2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist
merhaba canımm yasine devam ediliyomuş bi önerim var ama tabi herkes isterse yukardaki listede 24 kişi var en güncel hali sanırım günlük okumak sanırım biraz karısıklıga sebebiyet verecek yasini alanlar okudum diyip dönenlerin saati belli olmadıgı için aceba haftada 2 güne düşürsek örn veryorum pazartesi ve persembe gunleri okusak o aradaki süredede dönüşler olur 41 e tamamlanıp duasını ederiz. sanki daha iyi olur gibi oldu ben bi kere okudum ondan sonrakine takip edemedigim için yetişemedim...

O benim sifa balim olcak o zaman teyzesi sen ne isim dusunuyisun hayatim prensese
Zeynep olacak inşallah canım değişmezse tabi :)))

canım senin ki yansa sola yattığında canın açıyordur dimi benimki bası aşağıda olduğu halde sola yattıgım da kasıklarıma vurunca acıtıyor
Valla normalde acıması lazım ama ben yan yattığımda çok hareketleniyor tatlım Sırt üstü yatınca çok tekme atamıyorum sanırım ağrısı sızısı olmuyor çok şükür ama
Benimki üstteki canım eve ulaştı elime. Lise Sırt çantaları kadar var. Islak mendil. Termos. Biberon gözü var ayrı ayrı. Öndeki küçük cebinde bezlik olarak kullanabileceğim göz var çok goşuma gitti. Üstteki büyük gözde de 3 Bölme var canım. Baya kullanışlı geldi bana :)

toist canım günaydın Yasin devam ediyorsa bende akşam 2 tane okurum, adım Ayşegül eklersen sevinirim. Doktor kontrolün vardı bu gün galiba, güzel haberlerini bekliyoruz:)
Ediyor tatlım hemen ekliyorum.
Ayy evet teşekkürler düşündüğün için inşallah canım çok heyecanlıyım

Olur canım aslında mantıklı ben hafta sonu pek giremiyorum zaten. Akşam herkes buradayken konuşalım ozaman bu konuyu :))
Bir de zaten bu ikinci canım. Cuma duasını yaptık. Cumartesi okumadık. Dün başladık. Bu akşam duasını yapıcaz inşallah :)

Bebişin bası aşağıda canım ayaklarıyla göbeğimin üstüne kadar çıkıyor

ben de göbek deliği civarında hissediyorum hareketleri bu başının aşağıda olduğu anlamına mı geliyor.böyle mi anlıyorsunuz döndüğünü.

yaptıklarının son halini resimlerle bekliyoruz o zaman canım :)

kızlar hafta sonu ablamın nişanı nedeniyle çok yoruldum.ilk defa hamileliğim boyunca bu kadar yordum kendimi vicdan azabım da oldu ama çok şükür bi sıkıntı yok gıbı hareketlerını hissediyorum.ağrı da olmadı.umarım bi zararı olmamıştır.

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE YARIN AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. turtless 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 1 tane
3. toist 3 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ
23. dior34 1 tane DİDEM
24. Myhsa 1 tane SEMA
25. emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26. Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN

Son düzenleme:
Olmamıştır canım böyle durumlarda vücudumuzu dinlemek gerekiyormuş. O bize söylermiş ne yapmamız gerektiği artık son haftalarda. Eğer ağrın sizin yorgunluğun varsa bil ki bol bol uyuyup yemek yiyip duş alıp yatacaksın :)
Hayırlı olsun bu arada :)

tamam o zman akşam karara baglarız :) o zman bende 2 tane okurum bugun ...

günaydın canım, benim mide rahatsızlığım diyet yapmaya başladığımdan beri geçti. yağı komple kesmişti doktor bende yemiyorum. acaba ondanmıdır bilmiyorum ama salatalar bile yağsız. belki sanada faydası olur. sana zarar veren herşeyi çıkart menünden. allah şifa versin.

merhaba canım beni de eklermisin ismim nur 1 tane okurum yarın aksama kadar okunacak dimi

tşk ederim canım.normalde magnezyum kullanmıyorum o günlerde içtim belim ağrımasın diye.faydası oldu galiba daha az ağrıdı.sıkıntı olunca vucut sinyal veriyor haklısın.

benı de eklesene canım 1 tane okuyum bu aksam ısmım gunay

merhaba canım beni de eklermisin ismim nur 1 tane okurum yarın aksama kadar okunacak dimi
Merhaba canım bu akşama Duası yapılacak dün Yazdığım için öyle kalmış düzelteyim onu da :)

toist kontrole gıttın mı cnm
1 de canım evde bekliyorum sabırsızlıkla :))

toist, bende bu akşam 1 tane okurum
Tamam ekliyorum :)

tşk ederim canım.normalde magnezyum kullanmıyorum o günlerde içtim belim ağrımasın diye.faydası oldu galiba daha az ağrıdı.sıkıntı olunca vucut sinyal veriyor haklısın.
Magnezyum artık alınmalı evet canım. Erken doğum riskini de azaltıyor. Benim çok kasılman olduğu günlerde 2 tane bile alıyorum. Kramp ve ağrılarım çok azaldı ama kasılmalar hala devam :)

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE BU AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. turtless 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 1 tane
3. toist 3 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 4 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ
23. dior34 1 tane DİDEM
24. Myhsa 1 tane SEMA
25. emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26. Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
28. nur1212 1 tane. NUR
29. B buket16 1 tane. BUKET
30. safakmeley MELTEM

kontrole gittiğim de doktor baş aşağıda dedigi için öyle düşünüyorum bir de kafası aşağıda olunca baskı oluyor sık tuvalete çıkıyorum

Öyle yapıcam canım. Çok başka bir ağrı.. yerimde duramadim çıktım evden biraz yürüyüş yapayım belki geçer dedim. Çok yoruldum bu sefer de daha çok agirdi. Soda aldım şimdi. Bir de tuzlu kraker

toist cim inşallah Bebişin 2 kiloya yaklasmistır belki 2 kilo olmuştur sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz ben geçen hafta gördüm şimdiden cook özledim ya hamileligi seviyorum ama Bebişi de özlüyorum napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…