2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar dunden beri benim sipanin hareketlerinde azalma var patir kutur hareket eden cocuk simdi cok zayif hareket ediyor

Tamam ekliyorum :)
Rahatlayacaksın inşallah eksiklerin tamamlanır dinlenirsin ohh

Kizlar dunden beri benim sipanin hareketlerinde azalma var patir kutur hareket eden cocuk simdi cok zayif hareket ediyor
Canım inan bir haftadır böyleyim. Ve artık tatlı şeyler yemekten 20 kiloyu bulucam. Ama normal çünkü gece bir anda ummadığım anda hareket ediyor.

ben de okurum ama Latince canım bir de yarın akşam 1 tane okurum okuyunca da buraya yazar haber veririm ismim de Aysel

Tamam ekliyorum hemen :)
Canim dun okuyamadim rahatsizdim Allah'in izniyle dunkiyle beraber 4 tane okuyacam
Tamam canım dün toplanmadık zaten bugün dinle beraber okuduklarımızı yazıcaz :)

kızlar uzulmeyin bebek büyüdükçe hareketleri azalacak diye duymuştum ben hissediyorsanız sıkıntı yok inşallah bu aralar Bebişler Rem uykusuna yatıyorlarmis yani çok uyuyorlar sıkıntı stres yapmayın bu size de Bebişe de zarar

kızlar selam 31. haftadayız ama bebeğim az hareket ediyor. korkuyorum

Selam kizlar,bu isim konusunda hem ablamda hem kendimde yasadigim tecrubelerden sonra esimden baska kimsenin fikrini sormama karari aldim.cunku kimseye isim begendirilmiyor ayrica her buldugun isimden mutlaka birinin tanidigi kotu huylu(!) biri oluyor.kendiminkiler dahil kimsenin arkadasinin akrabasinin gunahini almiyim ama ya insanlar kiskaniyor ya da elestirmek burun kivirmak icin firsat kolluyor.esinizle begendikten sonra kimsenin fikrini almayin:biz oyle yapiyoruz.aile buyukleri dahil "biz oyle istedik oyle olacak"diye kestirip atiyoruz.hamis halimle ben uzulecegime bir kere net tavir koyarim kafam rahat olur,tavsiye ederim..ayrica hepinizin koydugu isimler cok guzel,bebisler isimleriyle ferah yasasinlar insallah..

kızlar herkese merhaba, 3-4 gün giremedim maşallah sayfalar uçmuş muhabbetimiz daim olsun :) geçmişi de ancak bitirdim, Yasin okumaya başlamışsınız maşallah, çok hoşuma gitti, sebep olandan da okuyanlardan da Allah razı olsun, rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah, geçenkine dahil olamadım giremediğim için ama ben de katılabilirim aranıza, bir süredir bebeğimin niyetine ve benle birlikte tüm hamilelere kolay doğum için hergün 1 tane okumaya çalışıyorum, dışarı falan çıkmazsam bi yerlere gitmezsem okuorum, ama arapça bilmiorum malesef türkçesinden okurum isterseniz, okudukça yazarım kaç tane okuduğumu olur mu? bir de ilgilenen arkadaşlar varsa hergün trt diyanette saat 1 den 2 ya kadar mukabele var ben müsait oldukça onu da dinliorum, herkesin kuzusunu öperim sağlıkla kalın..

Canım bende suwendn aldım hattaha burda özellikle limangodan bahsettim çok uyuna Ve kaliteli oldu

Bende lohusa kilodu ve sütyeni felan eksik canım onları bir ara halledeceğim

Bu arada odayı aldık beşik ve dolap çilek baby kotton

Iyi olsunda uykuda olsun ama korkuttu beni

Kızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
Canım ben yine 3 tane alayım bitince haber veririm

kızlar selam 31. haftadayız ama bebeğim az hareket ediyor. korkuyorum
Normal merak etmeyin :)
Tatlım senin Bebiş gece tekmeleriyle seni uyandırıyor mu benim ki şimdiye kadar hiç uyandırmadi
Yok canım okadar güçlü değil kızım sanırım :)))

Kızlar park yatak olarak bunu aldık. Crest hanedan park yatak. Bu marka hakkında fikri olan var mıEki Görüntüle 1446086
Güle güle kullanın :)

Tamam canım ismini ekliyorum ozaman :)
toist cim ben de dun 1 tane okumustum,bugun 13 kisilik misafirim vardi,yerimden dogrulabilirsem abdest alip okumaya calisirim,okuyabilirsem haber veririm..

Canım benimm içinde 1 tane yazarmısın

toist

Canım ben de 1 tane okuyacağım. Beni de ekler misin?
Kızlar hepinizi yazıyorum süpersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…