Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
iyi geceler tatlım yatayım bende gece sürekli kalkiyorum zatenKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
Tabiki hemen yazıyorum :)1 tanede benim için yazar mısın? Adım Didem .
Sağol canım sana da iyi geceler süt iç yat inşallah sabah uyanırsın bir daha :)))iyi geceler tatlım yatayım bende gece sürekli kalkiyorum zatensana da iyi uykular
uykum sık tuvalete gitmeden dolayı bölünüyor sürekli canım Bebiş oraya baskı yapiyorSağol canım sana da iyi geceler süt iç yat inşallah sabah uyanırsın bir daha :)))
Hadi ya :) döndü mü bebişin canım yauykum sık tuvalete gitmeden dolayı bölünüyor sürekli canım Bebiş oraya baskı yapiyor
Cenette akan 4 irmaktan biri bal irmagi anlami canim arapca kelime olarakta bal diye geciyo bal gibi kizim olucak insallahÇok güzelmiş asel anlamı ne canım :)
Ne güzelmiş canım anlamı ya bal da şifa diye gönderilmiş insanlara denir ya :)Cenette akan 4 irmaktan biri bal irmagi anlami canim arapca kelime olarakta bal diye geciyo bal gibi kizim olucak insallah
Tabiki canım hemen yazıyorum Allah kabul etsin :)toist canım 1 tane de bana yazar mısın, şimdi okudum. Adım sema :)
Bebişin bası aşağıda canım ayaklarıyla göbeğimin üstüne kadar çıkıyorHadi ya :) döndü mü bebişin canım ya
Benimki hala yan canım oyüzden sıkıştırmıyor henüzBebişin bası aşağıda canım ayaklarıyla göbeğimin üstüne kadar çıkıyor
doğuma kadar düzelir canım inşallah merak etme gezmeye bile gitmek istemiyorum tuvalet yüzünden iki dk bir mekik dokuyorum günümün çoğu orda geçiyorBenimki hala yan canım oyüzden sıkıştırmıyor henüz
O benim sifa balim olcak o zaman teyzesi sen ne isim dusunuyisun hayatim prenseseNe güzelmiş canım anlamı ya bal da şifa diye gönderilmiş insanlara denir ya :)
Tabiki canım hemen yazıyorum Allah kabul etsin :)
canım senin ki yansa sola yattığında canın açıyordur dimi benimki bası aşağıda olduğu halde sola yattıgım da kasıklarıma vurunca acıtıyorBenimki hala yan canım oyüzden sıkıştırmıyor henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?