- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ya bosverin, prim yaptirmayalim.Yani canım. Başka başlıkta açabilirler bu da doğal. Ama eleştiriler biraz haddini aşmış bence. gerek yok. Dediğin gibi benimde ilgimi çekmeyen ya da bazen rahatsız olduğum şeyler olabiliyor. Ama kimsenin ne benim çalışma şeklimi ne de anlatmak istediklerimin sınırını eleştirmeye hakkı yok.
ikeadan baktım bende şimdi netten. Yok cnm ben almadim oyle bebek askisi olarak. Notmal aski aldim ikeadan yine. Orda bu tarz seyler guzel uygun oluyor.
Benimde oyle oluyo canim ya titriyo karnim resmen ben bile sallaniyorum niye acaba oyle yapiyolarCanım dinlen bol bol bak biz yirmili haftalardaydık dinlene dinlene otuzlara geldik çok yorma kendini son 10 hafta birazcık dişimizi sıkalımbiz kızımızla büyüyoruz teyzesi bazen öyle titriyo ki deprem oluyo zannediyorum şükür bugünleri de gördük
Canim gecmis olsun bu arada. Ondan ben de cok korktugum icin, hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kuvet dibine konulan silikon kaymazlardan aldim. Allah yasatmasin bi daha.cok saol canım rabbım kımseye yasatmasın inşALLAH kötü bir durum ...
gruplaşma nedir ya anlamadım burada kimse kimseyi görmüyor ki birbirine huy kapıp gruplaşsın ben başlarda giriyordum sonra giremedim şimdilerde yeniden girmeye başladım sorduğum sorularda oldu ben sonradan geldim diye cevap alamadığım hiç olmadı en azından bir kişi cevap verdi bende her sorulana cevap veremiyorum bilgim yoksa çoğu zaman okuyorum ve o kadar çok şey kattı ki burası bana. burada tamam gebelikle ilgili sorularımızı sorunlarımız paylaşıyoruz ama hayatın akışı içerisinde gerek eşimizle işimizle çocuğumuzla annemizle kayınvalidemizle ilgili sorunlarımızı da paylaşıyoruz bu çok normal o an kişinin canı sıkılmıştır buraya yazıp rahatlamak öneri almak istemiştir büyütülecek ne var anlamadım neyse çok takmamak gerek herkes neyin ne olduğunu biliyor önyargılı olanlarda kendileri bilir.Bazi arkadaslar yeni topik acmis gordugum kadariyla ve oradan tahrik ediliyoruz bu gayet acik ortada. Ben konu sahibiyim ve evet buraya girdigimde yeni gelen herkese cevap vermeye calisiyorum, kimse ayni gun gelmedi sonucta? Yeniden bizimle tartisma cikarmaya calisip banlanmamizi isteyen uyeler var demekki, gormezden gelmek en iyisi arkadaslar. Gruplasma bir toplulugun icinde azinligin bir araya gelip olusturdugu gruptur fakat biz burada gruplasmadan ziyade herkese cevap vermeye calisiyoruz, konuya girdigimde gecmisi okuyorum ve hemen herkese cevap veriyorum (Konu sahibi olarak!) O yuzden hakkimda elestiri yapan sahsa verecek bi cevabim yok herkes neyin ne oldugunu biliyor. Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Grup degiliz hepimiz birbirimizin sevincini uzuntusunu paylasip sorularina cevap veriyoruz rahat olun. He diger topigi okuyup onyargiyla buraya girerseniz onu bilemem...
Üşütmemeye dikkat edinkızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
sorma cnm bnde okudukca stres yapıyorm daha oda alınck kıyafetler yıkayıp ütülenecekk cokk isim wrrrYa ne cantasi, bizim daha eksikler var alinacak, besik kurulacak, besik yatagi alinacak, esyalar yikanacak, utulenecek, canta hazirlanacak. Babamiza da pijama lazim. Annem dogumdan iki hafta once gelecek, hastane cikisini lohusa pijamasini falan o getirecek, bebek insallah annemden once gelmeye kalkmaz. Ha bir de daha isim bulamadik.....
Anaaaammm, panik atak geldi
. Plastiklerden aldim ben cnm renkli renkli :) ahsapta alabilirsinikeadan baktım bende şimdi netten
renkli plastik ve ahşap olanlar var , hangisini aldın canım ?
çok güzel olmuş en iyilerini alırsınız inşallah odasına. bulutlu duvar kağıdı nerden bu arada? ben de sonbaharda odasını yapsam mı demeye başladım bir sene yanımda yatırırım diyordum ama yaz sonu ayırsam mı diyorum pff kafam da karışık bi doğsunlar da hayırlısıyla :)Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
koçtaşta güzel çocuk odası perdeleri var bakmak istersen...ben de kelebekli tül ve fon perdesini alacaktım, sonra filli aldım :) fiyatları da baya uygun..tül ve fon 100 tl ye geldi..
Çok harika olmuş canım bizimde uçan balon sticker geldi avizemizi alacaz bundan İkeaya gelmiş bende inşallah detayları eklerim burayaKızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Bende herseyi ikeadan alıyorum raflar oniki liraydi mesela uyguna geldi. Güle güle kullansin minigin canımÇok harika olmuş canım bizimde uçan balon sticker geldi avizemizi alacaz bundan İkeaya gelmiş bende inşallah detayları eklerim buraya
bakayım ben de bi netten. ben çok üşeniyorum odaya doğumdan önce zaten dünyanın işi var daha. ev leş gibi halılar camlar koltuk bi de mutfak badanası var haliyle odaya gücüm yok ama yaz sonu gibi yapsam demeye başladım. ikea'dan aldım zaten karyolasını onun takımını alırım bir de senin avizeyi beğenmiştim yine ikea'dan. öyle bulutlu falan bir oda yapasım var bakalım ne zamana kısmet olursa :)mylittlesunshine saol canım benim.
Canım ben yanımdan erken ayırmam herhalde ama odası olmasi güzel bişey çünkü bi düzeni olucak bisurude eşyası olacak ondan yaptim. Bulutlu duvar kağıdını kagitcim diye biryerden aldım izmirden ama internettede var satışı . Çok güzel oldu bulutun okadar güzel olacağını tahmin etmemistim .sticker ler ve raflarda hemen değiştiriyor odayi
hamilelik iyi canım ishal sorunum var su günlerde dünden beri karın agrım gecti inşaAllah olmam artık diş sorunum vardı bugunde dolgumu yaptırdım şükürcanım aklıma geldin bi yazayım dedim. hamile kalmak isteyenlerdeyken yazışıyorduk seninle. doğumun mayıs mıydı senin ben daha erken sandım acaba doğurdumu dedim :))) nasıl geciyor hamilelik oğluşun nasıl sen nasılsın :))))
maşaAllah bebişine canım biz daha 30 martta görecez tontişimiGeldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?