ben de okurum ama Latince canım bir de yarın akşam 1 tane okurum okuyunca da buraya yazar haber veririm ismim de AyselKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 1 tane
Canim dun okuyamadim rahatsizdim Allah'in izniyle dunkiyle beraber 4 tane okuyacamKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
Tamam ekliyorum :)yarın akşama kadarsa ben iki tane okurum inşallah. esra adım bu arada.
evet canım ya çok yorgun geliyordum eve harap bitap yatıyordum. çok şükür izne ayrılıyorum artık. dinlenirim bol bol. sen benden öndesin maşallah bakalım ne zaman gelecek bebeler
Canım inan bir haftadır böyleyim. Ve artık tatlı şeyler yemekten 20 kiloyu bulucam. Ama normal çünkü gece bir anda ummadığım anda hareket ediyor.Kizlar dunden beri benim sipanin hareketlerinde azalma var patir kutur hareket eden cocuk simdi cok zayif hareket ediyor
ben de okurum ama Latince canım bir de yarın akşam 1 tane okurum okuyunca da buraya yazar haber veririm ismim de Aysel
Tamam canım dün toplanmadık zaten bugün dinle beraber okuduklarımızı yazıcaz :)Canim dun okuyamadim rahatsizdim Allah'in izniyle dunkiyle beraber 4 tane okuyacam
Tatlım senin Bebiş gece tekmeleriyle seni uyandırıyor mu benim ki şimdiye kadar hiç uyandırmadiKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
kızlar uzulmeyin bebek büyüdükçe hareketleri azalacak diye duymuştum ben hissediyorsanız sıkıntı yok inşallah bu aralar Bebişler Rem uykusuna yatıyorlarmis yani çok uyuyorlar sıkıntı stres yapmayın bu size de Bebişe de zararKizlar dunden beri benim sipanin hareketlerinde azalma var patir kutur hareket eden cocuk simdi cok zayif hareket ediyor
kızlar selam 31. haftadayız ama bebeğim az hareket ediyor. korkuyorum
Selam kizlar,bu isim konusunda hem ablamda hem kendimde yasadigim tecrubelerden sonra esimden baska kimsenin fikrini sormama karari aldim.cunku kimseye isim begendirilmiyor ayrica her buldugun isimden mutlaka birinin tanidigi kotu huylu(!) biri oluyor.kendiminkiler dahil kimsenin arkadasinin akrabasinin gunahini almiyim ama ya insanlar kiskaniyor ya da elestirmek burun kivirmak icin firsat kolluyor.esinizle begendikten sonra kimsenin fikrini almayin:biz oyle yapiyoruz.aile buyukleri dahil "biz oyle istedik oyle olacak"diye kestirip atiyoruz.hamis halimle ben uzulecegime bir kere net tavir koyarim kafam rahat olur,tavsiye ederim..ayrica hepinizin koydugu isimler cok guzel,bebisler isimleriyle ferah yasasinlar insallah..Onların ne dediğini hiç düşünme, sinirlenme boşver... bebeklerimize isim koyarken onların anlamlarıda güzel olmalı kerem ismi Allahın ismi Kerimden geliyor ve çok hoş. Ayrıca anne baba Çocuğa iyi isim koymalıdır! Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çocuğa güzel bir ad koymak, evladın baba üzerindeki haklarındandır.) [Beyheki] Mesela bende Mehmet Kerem koyacağım Allah izin verirse...
KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
Canım bende suwendn aldım hattaha burda özellikle limangodan bahsettim çok uyuna Ve kaliteli olduben suwenden almıştım pijama takımını çok hoşuma gitti kalitesi. modeli falan da güzeldi. oraya da bak yolun düşerse. ağız mendilini de annem yaptırmış birine, bi yıkadım hepsinin ağzı burnu kaydı sinir oldum ama kullanıcam napim altı üstü kusmuk silcez :)
ay kusura bakma tatlım, sen yavaştan eşyaları yıkamaya başla bence. ben öyle yaptım. kendi pijamalarını çocuğun eşyalarını yıkayıp ütülemem iki üç haftamı aldı haftasonundan haftasonuna anca yapabildim çünkü. sonra da dolaba koycaklarını dolaba hastaneye götüreceklerini çantaya koyarsın.
gece okumak oluyorsa gece okuyim bi tane yoksa yarın başlayayım ben. eşim rahmetli anneannesini görüp duruyor rüyasında gece gene görmüş onun kabrine gidicez birazdan sonra da yemek faslı falan olur. yemekten sonra okuyabilirim aama ya da yarın nasıl derseniz.
Iyi olsunda uykuda olsun ama korkuttu benikızlar uzulmeyin bebek büyüdükçe hareketleri azalacak diye duymuştum ben hissediyorsanız sıkıntı yok inşallah bu aralar Bebişler Rem uykusuna yatıyorlarmis yani çok uyuyorlar sıkıntı stres yapmayın bu size de Bebişe de zarar
Canım ben yine 3 tane alayım bitince haber veririmKızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
Normal merak etmeyin :)kızlar selam 31. haftadayız ama bebeğim az hareket ediyor. korkuyorum
Yok canım okadar güçlü değil kızım sanırım :)))Tatlım senin Bebiş gece tekmeleriyle seni uyandırıyor mu benim ki şimdiye kadar hiç uyandırmadi
Güle güle kullanın :)Kızlar park yatak olarak bunu aldık. Crest hanedan park yatak. Bu marka hakkında fikri olan var mıEki Görüntüle 1446086
kızlar herkese merhaba, 3-4 gün giremedim maşallah sayfalar uçmuş muhabbetimiz daim olsun :) geçmişi de ancak bitirdim, Yasin okumaya başlamışsınız maşallah, çok hoşuma gitti, sebep olandan da okuyanlardan da Allah razı olsun, rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah, geçenkine dahil olamadım giremediğim için ama ben de katılabilirim aranıza, bir süredir bebeğimin niyetine ve benle birlikte tüm hamilelere kolay doğum için hergün 1 tane okumaya çalışıyorum, dışarı falan çıkmazsam bi yerlere gitmezsem okuorum, ama arapça bilmiorum maleseftürkçesinden okurum isterseniz, okudukça yazarım kaç tane okuduğumu olur mu? bir de ilgilenen arkadaşlar varsa hergün trt diyanette saat 1 den 2 ya kadar mukabele var ben müsait oldukça onu da dinliorum, herkesin kuzusunu öperim sağlıkla kalın..
toist cim ben de dun 1 tane okumustum,bugun 13 kisilik misafirim vardi,yerimden dogrulabilirsem abdest alip okumaya calisirim,okuyabilirsem haber veririm..
Canım benimm içinde 1 tane yazarmısın
Kızlar hepinizi yazıyorum süpersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?