ayy aslında o kadar çok güzel isim var ki insan işin içinden çıkamıyo bide büyük sorumluluk :s nil de çok güzel isim aslında :) oyy çok kararsızımmm kızcağzımm isimsiz doğcakkanlamı varmı bende bilmiyorumbenim aklımda bide dila ve nil vardı canım fikir olurmu bilmem :) tutku istedim aslında ama anlamı güzel diil,bunun dışındada isim beğenemedik pek,geçenlerdede aysima diye bi isim duydum buda güzel gibi
tatlımm elif saten bence çok güzel bi isim miray da öyle :) benim önerim Rana da koyabilirsin anlamıda güzel kadın demekti sanırım hem uyumlu hem ayrı da kullanılabilirMerhaba kizlar bebislerinize isim önerisi paylasmissiniz ben de sizden oneri alayim ilk kizimin ismi sena nur ilk onceleri uyumlu bir isim vermeyi düşünüyorduk ama hangi ismi dusunduysek ya anlamindan ya da soylenisinden eledik ilk elif nisa dedik nisa kadin demek agir olur ve cok var dedik eledik azra ismi cok guzel elif azra dedik o da akrabalarda cok var elif neva dedik o da olmadi en son elif miray da karar kildik gibi ama sena nura uymuyor sizce nasil daha uyumlu bir isim mi bulmaliyim elif ismini de çok seviyorum o yüzden ilk ismimiz belli gibi ama ikinci isimde enson elif miray anlami cok güzel oldugu icin sectik bilmiyorum degisir mi sizce nasil oneriniz var mi
günaydın, çok geçmiş olsun.Gunaydin bu hftaya hic iyi baslamadim dis etim sisti dolgum dusti agzim yara yarin disciye gitmk farz oldi
GECMIS OLSUN CANIM INSALLAH GECER BIR AN ONCEGunaydin bu hftaya hic iyi baslamadim dis etim sisti dolgum dusti agzim yara yarin disciye gitmk farz oldi
geçmiş olsun canımmGunaydin bu hftaya hic iyi baslamadim dis etim sisti dolgum dusti agzim yara yarin disciye gitmk farz oldi
Cnm eczaneden gaviskon al son yediginden yarim saat sonra ic birde ogunlerin sonunda ilac gibi 3 zeytin cekirdegi yut. Bebek baski yaptigi icin mide adidin bagazina kaciyor cnm hamilelik raflusu yasiyorsun yani . gece yatmadan en az 2 saat once yemeyi kes yuksek yadtikla uyu . ve yatmadan once cok fazla su icme suyuda en az yarim saat once kes ictiysrnde azicik bi gezin evin icinde yatmadan. Cok fenalastigindada yarim cay bardagi soguk sut ic . ben yillardir cekiyorum daGünaydın kızlar. Midemle başım dertte. Dün aglaya sizlaya uyudum. Hem çok ağrıyor hem de ağzıma eksi su geliyor. Su bile icesim gelmiyor artık. Canım bişey yemek istemiyor artık. Midem in ağrısı hâlâ geçmedi kramp gibi bişey sanki ama canımı çok yakıyorüstüne de mide bulantimiz çıktı. ..
Güzel bilgilerin için teşekkür ederim canım. Zeytin çekirdeğini ilk defa duyuyorum Denicem ama. Gaviscon şurup vermişti doktorum . Yatmadan önce içiyorum asidi kesiyor ama mide kramplarim geçmiyor.Cnm eczaneden gaviskon al son yediginden yarim saat sonra ic birde ogunlerin sonunda ilac gibi 3 zeytin cekirdegi yut. Bebek baski yaptigi icin mide adidin bagazina kaciyor cnm hamilelik raflusu yasiyorsun yani . gece yatmadan en az 2 saat once yemeyi kes yuksek yadtikla uyu . ve yatmadan once cok fazla su icme suyuda en az yarim saat once kes ictiysrnde azicik bi gezin evin icinde yatmadan. Cok fenalastigindada yarim cay bardagi soguk sut ic . ben yillardir cekiyorum dabu arada gaviskonun hicbir yan etkisi yok dr da desen onu verecek mide asidinin uzerinde bir tabaka olusturup asidin mideden cikmasini engeller . gecmis olsun
KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2. @aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4. @esra51 1 tane ESRA
5. @asikiz2020 1 tane FATMA
6. @mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. @elf21 4 tane. ELİF
9. @berree 2tane. ELIF
10. @asosyalmedya EDA
11. @ikilihayat 1 tane.
12. @countryrose 1 tane. GİZEM
13. @martagon 1 tane.
14. @hakus 3 tane. ÖZNUR
15. @yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. @zeyyil 1 tane
17. @yussem 1 tane. SEMRA
18. @gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. @senaanur 3 tane. LEYLA
20. @nacizanem 2 tane. BEYZA
21. @Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. @ptkrdln 1 tane DENİZ
23. @dior34 1 tane DİDEM
24. @myhsa 1 tane SEMA[/QU
günaydın canım, devam ediyorsanız benim ismimide eklermisin, Ayşegül, bende bu akşam 2 tane okurum. Senin bu gün doktor kontrolun vardı galiba aklımda öyle kalmış. Gelince yaz bebeğin boyu kilosu nekadar olmuş, ne mutlu sana kuzunu görüceksin bu gün:) İnşallah herşey yolundadır:)
Günaydın kızlar. Midemle başım dertte. Dün aglaya sizlaya uyudum. Hem çok ağrıyor hem de ağzıma eksi su geliyor. Su bile icesim gelmiyor artık. Canım bişey yemek istemiyor artık. Midem in ağrısı hâlâ geçmedi kramp gibi bişey sanki ama canımı çok yakıyorüstüne de mide bulantimiz çıktı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?