2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya bosverin, prim yaptirmayalim. lovesoon ne alemde hala haber yok di mi? Uyuyamadim dogru duzgun bu gece

Neler konuşulmuş sayfalar ilerlemiş yine konular çok birikmiş

Cumartesi mobilyası gelecek bebişin bir perde bir avize kalıyor Geride

Ev alma durumumuz var son günler de eksik tamamlama adına gerekli liste yaptım ilerde sıkıntı olmasın diye iyiki sona bırakmamışım almışım çoğu şeyi

Benimde oyle oluyo canim ya titriyo karnim resmen ben bile sallaniyorum niye acaba oyle yapiyolar

cok saol canım rabbım kımseye yasatmasın inşALLAH kötü bir durum ...
Canim gecmis olsun bu arada. Ondan ben de cok korktugum icin, hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kuvet dibine konulan silikon kaymazlardan aldim. Allah yasatmasin bi daha.

gruplaşma nedir ya anlamadım burada kimse kimseyi görmüyor ki birbirine huy kapıp gruplaşsın ben başlarda giriyordum sonra giremedim şimdilerde yeniden girmeye başladım sorduğum sorularda oldu ben sonradan geldim diye cevap alamadığım hiç olmadı en azından bir kişi cevap verdi bende her sorulana cevap veremiyorum bilgim yoksa çoğu zaman okuyorum ve o kadar çok şey kattı ki burası bana. burada tamam gebelikle ilgili sorularımızı sorunlarımız paylaşıyoruz ama hayatın akışı içerisinde gerek eşimizle işimizle çocuğumuzla annemizle kayınvalidemizle ilgili sorunlarımızı da paylaşıyoruz bu çok normal o an kişinin canı sıkılmıştır buraya yazıp rahatlamak öneri almak istemiştir büyütülecek ne var anlamadım neyse çok takmamak gerek herkes neyin ne olduğunu biliyor önyargılı olanlarda kendileri bilir.

sorma cnm bnde okudukca stres yapıyorm daha oda alınck kıyafetler yıkayıp ütülenecekk cokk isim wrrr

Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime

Eklentiler

• 20150319_150907.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 180
  • 20150319_150853.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 183
  • 20150319_150828.webp
    16 KB · Görüntüleme: 174
  • 20150319_150754.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 152
çok güzel olmuş en iyilerini alırsınız inşallah odasına. bulutlu duvar kağıdı nerden bu arada? ben de sonbaharda odasını yapsam mı demeye başladım bir sene yanımda yatırırım diyordum ama yaz sonu ayırsam mı diyorum pff kafam da karışık bi doğsunlar da hayırlısıyla :)

merhaba ald
koçtaşta güzel çocuk odası perdeleri var bakmak istersen...ben de kelebekli tül ve fon perdesini alacaktım, sonra filli aldım :) fiyatları da baya uygun..tül ve fon 100 tl ye geldi..

merhaba aldığın üründen memnun kaldın mı renkler göründüğü gibi caanlı mı tesekkür ederim

Çok harika olmuş canım bizimde uçan balon sticker geldi avizemizi alacaz bundan İkeaya gelmiş bende inşallah detayları eklerim buraya

mylittlesunshine saol canım benim.
Canım ben yanımdan erken ayırmam herhalde ama odası olmasi güzel bişey çünkü bi düzeni olucak bisurude eşyası olacak ondan yaptim. Bulutlu duvar kağıdını kagitcim diye biryerden aldım izmirden ama internettede var satışı . Çok güzel oldu bulutun okadar güzel olacağını tahmin etmemistim .sticker ler ve raflarda hemen değiştiriyor odayi

Çok harika olmuş canım bizimde uçan balon sticker geldi avizemizi alacaz bundan İkeaya gelmiş bende inşallah detayları eklerim buraya
Bende herseyi ikeadan alıyorum raflar oniki liraydi mesela uyguna geldi. Güle güle kullansin minigin canım

bakayım ben de bi netten. ben çok üşeniyorum odaya doğumdan önce zaten dünyanın işi var daha. ev leş gibi halılar camlar koltuk bi de mutfak badanası var haliyle odaya gücüm yok ama yaz sonu gibi yapsam demeye başladım. ikea'dan aldım zaten karyolasını onun takımını alırım bir de senin avizeyi beğenmiştim yine ikea'dan. öyle bulutlu falan bir oda yapasım var bakalım ne zamana kısmet olursa :)

hamilelik iyi canım ishal sorunum var su günlerde dünden beri karın agrım gecti inşaAllah olmam artık diş sorunum vardı bugunde dolgumu yaptırdım şükür oglusumda iyi maşaAllah doktor böyle gider nisanın son gününde gelir diyor hayırlısıyla ve saglıgıyla olsunda 8 mayısa kadarda beklerm sorun değil:)

sezeyana giren arkadaştan haber yok değil mi? kaç haftalıktı bebeği? ay allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
maşaAllah bebişine canım biz daha 30 martta görecez tontişimi bu arada boşver canım tartışılmaya bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…