1 tane GülçinKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
cnm 3 parca demi cok guzeller ne kadar geldı sıze ozellıkle sallanan sandalıyeEki Görüntüle 1446366 Eki Görüntüle 1446363 Eki Görüntüle 1446360 yükledim canım tuubaa06 eksiklerimiz var daha hali tül duvar rafı gibi :)
Valla bisürü şey aldık 1500 tuttu sallanan sandalye 269 tl canım çok rahat tavsiye ederim yeni sallandim kızımla konuştum geldim :)cnm 3 parca demi cok guzeller ne kadar geldı sıze ozellıkle sallanan sandalıye
bende yasın alabılır mıyım canım 2 tane beyza adımKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
Niye stres yapiyorsun canimhuhuuuu kkızzlaarr 32. haftaya gırıyoruzz benı stres basmaya basladı yaa
Teşekkür ederimm, çok ses çıkarırsa onu çıkarabilirim belki :) Çok düşündük, oda yapamıcam en iyisi park yatak almak gibi geldi. İnşallah memnun kalırız sizin gibi :)Hayırlı olsun güle güle yatsın,bizde bunun aynısının pembesini kullanmıştık çok kullanışlı,eminim memnun kalıcaksınız ama sallanma özelliği üst hanedan kısmı takılıyken biraz ses çıkarıyor haşır huşur
birtane de bana yaz kuzum. ŞULEKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
Kızçe nasılsın neler yapıyorsn ders mi çalışıyorsun yoksa seni arada görüyorumbirtane de bana yaz kuzum. ŞULE
Elif neva yada elif miray güzelmiş bence, siz de beğendiysenz değiştirme. ilk çocuğa uydurmaya çalışma. bana komik geliyo açıkcası uydurmaya çalışmak ne gerek varkii :)Merhaba kizlar bebislerinize isim önerisi paylasmissiniz ben de sizden oneri alayim ilk kizimin ismi sena nur ilk onceleri uyumlu bir isim vermeyi düşünüyorduk ama hangi ismi dusunduysek ya anlamindan ya da soylenisinden eledik ilk elif nisa dedik nisa kadin demek agir olur ve cok var dedik eledik azra ismi cok guzel elif azra dedik o da akrabalarda cok var elif neva dedik o da olmadi en son elif miray da karar kildik gibi ama sena nura uymuyor sizce nasil daha uyumlu bir isim mi bulmaliyim elif ismini de çok seviyorum o yüzden ilk ismimiz belli gibi ama ikinci isimde enson elif miray anlami cok güzel oldugu icin sectik bilmiyorum degisir mi sizce nasil oneriniz var mi
iyiyim tatlım evet fazla giremiyorum bu ara. sen napıyosun bakalm oğluş nasıl?Kızçe nasılsın neler yapıyorsn ders mi çalışıyorsun yoksa seni arada görüyorum
bizde de beğenmeyenler var Kerem ismini hmm eski isimlerdenmiş daha modern bşy koysaydınız diyolarSinir oldum kızlar ya . Ben zaten zar zor kerem ismini bulmustum
Daha once düşündüğüm çınar efe rüzgar gibi isimleri bi duyan beğeniyodu bi duyan amannn cok var diyodu soğutuyodu isimden. Şimdi kerem de karar kıldık soruyolar soyluyorum çoğu insan beyenmio. beyenmedigini öyle belli ediolar ki sinir oluyorum.
Bugün amcamlar geldi söyledik Ismi beyenmediler. Hemde belki demedim kerem olcak dedim. Bin tane isim saydilar. Yok kerem olcak diyorum hala sayiyolar. Insan lar çok kırıcı ya
Bide kerem ismi bu kadar kotumu anlamıyorum.
Sıradan mış. E diğer Saydiklarimada bişeyler söylüyorlar di anlamıyorum ya.
Elif mir ismine çok ısındım nedense simdiden seslenmeye de basladim :)hayırlısı bakalımiyiyim tatlım evet fazla giremiyorum bu ara. sen napıyosun bakalm oğluş nasıl?
iyiyim bende canım sağol oğlum dönüyor itekliyor tekmeliyoriyiyim tatlım evet fazla giremiyorum bu ara. sen napıyosun bakalm oğluş nasıl?
canim ismim leyla 3 tane yazabilir misinbirtane de bana yaz kuzum. ŞULE
Tamam tatlım yazıyorum :)Canım ben yine 3 tane alayım bitince haber veririm
Tatlım 3 tane alayım ben bitince haber veririm öznur adım
Tamamdır canım :)İsme dua ediyorsaniz kendi ismim de eda canım
Tamam canım :)1 tanede bana canim
Tamam canım Allah kabul etsin :)Bizim ki de o kadar güçlenmedi sanırımson aylarda bol bol uyandırılacagiz herhalde yerim onların ayaklarını birde canım ben yasin okudum yarın bir tane daha okursam sana söylerim tatlım
Yazıyorum :)Kızlar Merhaba Odamızi aldık demiştim bugün de kurduk çok heyecanlı çok güzel bi okadar da yorucuydu ben de 1 tane okurum yasin yarın haber veririm
Tamamdır canım ekliyorum :)toist canım bende dün 1 tane okudum,şimdilik bir yaz sen bana arttırabilirsem söylerim yeniden,buaralar çok yoğunum inş okuyabilirim daha fazla,isim semra..
Harika ya bayıldım :) sallanan sandalye de süpermiş :) güle güle kullanın inşallah tatlım :)Eki Görüntüle 1446366 Eki Görüntüle 1446363 Eki Görüntüle 1446360 yükledim canım tuubaa06 eksiklerimiz var daha hali tül duvar rafı gibi :)
1 tane Gülçin
3 tane yasin leyla
Tabiki canım yazıyorum :)bende yasın alabılır mıyım canım 2 tane beyza adım
birtane de bana yaz kuzum. ŞULE
Allah kabul etsin canım :)toist canim bende okudum bir tane.adim deniz
Yazıyorum Allah kabul etsin :)canim ismim leyla 3 tane yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?