Canım dün yazamadım senin mi eşin mi kaza geçirmişti
saol canım arastryorm cok sukr su ıkı gndr ıyıyım fazla sıslık kalmadı ay dogursam artık zaman gecsedeGeçmiş olsun, bol bol sıvı tüketeceksin bir de ödem söktürücü meyve suları içebilirsin netten bir araştır istersen :) Ardıç yaprağı iyi geliyor diye biliyorum ama aktarlara bir sor istersen :)
Masallah canım sizde 2 kiloya yaklaşmissınızselamlar,
dün kontrole gittik iyiydi sıpa. 1750 g olmuş. ama bana çok kilo almışsın dedi doktor. bir ayda 3 kg almışımo üç kiloya kadar toplam 7 kilo almıştım etti 10. dikkat etmem lazımmış.
yarın allahın izniyle doğum iznine ayrılıyorum. normalde perşembe ayrılmam gerekiyordu ama konuştum üç gün önce vericek raporu inşallah. bendeki havadisler böyle. sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah? artık her gün burdayım evde olduğuma göre daha sık görüşebilcez
Canım bende 63 le kaldım sabah 72 73 arasında gittim geldim tartı da sen iyisin merak etmeselamlar,
dün kontrole gittik iyiydi sıpa. 1750 g olmuş. ama bana çok kilo almışsın dedi doktor. bir ayda 3 kg almışımo üç kiloya kadar toplam 7 kilo almıştım etti 10. dikkat etmem lazımmış.
yarın allahın izniyle doğum iznine ayrılıyorum. normalde perşembe ayrılmam gerekiyordu ama konuştum üç gün önce vericek raporu inşallah. bendeki havadisler böyle. sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah? artık her gün burdayım evde olduğuma göre daha sık görüşebilcez
cnm bn 3le baslayayım daha okuyabılırsem yazarımKızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
evet az kaldı bir ara baya ilerdeydi kilosu şekerden korktuk ama çıkmadı bi şey şimdi de normale döndük böyle devam eder inşallah.Masallah canım sizde 2 kiloya yaklaşmissınız
ayrıldım sayılır sonunda, çok yoruluyordum okulda. sınıfta yormuyorlar sıpalar halimi gördüklerinden tahtayı bile kendileri siliyorlardı sağolsunlar ama 9lar 4. katta her tenefüs in çık. bel ağrısı bi yandan ayaklarım şişti bi yandan, bi de artık iyice ağırlaştım zor geliyordu. darısı tüm izin bekleyenlerin başına inşallahCanım bende 63 le kaldım sabah 72 73 arasında gittim geldim tartı da sen iyisin merak etme
Kilo alamamaya gayret et birden alınıyor kilo malesef
Bebiş büyümüş maşallah canım
Izin ayrılmana çok sevindim
Sinir oldum kızlar ya . Ben zaten zar zor kerem ismini bulmustum
Daha once düşündüğüm çınar efe rüzgar gibi isimleri bi duyan beğeniyodu bi duyan amannn cok var diyodu soğutuyodu isimden. Şimdi kerem de karar kıldık soruyolar soyluyorum çoğu insan beyenmio. beyenmedigini öyle belli ediolar ki sinir oluyorum.
Bugün amcamlar geldi söyledik Ismi beyenmediler. Hemde belki demedim kerem olcak dedim. Bin tane isim saydilar. Yok kerem olcak diyorum hala sayiyolar. Insan lar çok kırıcı ya
Bide kerem ismi bu kadar kotumu anlamıyorum.
Sıradan mış. E diğer Saydiklarimada bişeyler söylüyorlar di anlamıyorum ya.
ne okucaz kaç tane okucaz kime okucazKızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
ben hazirladim ne olur ne olmaz diye çoğu arkadaş da hazırladı sanırımkızlar dogum cantası kacıncı haftada hazrlanmalı ??
ben hazırladım sayılır ufak tefek b işeyler kaldı.kızlar dogum cantası kacıncı haftada hazrlanmalı ??
Sağlıklı olsun da gerisi gelir canımevet az kaldı bir ara baya ilerdeydi kilosu şekerden korktuk ama çıkmadı bi şey şimdi de normale döndük böyle devam eder inşallah.
Oğluşumun hastane çıkışları yıkandı ütülendi miiis gibi oldu ne güzel heyecanlar bunlar Allahııım. Oğlumda teyzeleri ve arkadaşlarına annesinin sol yanından merhaba diyor
amin amin sağlıklı olsunlar daSağlıklı olsun da gerisi gelir canım
asel çok güzel isim ben de severim. çok yakın bir arkadaşımın ve eşimin kuzeninin kızları asel. beğendiysen hiç değiştirme. bizimkiler de benim oğlanın ilk ismine mırın kırın ediyorlar hiç umrumda değil. çocuk benim değil mi istediğimi koyarım. eşin illa istiyorsa yanına başka bir isim daha bulsun mademKizlar isim konusu konusuldu gene gunaydin bu arada bendr asel ismini dusunuyorum we etrafimizda kimseye soylemiyorum soranlara daha bulamadik diyorum kesin net asel olcak demedik bizde daha karar wermedik esim ilk bas cok begenmisti asel ismini simdi niyeyse mirin kirin yapiyo kesin ablasina soyledi o da begenmesi simdi yan cizmeye xalisiyo hic umrumda degil
Kızlar haftasonu diye çok giremedik yeni liste yapıyoruz yine hadi Bismillah. Dün okuduklarımızı da katarız. Isteyenler kaç tane ve isim yazalım. Yarın akşam da duasını yapalım olur mu :)
iyiz kuzum büyüyoruz dün hastahane çantasına koyacaklarımı makineye attım yavaştan hazırlık yapıp çanta olayına girişim yapayım ağız mendil leri çoraplar hastahane çıkışları battaniye ve Benm pijama takımım felan birkaç eksik kaldı benim kendim için almadığım onları da halledeceğim yakın daayrıldım sayılır sonunda, çok yoruluyordum okulda. sınıfta yormuyorlar sıpalar halimi gördüklerinden tahtayı bile kendileri siliyorlardı sağolsunlar ama 9lar 4. katta her tenefüs in çık. bel ağrısı bi yandan ayaklarım şişti bi yandan, bi de artık iyice ağırlaştım zor geliyordu. darısı tüm izin bekleyenlerin başına inşallah
siz nasılsınız görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor eymen paşayla hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?