2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
huhuuuu kkızzlaarr 32. haftaya gırıyoruzz benı stres basmaya basladı yaa

bende yasın alabılır mıyım canım 2 tane beyza adım

Teşekkür ederimm, çok ses çıkarırsa onu çıkarabilirim belki :) Çok düşündük, oda yapamıcam en iyisi park yatak almak gibi geldi. İnşallah memnun kalırız sizin gibi :)

birtane de bana yaz kuzum. ŞULE

Elif neva yada elif miray güzelmiş bence, siz de beğendiysenz değiştirme. ilk çocuğa uydurmaya çalışma. bana komik geliyo açıkcası uydurmaya çalışmak ne gerek varkii :)

bizde de beğenmeyenler var Kerem ismini hmm eski isimlerdenmiş daha modern bşy koysaydınız diyolar ama sen ve eşinin beğenmesi önemli herşeyden çok çevrenin ne dediğini boşver. Kerem ismini eşim çok istiyo o yüzden değiştirmeyiz ama bana istersen sen de yanına sevdiğin bi ismi ekle dedi. Emir Kerem olabilir bizim de daha kesinleşemedi yani bana kaldı en son isim işi. yine de tek isimden yanayım ben bilemedim yaniii :-D

Canım ben yine 3 tane alayım bitince haber veririm
Tamam tatlım yazıyorum :)

Tatlım 3 tane alayım ben bitince haber veririm öznur adım

İsme dua ediyorsaniz kendi ismim de eda canım
Tamamdır canım :)

1 tanede bana canim
Tamam canım :)
Bizim ki de o kadar güçlenmedi sanırım son aylarda bol bol uyandırılacagiz herhalde yerim onların ayaklarını birde canım ben yasin okudum yarın bir tane daha okursam sana söylerim tatlım
Tamam canım Allah kabul etsin :)

Kızlar Merhaba Odamızi aldık demiştim bugün de kurduk çok heyecanlı çok güzel bi okadar da yorucuydu ben de 1 tane okurum yasin yarın haber veririm
Yazıyorum :)

toist canım bende dün 1 tane okudum,şimdilik bir yaz sen bana arttırabilirsem söylerim yeniden,buaralar çok yoğunum inş okuyabilirim daha fazla,isim semra..
Tamamdır canım ekliyorum :)

Eki Görüntüle 1446366 Eki Görüntüle 1446363 Eki Görüntüle 1446360 yükledim canım tuubaa06 eksiklerimiz var daha hali tül duvar rafı gibi :)
Harika ya bayıldım :) sallanan sandalye de süpermiş :) güle güle kullanın inşallah tatlım :)

3 tane yasin leyla

bende yasın alabılır mıyım canım 2 tane beyza adım
Tabiki canım yazıyorum :)

toist cim ben okudum Allah kabul etsin insaAllah

Allah kabul etsin canım :)

birtane de bana yaz kuzum. ŞULE

Tamamdır kuzum :)

toist canim bende okudum bir tane.adim deniz
Allah kabul etsin canım :)

canim ismim leyla 3 tane yazabilir misin
Yazıyorum Allah kabul etsin :)

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. turtless 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 1 tane
3. toist 3 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…