Merhaba kizlar bebislerinize isim önerisi paylasmissiniz ben de sizden oneri alayim ilk kizimin ismi sena nur ilk onceleri uyumlu bir isim vermeyi düşünüyorduk ama hangi ismi dusunduysek ya anlamindan ya da soylenisinden eledik ilk elif nisa dedik nisa kadin demek agir olur ve cok var dedik eledik azra ismi cok guzel elif azra dedik o da akrabalarda cok var elif neva dedik o da olmadi en son elif miray da karar kildik gibi ama sena nura uymuyor sizce nasil daha uyumlu bir isim mi bulmaliyim elif ismini de çok seviyorum o yüzden ilk ismimiz belli gibi ama ikinci isimde enson elif miray anlami cok güzel oldugu icin sectik bilmiyorum degisir mi sizce nasil oneriniz var mi
Merhaba kizlar bebislerinize isim önerisi paylasmissiniz ben de sizden oneri alayim ilk kizimin ismi sena nur ilk onceleri uyumlu bir isim vermeyi düşünüyorduk ama hangi ismi dusunduysek ya anlamindan ya da soylenisinden eledik ilk elif nisa dedik nisa kadin demek agir olur ve cok var dedik eledik azra ismi cok guzel elif azra dedik o da akrabalarda cok var elif neva dedik o da olmadi en son elif miray da karar kildik gibi ama sena nura uymuyor sizce nasil daha uyumlu bir isim mi bulmaliyim elif ismini de çok seviyorum o yüzden ilk ismimiz belli gibi ama ikinci isimde enson elif miray anlami cok güzel oldugu icin sectik bilmiyorum degisir mi sizce nasil oneriniz var mi
Kizlar isim konusu konusuldu gene gunaydin bu arada bendr asel ismini dusunuyorum we etrafimizda kimseye soylemiyorum soranlara daha bulamadik diyorum kesin net asel olcak demedik bizde daha karar wermedik esim ilk bas cok begenmisti asel ismini simdi niyeyse mirin kirin yapiyo kesin ablasina soyledi o da begenmesi simdi yan cizmeye xalisiyo hic umrumda degil
E="dilek2912, post: 39828032, member: 509259"]Kizlar isim konusu konusuldu gene gunaydin bu arada bendr asel ismini dusunuyorum we etrafimizda kimseye soylemiyorum soranlara daha bulamadik diyorum kesin net asel olcak demedik bizde daha karar wermedik esim ilk bas cok begenmisti asel ismini simdi niyeyse mirin kirin yapiyo kesin ablasina soyledi o da begenmesi simdi yan cizmeye xalisiyo hic umrumda degil[/QUOTE]
Canım asel ismi cok güzel bence anlami da cok güzel esin illaki istemezse yanina ikinci ismi de o versin
Oğluşumun hastane çıkışları yıkandı ütülendi miiis gibi oldu ne güzel heyecanlar bunlar Allahııım. Oğlumda teyzeleri ve arkadaşlarına annesinin sol yanından merhaba diyor
Oğluşumun hastane çıkışları yıkandı ütülendi miiis gibi oldu ne güzel heyecanlar bunlar Allahııım. Oğlumda teyzeleri ve arkadaşlarına annesinin sol yanından merhaba diyor
ıyıyım cnm hamd olsun nstye bagladılar doktor bıraz gecıktı agrımm yoktu zaten ama bebıs az hareket edıyodu kalp atısını cok zor duyduk doktor gelınce ultrasonla baktı ultrasonda hareket var ama cok sessız hareket edıyo galıba bn hıc hıssetmıyodum sonra bı serum verdıler elhamdulıllah hareketlendı cnm :) :) doktor boyle zamanlarda cok sevdıgın seylerden ye yarım saat bekle dıye de tavsıye de bulundu bu arada sordugun ıcın cok tesekkurler cnm mutlu oldum
ıyıyım cnm hamd olsun nstye bagladılar doktor bıraz gecıktı agrımm yoktu zaten ama bebıs az hareket edıyodu kalp atısını cok zor duyduk doktor gelınce ultrasonla baktı ultrasonda hareket var ama cok sessız hareket edıyo galıba bn hıc hıssetmıyodum sonra bı serum verdıler elhamdulıllah hareketlendı cnm :) :) doktor boyle zamanlarda cok sevdıgın seylerden ye yarım saat bekle dıye de tavsıye de bulundu bu arada sordugun ıcın cok tesekkurler cnm mutlu oldum
Çok geçmiş olsun canım ya bebişler korkutuyor bizi bu aralar :)benimki de pek hareketsiz bu aralar herkeste aynı şikayet var baksana :) ne demek canım :)
selamlar,
dün kontrole gittik iyiydi sıpa. 1750 g olmuş. ama bana çok kilo almışsın dedi doktor. bir ayda 3 kg almışım o üç kiloya kadar toplam 7 kilo almıştım etti 10. dikkat etmem lazımmış.
yarın allahın izniyle doğum iznine ayrılıyorum. normalde perşembe ayrılmam gerekiyordu ama konuştum üç gün önce vericek raporu inşallah. bendeki havadisler böyle. sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah? artık her gün burdayım evde olduğuma göre daha sık görüşebilcez