2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benı de eklesene canım 1 tane okuyum bu aksam ısmım gunay
Tamam canım eklicem akşama doğru :)

İnşallah canım ya bakalım :)

toist bende 2 tane okuyorum cnm.

toist ciğim güzel haberlerini bekliyorum heyecanla :) benim de randevum çarşamba veya perşembe. . Eşim ne zaman musait olursa artık. . :)
Sağol canım inşallah ya :) sen de güzel haberlerle gelirsin gittiğinde umarım.

bende 1 tane okurum ismim pınar canım
Tamam canım eklicem :)

Canim banada 1 tane yazarmisin yasin guzel haberlerle bekliyoruz seni ismim dilek
Sağol canım tamam eklicem :)

iyiki sormusum o zaman ben calısıyorum canım aksama okurum dıye dusunmustum sımdi okudum ama ögle arasında
Allaj kabul etsin :)

bugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
Hayırlı haberlerle gel canım inşallaj :)

Canım sorunum reflü değil o aksamlari oluyor. Mideme kramp giriyor bişey atıyorum ağzıma agridan iki buklum oluyorum sonra midem bulanıyor. Çubuk kraker bile ağrı yaptı

doktorunu bir arayıp sor istersen üşüttünmü acaba yada bişeymi dokundu

bugun kontrolum var kızlar ,cok heyacanlıyım ,acaba gelısımi yolunda mı tekrar gerıde mı..doktorumu da degısecem hayırlısıyla bu 3 cu doktor oluyor gıttıgım,bu gıdısle doguma doktor bulamayacagım
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah cnm

iyiyim bende canım sağol oğlum dönüyor itekliyor tekmeliyor ama kızların da dediği gibi hareketleri azaldı senin paşa ne durumda
maşallah oğluna canım. hareketleri azalır normaldir canım büyüdüler artık yerleri daraldı. arada bir hissediyosan korkma :) biz de iyiyiz çok şükür bir ay olcak çok özledim kuzumu. çarşamba günü randevumz bakalım inş güzel gidiyodur her şey

Canım ben de 1 tane okuyacağım adım damla. Teşekkürler ve allah dualarımızı kabul etsin

Guzel haberlerle gel canim.. İnsallah gelisimi iyidir :)

kontrolden geldik biz
bir buçuk kilo 42 cm olmuş paşamız
nst çekildik ama cihaz pek yakalayamadı henüz küçük olduğu için düzensiz çıktı sonuç yani
bundan sonra 2 haftada bir gidicez ve 2 hafta sonra ciğer geliştirici vurulacağız
bi de bişey sorucaktım toist yasini günlük mü okuyosunuz haftalık mı nasıl bende okumak istiyorum da

Tatlım ben 1 tane okudum, hayırlı haberlerini bekliyorum:)

Cnm şuan kac haftalik cnm erken dogummu olacaki ciğer geliştirici igne nefen vuruluyor cnm.... benim 2 bebegim 1 yil gecmeden hamile kadim o yuzden erkende sezaryana alacak dr banada ciger gelistirici igne yapildi senindemi öyle cnm

Cnm şuan kac haftalik cnm erken dogummu olacaki ciğer geliştirici igne nefen vuruluyor cnm.... benim 2 bebegim 1 yil gecmeden hamile kadim o yuzden erkende sezaryana alacak dr banada ciger gelistirici igne yapildi senindemi öyle cnm
29+4 teyiz şuan
biz önceki bebeğimizi kaybettik canım nolur nolmaz diye önlem olarak vurulacak iğne

maşallah oğluna canım :) bızımde yarın sızı boyle kontrolden donuyor gorunce heyecan basıyor banada

Masallah bebisine canim, buyumus :) artik sıkı takipler de basladi, cok yaklastik hayirlisiyla ve saglicakla kucagimiza aliriz insallahhh :)

Merhaba kızlar,

Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.

Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)

maşallah inşallah erken doğum riski olmadan vakti zamanında kucağına alırsın annesi kuzunu:)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, inşallah gerek kalmaz o iğnelerede annesi:)

maşallah canım oğluna,snnle aynı haftalardayız bu boy kılo normal mı dedı dr

maşallah canım oğluna,snnle aynı haftalardayız bu boy kılo normal mı dedı dr
Boyu söylemedi zaten canım. FL'den ben hesapladım, FL artık çok belirleyici değil, boy tahmini yanlış olur dedi. Ama kilo normalmiş, zaten bu haftanın sonun da 1300 olması gerek. Ben başında gittim. Dr Kaan Kocatepe'nin sitesinde bu hafta için boya ortalama 36 Cm klioya da 1050 ile 1680 arası diyor. Gayet iyi yani. Senin bebeğinin ölçüleri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…