Dogrudur canim o kadar cok kisi katiliyor ve sonra kayboluyorki yetisemiyoruz artik, malum baya takip edilen bi site :) soylediginiz mesaji gormedim fakat dedigim gibi kiskirtici mesaj karsisinda arkadas onu yazmis olabilir.. :). Anladim isim hatirlayamiyorum. Gercekten ama diger bayaninda dediklerini desteklemedim zaten.cvp veriliyorsa ayip etmis.her neyse o topikte kapandi galiba noldu bilmiyorum. Hosbuldummm uzun zamandir giremiyorun aslinda daha once katildim :)
Kızlar, sanırım boş vermek en iyisi. Gerçekten yazdıkları normal değil bence. Sanırım sorunlu bir dönemde ekstradan. İçini döksün rahatlasın. TakılmayalımGeldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
Saatte 6dan fazlaysa riskli sanırım, doktoruna tlfla ulaşabiliyosan ara bi sor istersen ya da fazla oluyorsa gidebilme imkanında varsa git bencekızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bebeğin büyükse sorun olmaz hiç inşallahoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Aynen oyle canim.. Ama anlayana iste. Herkese anlatamiyorsun malesef :) Evet disardan baktigimiz zaman asiri sacma :))O kadar gereksiz bişey ki yok soruma cevap verildi, yok verilmedi.. Ben buraya benimle aynı dönemi yaşayan, aynı duyguları yaşayan insanlarla bir arada olmak için giriyorum. Bazen sadece okuyorum, bazen bilgim varsa o konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim de arada kaynayan sorularım oluyor ama hiç burdakiler gruplaştı da beni görmezden geliyorlar diye düşünmedim. Bu düşünce tarzı komik geliyor bana. Niye beni görmezden gelsinler ki sonuçta ben de onlardan biriyim, o an sorum arada kaynamış olabilir, çok önemliyse yine sorarım. En basiti ilk baştaki listede adım yoktu başlarda girmediğim içinMytwin e beni de eklemesini söyledim. Arada kaynadı sanırım,sonra bi hafta falan sonra tekrar aklıma geldi yine söyledim beni de ekler misin arada kaynamışım diye :) Ve görür görmez eklendi. Ben şimdi bunu niye problem ediyim. Eklemese de problem etmezdim ki ben buraya rahatlamak için giriyorum, sinir olacak o kadar çok şey var ki, sizinle rahatlıyorum. Sinir olan da girmez tabi :) Herkesin kendi tercihi.
Arkadasta yazmis canim saatte 6dan fazlasi riskliymis oyle duymustum. Eger bu sekildeyse git bence doktora, onlemini alirsin en azindan...kızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
. Herkesde var bu korku:) kucuk dogmasin zamaninda dogsun ve normal olsun ins. Benim istegim bu. Ben ikeadan aldim. Halicilarda yuksek . Sonra baskada alirim. Keseye gore yaptik iste:) avizemde ewimde vardi cnm degistirmedim henuz. Baska ayrintilara yetismeye calisiyorum. Mega medipole gidiyordum ben. Simdi esenler medipole gectim. Kismetse orda dogum yapicam:))
maşallah canım şanslısın .. Benim mobilyalarim kokmuyor. Odami boyamistim onceden. Mobilyalarim geldi 2 hafta once ve kokmayan boyadan oldugu icin rahatim. Esyalari utuledim yerlestirdim. Cantamda hazir
peki bilgin varmı sirkeli su ile silinince daha çabuk çıkıyormuş öyle duydum benKolay kolay çıkmaz canım. Benim Cumartesi gelecek. Sabah işdeyken ve gece camı açacağım. Eve gelince de kaloriferini açıp kurutacağım. Ama 2 ayda anca çıkıyormuş.
sadece bazı ürünlerde geçerli değil mi? nette öyle yazıyor...gidip baksam mı acaba bir de..?
15 gündür odanın camı açık bekliyor..koku yeni geçmeye başladı..dolabın kapağında sorun vardı, onu bekliyoruz şimdi, onun kokusu için de en az 2 hafta bekleyeceğiz..kızım gelmeden yerleştirebilseydim iyiydi..koku olunca hiç bişi koymadım daha odaya..bekliyoruz..
Onu bilmiyorum. Ama sanki boyaya zarar mı verir. Bilmiyorum canım. Netten bak istersen. Cumartesi adamlara sorarım.peki bilgin varmı sirkeli su ile silinince daha çabuk çıkıyormuş öyle duydum ben
internette yazıyor çoğu kişi yapmış. adamlar saf su ile temizleyin dedi bizede sabun şampuan asla kullanmayın dedi.ama sirke zaten normalde doğal temizleme malzemesi olarak kullanılıyor yeri flnda siliyorlar çok . o yuzden zararlı olmaz gibime geldi benimde. deneyeceğim.yazarım sizede :)Onu bilmiyorum. Ama sanki boyaya zarar mı verir. Bilmiyorum canım. Netten bak istersen. Cumartesi adamlara sorarım.
sadece bazı ürünlerde geçerli değil mi? nette öyle yazıyor...gidip baksam mı acaba bir de..?
sirkeli su ile silmeyi denedin mi yada bilgin varmı ? ben oyle yapacağım . iki günde bir sileceğim odayı
masaaallah kızcene cnm :)))Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
. Yok cnm ben almadim oyle bebek askisi olarak. Notmal aski aldim ikeadan yine. Orda bu tarz seyler guzel uygun oluyor.amin canım benim inş nerde varsa. tabiki öyle vaktinde sağlıkla gelsinler başka ne isterizki .
avize bende çok abartı bişey almayı düşünmüyorum açıkçası . ihtiyacımı görsün yeter. buarada dolaba bebek askısı aldınızmı arkaşlarım ? ben şuanda onu arıyorum . bulamadım .
Ya ne cantasi, bizim daha eksikler var alinacak, besik kurulacak, besik yatagi alinacak, esyalar yikanacak, utulenecek, canta hazirlanacak. Babamiza da pijama lazim. Annem dogumdan iki hafta once gelecek, hastane cikisini lohusa pijamasini falan o getirecek, bebek insallah annemden once gelmeye kalkmaz. Ha bir de daha isim bulamadik.....Arkadaşlar birbirimizin listesine eksik fazla diye yorumdan ziyade güzel olmuş benim listem de şu şekilde diye paylaşabiliriz. Nacizane fikrim :)) Hem henüz hazırlamayanlar da aralarından seçme şansı bulur. Bu kişisel bir tercih.
Çok tembelim ya hala hazırlamadım halletmem lazım bugün dpktora göre 35 e girdim beeeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?