eşyalarını yıkayıp ütülemem iki üç haftamı aldı haftasonundan haftasonuna anca yapabildim çünkü. sonra da dolaba koycaklarını dolaba hastaneye götüreceklerini çantaya koyarsın.
gece okumak oluyorsa gece okuyim bi tane yoksa yarın başlayayım ben. eşim rahmetli anneannesini görüp duruyor rüyasında gece gene görmüş onun kabrine gidicez birazdan sonra da yemek faslı falan olur. yemekten sonra okuyabilirim aama ya da yarın nasıl derseniz.
MasaAllah bebisine canimselamlar,
dün kontrole gittik iyiydi sıpa. 1750 g olmuş. ama bana çok kilo almışsın dedi doktor. bir ayda 3 kg almışımo üç kiloya kadar toplam 7 kilo almıştım etti 10. dikkat etmem lazımmış.
yarın allahın izniyle doğum iznine ayrılıyorum. normalde perşembe ayrılmam gerekiyordu ama konuştum üç gün önce vericek raporu inşallah. bendeki havadisler böyle. sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah? artık her gün burdayım evde olduğuma göre daha sık görüşebilcez
Hayirli olsun canim gule gule kullansin bebisinKızlar aziz Bebe de indirim var casual cadillac 600 e aldık araç gereç deyüzde yirmi indirim var
yarın akşama kadarsa ben iki tane okurum inşallah. esra adım bu arada.Olur tabi ki canım ne zaman istersen yarın akşama kadar vaktimiz var :)
Bu arada ne zamandır görünmüyordun, seni gördüğüme sevindim hayırlı olsun iznini de alıyorsun :) ben de yarın teslime dicem inşallah raporumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?