2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi geceler tatlım yatayım bende gece sürekli kalkiyorum zaten sana da iyi uykular

1 tanede benim için yazar mısın? Adım Didem .

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 1 tane
3. toist 3 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ
23. dior34 1 tane DİDEM

Sağol canım sana da iyi geceler süt iç yat inşallah sabah uyanırsın bir daha :)))
uykum sık tuvalete gitmeden dolayı bölünüyor sürekli canım Bebiş oraya baskı yapiyor

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 1 tane
3. toist 3 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ
23. dior34 1 tane DİDEM
24. Myhsa 1 tane SEMA

Benimki hala yan canım oyüzden sıkıştırmıyor henüz
doğuma kadar düzelir canım inşallah merak etme gezmeye bile gitmek istemiyorum tuvalet yüzünden iki dk bir mekik dokuyorum günümün çoğu orda geçiyor bebek olsun da napalım he he

Ne güzelmiş canım anlamı ya bal da şifa diye gönderilmiş insanlara denir ya :)

Tabiki canım hemen yazıyorum Allah kabul etsin :)
O benim sifa balim olcak o zaman teyzesi sen ne isim dusunuyisun hayatim prensese

Benimki hala yan canım oyüzden sıkıştırmıyor henüz
canım senin ki yansa sola yattığında canın açıyordur dimi benimki bası aşağıda olduğu halde sola yattıgım da kasıklarıma vurunca acıtıyor

günaydın bebeğim kıpır kıpır.28. haftada kontrolüm de tersti.bugun bir sağ yanıma bir sol yanıma vuruyor.önceki gün ayak mı el mi bilmiyorum ama resmen dışarı çıkacak gibi kasıklarıma çarpıp duruyordu.sürekli dönüyor.umarım normale döner.

Günaydın kızlar ben bir görünüp bir kayboluyorum ama napim cep tel.den giriyorum ve mobil site yok tapatalk programında da bulamadım iki kelime yazmak iki saat sürüyo foto da paylaşamıyorum bende girmiyorum küstüm
Biz iyiyiz maşallah bebiş geçen hafta başaşağı dönmüştü bazen çok baskı yapıyo ama idare ediyoruz. Çok diş ağrısı çektim antibiyotik kullandım geçti çektirmeyede korktum bidaha ağrımaz inşallah
İsmi Tutku olacak bizim kızın annem istedi bizde beğendik ablasına ve daha çok benim adıma uyuyor hayırlısı bakalım..
Sezeryan olacağım için 15.05.2015 de doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz.
Geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnemizi de oldum içim biraz daha rahat koruma altındayım diye. Ama bu gebeliğimde minoset ve antibiyotik kullandım diye çok üzülüyorum ilk gebeliğimde hiç kullanmamıştım allah koruyordur inşallah...
Kızlarıma isimlerinin yazdığı kapı süsü ve mevlüt için ikisine bir örnek tütü yapıyorum, kendime loğusa tacı ve terliği kızlara da aynı model saç bantı yapıyorum elimden geliyo böyle şeyler mevlüt magnetlerinide yapcaktım ama 100 tane yapmak zor geldi g.g da hesaplı çok çeşit var ordan aldım puset şeklinde sepette hediye verdiler doğuma yakın kısmetse şeker hamurlu kurabiye yapıcam bide lokumları tek tek tülle süslicem inşallah..
Foto paylaşamıyorum malesef kızlar nedense olmuyor kendinize iyi bakın öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…