2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim aman dikkatli olalım bundan sonra, çok geçmiş olsun. Ama olan olmuş stres yapıp üzme bebişi :) Sadece bundan sonra daha dikkatli davranmamız gerekiyor sanırım.
Süpermiş bu ya, bayıldım :) Ben çok korkuyorum lohusalık döneminden çünkü ..

Bazi arkadaslar yeni topik acmis gordugum kadariyla ve oradan tahrik ediliyoruz bu gayet acik ortada. Ben konu sahibiyim ve evet buraya girdigimde yeni gelen herkese cevap vermeye calisiyorum, kimse ayni gun gelmedi sonucta? Yeniden bizimle tartisma cikarmaya calisip banlanmamizi isteyen uyeler var demekki, gormezden gelmek en iyisi arkadaslar. Gruplasma bir toplulugun icinde azinligin bir araya gelip olusturdugu gruptur fakat biz burada gruplasmadan ziyade herkese cevap vermeye calisiyoruz, konuya girdigimde gecmisi okuyorum ve hemen herkese cevap veriyorum (Konu sahibi olarak!) O yuzden hakkimda elestiri yapan sahsa verecek bi cevabim yok herkes neyin ne oldugunu biliyor. Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Grup degiliz hepimiz birbirimizin sevincini uzuntusunu paylasip sorularina cevap veriyoruz rahat olun. He diger topigi okuyup onyargiyla buraya girerseniz onu bilemem...

Bu arada isteyen istedigi topikte muhabbet edebilir kimseye karisamayiz fakat o topikte benim arkamdan konuşma hakkına sahip degildir.

Bu arada isteyen istedigi topikte muhabbet edebilir kimseye karisamayiz fakat o topikte benim arkamdan konuşma hakkına sahip degildir.
Boşver şekerim sen isteyen kaynanasını isteyen kocasını anlatır ki eğer buraya yazdıysa demek ki o an onlardan şikayetçi ya da onların hayatında olmasından mutlu demektir.Ayrıca burası gün içinde takip ettiğimiz birbirimize sorular sorup, akıl danıştığımız ve sohbet ettiğimiz bir başlık hangi konuda sohbet ettiğimiz de konu dışındakileri ilgilendirmez!!!Burdan rahatsız oluyorsa gider rahat ettiği başlıkta zaman geçirir kimse o şahsiyetleri buraya mumla davet etmiyor...Onu da geçelim hiçbirimiz doktor değiliz her dakika birbirimizin ilacı olalım değil mi???Ben kendi adıma hamilelik sürecinde bu başlıkta yeri geldi eğlendim yeri geldi üzüldüm yeri geldi derdime cevap arayıp buldum ve sağolun ki sorduğum her soruya yanıt aldım.Dediğim gibi yazıştığımız konuları gereksiz gören buraya gelip de okumasın arkadaş gidin kendinize gerekli gördüğünüz başlıklarda sohbet arkadaşı arayın bizi de rahat bırakın :) oh beee

Evet canim herkes ozgur kimseyi kisitlamiyoruz :) gayet acik anlatmissin tesekkurler :)

Ben iki topigede yazdim. Cunku cogu zaman topiktekiler kendi arasinda konustugu icin gelenin mesajlari askida kaliyor. Isim hatirlamiyorum mytwin senmiydin blmiyorum ama cvp vermek zorunda degiliz yazdi biri. Her gelene elimizden geldigince yazilmali. Ben sadece o lafiniza karsiyim. Sagolsun arkadslarda benim sorularima cvp yazdilar.

Yoneticiye mesaj attim sanirim o kapatti bilemiyorum. Dedigim gibi kimsenin kimseyi tahrik etmeye ya da arkasindan konusmaya hakki yok canim. Bu arada orada verdigin cevap icin de ayrica tesekkurler :)

tesekkur edecek birsey yok yahu, esprili yaklastım biraz, yani kıskırtıcı tavırlara gerek yok mesajı vermeye calıstım, ama arkadas daha cok savunmaya kalktı, gerek yok, relax olalım bebişlere odaklanalım :)

Canım uzun zamandır sayfa atlamadan takip ediyorum ve hiç kimsenin cevap vermek zorunda mıyız yazdığını okumadım acaba sen başka bir topikle karıştırıyor olabilir misin?Çünkü burda eğer sorular askıda kalsa bile 2. kez sorduğunda gören lakin biliyorsa cevap yazar...

Ben degildim, oyle bi cumle kullanmadim suana kadar kimseye. Ve evet bi cogumuz elimizden geldigince cevap veriyoruz, bazen mesajlar arada kacabiliyor goremeyebiliyoruz yani. Fakat bu konuda elestiren arkadasin zaten her konuda sorusuna ya da mesajina cevap verilmis. Sirf tartismak icin yazildigi cok acik anliycagin. Her neyse hosgeldin aramiza :)

. Hayir canim yanlis anlamissin. Diger topige burdan biri yazdi. Kimseye cvp vermek zorunda degiliz demis. Bu topikten var niye actiniz diye sorunca bi bayanda sert cikti. Sacma muhabbetlet donuyor sizin topiginizde kimse cvp vermiyor dedi. Ben de diyorum ki bayan yanlis seyler soylemis olabilir ama cvp vermek zorunda degiliz diyen diger bayanida hakli gormuyorum. SINIRLI kisilermi var burda. Herkes elinden geldigince cvp vermeli. Bn uzun zamandir giremiyorun bu topige bende onceden beri takip ediyorum.

Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
Masallahh prensese canim Allahim esirgesin :) herseyin yolunda olmasina sevindimm hadi bakalim az kaldii :) bosver canim takma ya amaci bu zaten en iyisi bosvermek :)

. Anladim isim hatirlayamiyorum. Gercekten ama diger bayaninda dediklerini desteklemedim zaten.cvp veriliyorsa ayip etmis.her neyse o topikte kapandi galiba noldu bilmiyorum. Hosbuldummm uzun zamandir giremiyorun aslinda daha once katildim :)

Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
ayy çok sevindim ya. ben de yarın görcem oğlumu.acaba ne kadar olmuştur. neden kaale alıp tartışıp sinirini bozuyosun ki. çırpınsın kendince, tın de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…