2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy aslında o kadar çok güzel isim var ki insan işin içinden çıkamıyo bide büyük sorumluluk :s nil de çok güzel isim aslında :) oyy çok kararsızımmm kızcağzımm isimsiz doğcakk

tatlımm elif saten bence çok güzel bi isim miray da öyle :) benim önerim Rana da koyabilirsin anlamıda güzel kadın demekti sanırım hem uyumlu hem ayrı da kullanılabilir

toist canım sen stylo marka çanta sipariş etmiştin sanırım, sana ulaştı mı?
Büyüklük ve iç genişlik olarak nasıl kullanışlı mı bir de çantanın iç ve dış gözleri nasıl kullanım bakımından?
Ben şu iki model arasında kaldım

Günaydın kızlar. Midemle başım dertte. Dün aglaya sizlaya uyudum. Hem çok ağrıyor hem de ağzıma eksi su geliyor. Su bile icesim gelmiyor artık. Canım bişey yemek istemiyor artık. Midem in ağrısı hâlâ geçmedi kramp gibi bişey sanki ama canımı çok yakıyor üstüne de mide bulantimiz çıktı. ..

Cnm eczaneden gaviskon al son yediginden yarim saat sonra ic birde ogunlerin sonunda ilac gibi 3 zeytin cekirdegi yut. Bebek baski yaptigi icin mide adidin bagazina kaciyor cnm hamilelik raflusu yasiyorsun yani . gece yatmadan en az 2 saat once yemeyi kes yuksek yadtikla uyu . ve yatmadan once cok fazla su icme suyuda en az yarim saat once kes ictiysrnde azicik bi gezin evin icinde yatmadan. Cok fenalastigindada yarim cay bardagi soguk sut ic . ben yillardir cekiyorum da bu arada gaviskonun hicbir yan etkisi yok dr da desen onu verecek mide asidinin uzerinde bir tabaka olusturup asidin mideden cikmasini engeller . gecmis olsun

Güzel bilgilerin için teşekkür ederim canım. Zeytin çekirdeğini ilk defa duyuyorum Denicem ama. Gaviscon şurup vermişti doktorum . Yatmadan önce içiyorum asidi kesiyor ama mide kramplarim geçmiyor.

AdaisyLove cnm çok zoor biliyorum çok geçmiş olsun .
Guneydin bu arada mayis güzelleri
Dun instgrmdn hamile annelere bakiyodumtabi esimde görmüş diyoki bunlar hamileyse sen Nesin ne büyük karinlari var sen az yiyon tabi ondan dedim onlar 40 haftalık sen beni 40 haftada hic gördün mu 1 ay erken doguyp bebeler esimde diyo oda doğru :)
Kizlar hergun korkuyla yasamak ne zor yahu odun kopuyo doğum başlayacak diye

devam ediyor

toist canım günaydın Yasin devam ediyorsa bende akşam 2 tane okurum, adım Ayşegül eklersen sevinirim. Doktor kontrolün vardı bu gün galiba, güzel haberlerini bekliyoruz:)

geçmiş olsun..mide yanması bende de var..her gece gözlerimden yaşlar akıyor acısından...uykumdan uyanıyorum, su da içemiyorum, korkuyorum daha da fena olacak diye...rennie duo alıyorum...ilaç almamak için çok direndim ama dayanamıyorum...bir de yastığımı baya yükselttim...2 yastık üstüste koyup yatıyorum uzun süredir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…