2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)

Geçmiş olsun, bol bol sıvı tüketeceksin bir de ödem söktürücü meyve suları içebilirsin netten bir araştır istersen :) Ardıç yaprağı iyi geliyor diye biliyorum ama aktarlara bir sor istersen :)
saol canım arastryorm cok sukr su ıkı gndr ıyıyım fazla sıslık kalmadı ay dogursam artık zaman gecsede

Masallah canım sizde 2 kiloya yaklaşmissınız

Canım bende 63 le kaldım sabah 72 73 arasında gittim geldim tartı da sen iyisin merak etme

Kilo alamamaya gayret et birden alınıyor kilo malesef

Bebiş büyümüş maşallah canım

Izin ayrılmana çok sevindim

Kızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
cnm bn 3le baslayayım daha okuyabılırsem yazarım

Canım bende 63 le kaldım sabah 72 73 arasında gittim geldim tartı da sen iyisin merak etme

Kilo alamamaya gayret et birden alınıyor kilo malesef

Bebiş büyümüş maşallah canım

Izin ayrılmana çok sevindim
ayrıldım sayılır sonunda, çok yoruluyordum okulda. sınıfta yormuyorlar sıpalar halimi gördüklerinden tahtayı bile kendileri siliyorlardı sağolsunlar ama 9lar 4. katta her tenefüs in çık. bel ağrısı bi yandan ayaklarım şişti bi yandan, bi de artık iyice ağırlaştım zor geliyordu. darısı tüm izin bekleyenlerin başına inşallah

siz nasılsınız görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor eymen paşayla hayat

Onların ne dediğini hiç düşünme, sinirlenme boşver... bebeklerimize isim koyarken onların anlamlarıda güzel olmalı kerem ismi Allahın ismi Kerimden geliyor ve çok hoş. Ayrıca anne baba Çocuğa iyi isim koymalıdır! Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çocuğa güzel bir ad koymak, evladın baba üzerindeki haklarındandır.) [Beyheki] Mesela bende Mehmet Kerem koyacağım Allah izin verirse...

kızlar dogum cantası kacıncı haftada hazrlanmalı ??
ben hazırladım sayılır ufak tefek b işeyler kaldı.

sen de selcen hanıma gidiyordun di mi? doğumu konuştunuz mu hiç? biz konuşmadık ama normal düşünüyor galiba benle ilgili. ben hiç kendimi normale hazır hissetmiyorum ama :/

Oğluşumun hastane çıkışları yıkandı ütülendi miiis gibi oldu ne güzel heyecanlar bunlar Allahııım. Oğlumda teyzeleri ve arkadaşlarına annesinin sol yanından merhaba diyor

Çok güzel tam aradığım şey...Güle güle giysin paşa.. Bizim hastane odamızda siyah beyaz olacak. Gezemediğim için hiç bakamadım modellere, idil babyde var bitane ama çok pahalı geldi kısaca sen nerden ve kaça alddınnnnn

asel çok güzel isim ben de severim. çok yakın bir arkadaşımın ve eşimin kuzeninin kızları asel. beğendiysen hiç değiştirme. bizimkiler de benim oğlanın ilk ismine mırın kırın ediyorlar hiç umrumda değil. çocuk benim değil mi istediğimi koyarım. eşin illa istiyorsa yanına başka bir isim daha bulsun madem

iyiz kuzum büyüyoruz dün hastahane çantasına koyacaklarımı makineye attım yavaştan hazırlık yapıp çanta olayına girişim yapayım ağız mendil leri çoraplar hastahane çıkışları battaniye ve Benm pijama takımım felan birkaç eksik kaldı benim kendim için almadığım onları da halledeceğim yakın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…