Tamam canım eklicem akşama doğru :)benı de eklesene canım 1 tane okuyum bu aksam ısmım gunay
İnşallah canım ya bakalım :)toist cim inşallah Bebişin 2 kiloya yaklasmistır belki 2 kilo olmuştur sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz ben geçen hafta gördüm şimdiden cook özledim ya hamileligi seviyorum ama Bebişi de özlüyorum napiyim
toist bende 2 tane okuyorum cnm.
Sağol canım inşallah ya :) sen de güzel haberlerle gelirsin gittiğinde umarım.toist ciğim güzel haberlerini bekliyorum heyecanla :) benim de randevum çarşamba veya perşembe. . Eşim ne zaman musait olursa artık. . :)
Tamam canım eklicem :)bende 1 tane okurum ismim pınar canım
Sağol canım tamam eklicem :)Canim banada 1 tane yazarmisin yasin guzel haberlerle bekliyoruz seni ismim dilek
Allaj kabul etsin :)iyiki sormusum o zaman ben calısıyorum canım aksama okurum dıye dusunmustum sımdi okudum ama ögle arasında
Hayırlı haberlerle gel canım inşallaj :)bugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
Canım sorunum reflü değil o aksamlari oluyor. Mideme kramp giriyor bişey atıyorum ağzıma agridan iki buklum oluyorum sonra midem bulanıyor. Çubuk kraker bile ağrı yaptı
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah cnmbugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
maşallah oğluna canım.iyiyim bende canım sağol oğlum dönüyor itekliyor tekmeliyorama kızların da dediği gibi hareketleri azaldı senin paşa ne durumda
Canım ben de 1 tane okuyacağım adım damla. Teşekkürler ve allah dualarımızı kabul etsinKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE BU AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2. @aycicegi10 1 tane
3.toist 3 tane. TUBA
4. @esra51 1 tane ESRA
5. @asikiz2020 1 tane FATMA
6. @mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. @junes 1 tane AYSEL
8. @elf21 4 tane. ELİF
9. @berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya EDA
11. @ikilihayat 1 tane.
12. @countryrose 1 tane. GİZEM
13. @martagon 1 tane.
14. @hakus 3 tane. ÖZNUR
15. @yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. @zeyyil 1 tane
17. @yussem 1 tane. SEMRA
18. @gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. @senaanur 3 tane. LEYLA
20. @nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. @ptkrdln 1 tane DENİZ
23. @dior34 1 tane DİDEM
24. @myhsa 1 tane SEMA
25.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26.Mytwin 3 tane. DİLARA
27. @gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
28. @nur1212 1 tane. NUR
29. @buket16 1 tane. BUKET
30. @safakmeley MELTEM
Guzel haberlerle gel canim.. İnsallah gelisimi iyidir :)bugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
hayrlı haberlerle gel ınsaallah cnmbugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
Tatlım ben 1 tane okudum, hayırlı haberlerini bekliyorum:)Tamam canım eklicem akşama doğru :)
İnşallah canım ya bakalım :)
Sağol canım inşallah ya :) sen de güzel haberlerle gelirsin gittiğinde umarım.
Tamam canım eklicem :)
Sağol canım tamam eklicem :)
Allaj kabul etsin :)
Hayırlı haberlerle gel canım inşallaj :)
Cnm şuan kac haftalik cnm erken dogummu olacaki ciğer geliştirici igne nefen vuruluyor cnm.... benim 2 bebegim 1 yil gecmeden hamile kadim o yuzden erkende sezaryana alacak dr banada ciger gelistirici igne yapildi senindemi öyle cnmkontrolden geldik biz
bir buçuk kilo 42 cm olmuş paşamız
nst çekildik ama cihaz pek yakalayamadı henüz küçük olduğu için düzensiz çıktı sonuç yani
bundan sonra 2 haftada bir gidicez ve 2 hafta sonra ciğer geliştirici vurulacağız
bi de bişey sorucaktımtoist yasini günlük mü okuyosunuz haftalık mı nasıl bende okumak istiyorum da
29+4 teyiz şuanCnm şuan kac haftalik cnm erken dogummu olacaki ciğer geliştirici igne nefen vuruluyor cnm.... benim 2 bebegim 1 yil gecmeden hamile kadim o yuzden erkende sezaryana alacak dr banada ciger gelistirici igne yapildi senindemi öyle cnm
maşallah oğluna canım :) bızımde yarın sızı boyle kontrolden donuyor gorunce heyecan basıyor banadakontrolden geldik biz
nst çekildik ama cihaz pek yakalayamadı henüz küçük olduğu için düzensiz çıktı sonuç yani
bundan sonra 2 haftada bir gidicez ve 2 hafta sonra ciğer geliştirici vurulacağız
bi de bişey sorucaktımtoist yasini günlük mü okuyosunuz haftalık mı nasıl bende okumak istiyorum da
Masallah bebisine canim, buyumus :) artik sıkı takipler de basladi, cok yaklastik hayirlisiyla ve saglicakla kucagimiza aliriz insallahhh :)kontrolden geldik biz
Himmm anladim cnm rabbim insallah bu bebegini sag salim kucağan alirsin.... gelişimi cok iyi bu arada maşallah diyelim.... kizmi erkekmi...29+4 teyiz şuan
biz önceki bebeğimizi kaybettik canım nolur nolmaz diye önlem olarak vurulacak iğne
amin inşallah hepimiz sağlıkla alırızHimmm anladim cnm rabbim insallah bu bebegini sag salim kucağan alirsin.... gelişimi cok iyi bu arada maşallah diyelim.... kizmi erkekmi...
kontrolden geldik biz
Merhaba kızlar,
Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.
Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)
Merhaba kızlar,
Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.
Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)
Boyu söylemedi zaten canım. FL'den ben hesapladım, FL artık çok belirleyici değil, boy tahmini yanlış olur dedi. Ama kilo normalmiş, zaten bu haftanın sonun da 1300 olması gerek. Ben başında gittim. Dr Kaan Kocatepe'nin sitesinde bu hafta için boya ortalama 36 Cm klioya da 1050 ile 1680 arası diyor. Gayet iyi yani. Senin bebeğinin ölçüleri nedir?maşallah canım oğluna,snnle aynı haftalardayız bu boy kılo normal mı dedı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?