Zeynep olacak inşallah canım değişmezse tabi :)))O benim sifa balim olcak o zaman teyzesi sen ne isim dusunuyisun hayatim prensese
Valla normalde acıması lazım ama ben yan yattığımda çok hareketleniyor tatlım Sırt üstü yatınca çok tekme atamıyorum sanırımcanım senin ki yansa sola yattığında canın açıyordur dimi benimki bası aşağıda olduğu halde sola yattıgım da kasıklarıma vurunca acıtıyor
Benimki üstteki canım eve ulaştı elime. Lise Sırt çantaları kadar var. Islak mendil. Termos. Biberon gözü var ayrı ayrı. Öndeki küçük cebinde bezlik olarak kullanabileceğim göz var çok goşuma gitti. Üstteki büyük gözde de 3 Bölme var canım. Baya kullanışlı geldi bana :)toist canım sen stylo marka çanta sipariş etmiştin sanırım, sana ulaştı mı?
Büyüklük ve iç genişlik olarak nasıl kullanışlı mı bir de çantanın iç ve dış gözleri nasıl kullanım bakımından?
Ben şu iki model arasında kaldım
Eki Görüntüle 1447180 Eki Görüntüle 1447181
Ediyor tatlım hemen ekliyorum.toist canım günaydın Yasin devam ediyorsa bende akşam 2 tane okurum, adım Ayşegül eklersen sevinirim. Doktor kontrolün vardı bu gün galiba, güzel haberlerini bekliyoruz:)
Olur canım aslında mantıklı ben hafta sonu pek giremiyorum zaten. Akşam herkes buradayken konuşalım ozaman bu konuyu :))toist
merhaba canımm yasine devam ediliyomuş bi önerim var ama tabi herkes isterse yukardaki listede 24 kişi var en güncel hali sanırım günlük okumak sanırım biraz karısıklıga sebebiyet verecek yasini alanlar okudum diyip dönenlerin saati belli olmadıgı için aceba haftada 2 güne düşürsek örn veryorum pazartesi ve persembe gunleri okusak o aradaki süredede dönüşler olur 41 e tamamlanıp duasını ederiz. sanki daha iyi olur gibi oldu ben bi kere okudum ondan sonrakine takip edemedigim için yetişemedim...
Bebişin bası aşağıda canım ayaklarıyla göbeğimin üstüne kadar çıkıyor
Günaydın kızlar ben bir görünüp bir kayboluyorum ama napim cep tel.den giriyorum ve mobil site yok tapatalk programında da bulamadım iki kelime yazmak iki saat sürüyo foto da paylaşamıyorum bende girmiyorum küstüm
Biz iyiyiz maşallah bebiş geçen hafta başaşağı dönmüştü bazen çok baskı yapıyo ama idare ediyoruz. Çok diş ağrısı çektim antibiyotik kullandım geçti çektirmeyede korktum bidaha ağrımaz inşallah
İsmi Tutku olacak bizim kızın annem istedi bizde beğendik ablasına ve daha çok benim adıma uyuyor hayırlısı bakalım..
Sezeryan olacağım için 15.05.2015 de doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz.
Geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnemizi de oldum içim biraz daha rahat koruma altındayım diye. Ama bu gebeliğimde minoset ve antibiyotik kullandım diye çok üzülüyorum ilk gebeliğimde hiç kullanmamıştım allah koruyordur inşallah...
Kızlarıma isimlerinin yazdığı kapı süsü ve mevlüt için ikisine bir örnek tütü yapıyorum, kendime loğusa tacı ve terliği kızlara da aynı model saç bantı yapıyorum elimden geliyo böyle şeyler mevlüt magnetlerinide yapcaktım ama 100 tane yapmak zor geldi g.g da hesaplı çok çeşit var ordan aldım puset şeklinde sepette hediye verdiler doğuma yakın kısmetse şeker hamurlu kurabiye yapıcam bide lokumları tek tek tülle süslicem inşallah..
Foto paylaşamıyorum malesef kızlar nedense olmuyor kendinize iyi bakın öptüm
Olmamıştır canım böyle durumlarda vücudumuzu dinlemek gerekiyormuş. O bize söylermiş ne yapmamız gerektiği artık son haftalarda. Eğer ağrın sizin yorgunluğun varsa bil ki bol bol uyuyup yemek yiyip duş alıp yatacaksın :)kızlar hafta sonu ablamın nişanı nedeniyle çok yoruldum.ilk defa hamileliğim boyunca bu kadar yordum kendimi vicdan azabım da oldu ama çok şükür bi sıkıntı yok gıbı hareketlerını hissediyorum.ağrı da olmadı.umarım bi zararı olmamıştır.
tamam o zman akşam karara baglarız :) o zman bende 2 tane okurum bugun ...Zeynep olacak inşallah canım değişmezse tabi :)))
Valla normalde acıması lazım ama ben yan yattığımda çok hareketleniyor tatlım Sırt üstü yatınca çok tekme atamıyorum sanırımağrısı sızısı olmuyor çok şükür ama
Benimki üstteki canım eve ulaştı elime. Lise Sırt çantaları kadar var. Islak mendil. Termos. Biberon gözü var ayrı ayrı. Öndeki küçük cebinde bezlik olarak kullanabileceğim göz var çok goşuma gitti. Üstteki büyük gözde de 3 Bölme var canım. Baya kullanışlı geldi bana :)
Ediyor tatlım hemen ekliyorum.
Ayy evet teşekkürler düşündüğün içininşallah canım çok heyecanlıyım
Olur canım aslında mantıklı ben hafta sonu pek giremiyorum zaten. Akşam herkes buradayken konuşalım ozaman bu konuyu :))
Bir de zaten bu ikinci canım. Cuma duasını yaptık. Cumartesi okumadık. Dün başladık. Bu akşam duasını yapıcaz inşallah :)
İsmin gülden miydi :)tamam o zman akşam karara baglarız :) o zman bende 2 tane okurum bugun ...
Günaydın kızlar. Midemle başım dertte. Dün aglaya sizlaya uyudum. Hem çok ağrıyor hem de ağzıma eksi su geliyor. Su bile icesim gelmiyor artık. Canım bişey yemek istemiyor artık. Midem in ağrısı hâlâ geçmedi kramp gibi bişey sanki ama canımı çok yakıyorüstüne de mide bulantimiz çıktı. ..
merhaba canım beni de eklermisin ismim nur 1 tane okurum yarın aksama kadar okunacak dimiKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
23.dior34 1 tane DİDEM
24.Myhsa 1 tane SEMA
25.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26.Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
tşk ederim canım.normalde magnezyum kullanmıyorum o günlerde içtim belim ağrımasın diye.faydası oldu galiba daha az ağrıdı.sıkıntı olunca vucut sinyal veriyor haklısın.Olmamıştır canım böyle durumlarda vücudumuzu dinlemek gerekiyormuş. O bize söylermiş ne yapmamız gerektiği artık son haftalarda. Eğer ağrın sizin yorgunluğun varsa bil ki bol bol uyuyup yemek yiyip duş alıp yatacaksın :)
Hayırlı olsun bu arada :)
benı de eklesene canım 1 tane okuyum bu aksam ısmım gunayKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
23.dior34 1 tane DİDEM
24.Myhsa 1 tane SEMA
25.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26.Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
Merhaba canım bu akşama Duası yapılacak dün Yazdığım için öyle kalmış düzelteyim onu da :)merhaba canım beni de eklermisin ismim nur 1 tane okurum yarın aksama kadar okunacak dimi
1 de canım evde bekliyorum sabırsızlıkla :))toist kontrole gıttın mı cnm
Tamam ekliyorum :)toist, bende bu akşam 1 tane okurum
Magnezyum artık alınmalı evet canım. Erken doğum riskini de azaltıyor. Benim çok kasılman olduğu günlerde 2 tane bile alıyorum. Kramp ve ağrılarım çok azaldı ama kasılmalar hala devam :)tşk ederim canım.normalde magnezyum kullanmıyorum o günlerde içtim belim ağrımasın diye.faydası oldu galiba daha az ağrıdı.sıkıntı olunca vucut sinyal veriyor haklısın.
kontrole gittiğim de doktor baş aşağıda dedigi için öyle düşünüyorum bir de kafası aşağıda olunca baskı oluyor sık tuvalete çıkıyorumben de göbek deliği civarında hissediyorum hareketleri bu başının aşağıda olduğu anlamına mı geliyor.böyle mi anlıyorsunuz döndüğünü.
yaptıklarının son halini resimlerle bekliyoruz o zaman canım :)
günaydın canım, benim mide rahatsızlığım diyet yapmaya başladığımdan beri geçti. yağı komple kesmişti doktor bende yemiyorum. acaba ondanmıdır bilmiyorum ama salatalar bile yağsız. belki sanada faydası olur. sana zarar veren herşeyi çıkart menünden. allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?