2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
. Anladim isim hatirlayamiyorum. Gercekten ama diger bayaninda dediklerini desteklemedim zaten.cvp veriliyorsa ayip etmis.her neyse o topikte kapandi galiba noldu bilmiyorum. Hosbuldummm uzun zamandir giremiyorun aslinda daha once katildim :)
Dogrudur canim o kadar cok kisi katiliyor ve sonra kayboluyorki yetisemiyoruz artik, malum baya takip edilen bi site :) soylediginiz mesaji gormedim fakat dedigim gibi kiskirtici mesaj karsisinda arkadas onu yazmis olabilir.. :)

O kadar gereksiz bişey ki yok soruma cevap verildi, yok verilmedi.. Ben buraya benimle aynı dönemi yaşayan, aynı duyguları yaşayan insanlarla bir arada olmak için giriyorum. Bazen sadece okuyorum, bazen bilgim varsa o konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim de arada kaynayan sorularım oluyor ama hiç burdakiler gruplaştı da beni görmezden geliyorlar diye düşünmedim. Bu düşünce tarzı komik geliyor bana. Niye beni görmezden gelsinler ki sonuçta ben de onlardan biriyim, o an sorum arada kaynamış olabilir, çok önemliyse yine sorarım. En basiti ilk baştaki listede adım yoktu başlarda girmediğim için Mytwin e beni de eklemesini söyledim. Arada kaynadı sanırım,sonra bi hafta falan sonra tekrar aklıma geldi yine söyledim beni de ekler misin arada kaynamışım diye :) Ve görür görmez eklendi. Ben şimdi bunu niye problem ediyim. Eklemese de problem etmezdim ki ben buraya rahatlamak için giriyorum, sinir olacak o kadar çok şey var ki, sizinle rahatlıyorum. Sinir olan da girmez tabi :) Herkesin kendi tercihi.

kızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo

Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
Kızlar, sanırım boş vermek en iyisi. Gerçekten yazdıkları normal değil bence. Sanırım sorunlu bir dönemde ekstradan. İçini döksün rahatlasın. Takılmayalım Ego sorunu da var sanırım bir miktar. Umarım iyi olur kısa zamanda.

kızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
Saatte 6dan fazlaysa riskli sanırım, doktoruna tlfla ulaşabiliyosan ara bi sor istersen ya da fazla oluyorsa gidebilme imkanında varsa git bence

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bebeğin büyükse sorun olmaz hiç inşallah

Aynen oyle canim.. Ama anlayana iste. Herkese anlatamiyorsun malesef :) Evet disardan baktigimiz zaman asiri sacma :))

Arkadasta yazmis canim saatte 6dan fazlasi riskliymis oyle duymustum. Eger bu sekildeyse git bence doktora, onlemini alirsin en azindan...

amin canım benim inş nerde varsa. tabiki öyle vaktinde sağlıkla gelsinler başka ne isterizki .
avize bende çok abartı bişey almayı düşünmüyorum açıkçası . ihtiyacımı görsün yeter. buarada dolaba bebek askısı aldınızmı arkaşlarım ? ben şuanda onu arıyorum . bulamadım .

. Benim mobilyalarim kokmuyor. Odami boyamistim onceden. Mobilyalarim geldi 2 hafta once ve kokmayan boyadan oldugu icin rahatim. Esyalari utuledim yerlestirdim. Cantamda hazir
maşallah canım şanslısın .
benim oda boyandı ama kokusu çoktan çıktı . mobilyaların da kokusunun çıkmasını bekliyorum ve oyuzden hiçbişeyi yerleştiremiyorum malesef.

Kolay kolay çıkmaz canım. Benim Cumartesi gelecek. Sabah işdeyken ve gece camı açacağım. Eve gelince de kaloriferini açıp kurutacağım. Ama 2 ayda anca çıkıyormuş.
peki bilgin varmı sirkeli su ile silinince daha çabuk çıkıyormuş öyle duydum ben

sadece bazı ürünlerde geçerli değil mi? nette öyle yazıyor...gidip baksam mı acaba bir de..?

benim de aklıma takıldı cnm mağazalardan birini arayıp sormak lazım.. Gidebilsen süper olur ben evden çıkamadığım için netten takip edebiliyorum

sirkeli su ile silmeyi denedin mi yada bilgin varmı ? ben oyle yapacağım . iki günde bir sileceğim odayı

Onu bilmiyorum. Ama sanki boyaya zarar mı verir. Bilmiyorum canım. Netten bak istersen. Cumartesi adamlara sorarım.
internette yazıyor çoğu kişi yapmış. adamlar saf su ile temizleyin dedi bizede sabun şampuan asla kullanmayın dedi.ama sirke zaten normalde doğal temizleme malzemesi olarak kullanılıyor yeri flnda siliyorlar çok . o yuzden zararlı olmaz gibime geldi benimde. deneyeceğim.yazarım sizede :)

sirkeli su ile silmeyi denedin mi yada bilgin varmı ? ben oyle yapacağım . iki günde bir sileceğim odayı

yok canım birşey yapmadım, öyle bekliyorum, koku geçsin öyle silerim diye..nemli bezle sileceksiniz demişti kuruluma gelenler...

. Yok cnm ben almadim oyle bebek askisi olarak. Notmal aski aldim ikeadan yine. Orda bu tarz seyler guzel uygun oluyor.

Ya ne cantasi, bizim daha eksikler var alinacak, besik kurulacak, besik yatagi alinacak, esyalar yikanacak, utulenecek, canta hazirlanacak. Babamiza da pijama lazim. Annem dogumdan iki hafta once gelecek, hastane cikisini lohusa pijamasini falan o getirecek, bebek insallah annemden once gelmeye kalkmaz. Ha bir de daha isim bulamadik.....

Anaaaammm, panik atak geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…