2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok cnm baska bırıyle karstrdn sanırım ben balıkesrde yasıorm :)) bnde 30 haftaya grdım daha erken ama 2 hafta daha beklıyım oyle hazrlaym dıorm

ben daha 30a grdım bı yandan hazrlym dıorm bı yandan daha erken dıorm ama 1 2 haftaya hazrlamak lazım nolr nolmaz
Ben 29 haftamda hazirladim eksiklerini tamamliyacagım hazırlayınca eksikler çıkıyor herşeye hazirlikli olmak lazım

ne okucaz kaç tane okucaz kime okucaz

ben de katılabilirim
Hergün yasin okuyoruz canım toplu olarak 41 yasin diye başladık ama çoğaldık masallah akşam da duasini yapıyoruz ne kadar okuyabiliyorsan o kadar oku sayı yok tatlım

büyük geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun

ben suwenden almıştım pijama takımını çok hoşuma gitti kalitesi. modeli falan da güzeldi. oraya da bak yolun düşerse. ağız mendilini de annem yaptırmış birine, bi yıkadım hepsinin ağzı burnu kaydı sinir oldum ama kullanıcam napim altı üstü kusmuk silcez :)

yok cnm baska bırıyle karstrdn sanırım ben balıkesrde yasıorm :)) bnde 30 haftaya grdım daha erken ama 2 hafta daha beklıyım oyle hazrlaym dıorm
ay kusura bakma tatlım, sen yavaştan eşyaları yıkamaya başla bence. ben öyle yaptım. kendi pijamalarını çocuğun eşyalarını yıkayıp ütülemem iki üç haftamı aldı haftasonundan haftasonuna anca yapabildim çünkü. sonra da dolaba koycaklarını dolaba hastaneye götüreceklerini çantaya koyarsın.

Hergün yasin okuyoruz canım toplu olarak 41 yasin diye başladık ama çoğaldık masallah akşam da duasini yapıyoruz ne kadar okuyabiliyorsan o kadar oku sayı yok tatlım
Tamamdır yazıyorum canım :)

Yasin okuyoruz hepimizin niyetine istediğin Say'ı kadar canım :)

Allah kabul etsin yazıyorum canım :)
gece okumak oluyorsa gece okuyim bi tane yoksa yarın başlayayım ben. eşim rahmetli anneannesini görüp duruyor rüyasında gece gene görmüş onun kabrine gidicez birazdan sonra da yemek faslı falan olur. yemekten sonra okuyabilirim aama ya da yarın nasıl derseniz.

Azra ismi eşimin favorisi ben nedense ısınamadım bi türlü
Ah o isim dertleri mahvetti bizi :) kız ismi be kadar da zormuş ben alya yi beğendim duru bade ecem arasında kaldık :)
hem de ne zor yahu, erkek olsa hazırdı isim...
çatlıcam artıkk düşünmekten ben senin seçtiklerinden ecemi beğeniyorum ya da sadece ece

heryerde her ismin farklı anlamı çıkıyor zaten kararsız kalıyorum sen ne güzel seçtin bitti inşallah bizde en kısa sürede karara varırız; ben Alya ya da Melis' e daha yatkınım ama eşim Azra' da kararlı nolcak bilmiyorummm

Olur tabi ki canım ne zaman istersen yarın akşama kadar vaktimiz var :)
Bu arada ne zamandır görünmüyordun, seni gördüğüme sevindim hayırlı olsun iznini de alıyorsun :) ben de yarın teslime dicem inşallah raporumu.

MasaAllah bebisine canim

poupette canım çok geçmiş olsun. Dün yazamadım çok yoğundum. Unarım bir an önce iyileşir eşin annen de sağolsun sizi yalnız bırakmamış

yarın akşama kadarsa ben iki tane okurum inşallah. esra adım bu arada.

evet canım ya çok yorgun geliyordum eve harap bitap yatıyordum. çok şükür izne ayrılıyorum artık. dinlenirim bol bol. sen benden öndesin maşallah bakalım ne zaman gelecek bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…