2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çoook tatlı olmuş hayırlı olsun:)

Canım yavaş yavaş yaparsın olsunn yormadan kendini acil değil zaten

kızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
cnm bnce de doktora gtsen ıyı olur bnm doktorumda ozellıkle uyardı sıklastıgı anda gel dıye
cnm ev alma durumu netlesınce getrselerdı mobılyayı hamıle hamıle ıkı iş olmasın yorulma dıkkat et :)
mobılyaları yaglı boyayla beyaza boyayabılırsın cnm ortaya cok güzel işler cıkıyo :)

sezeyana giren arkadaştan haber yok değil mi? kaç haftalıktı bebeği? ay allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Yok canim yok. 33+2 idi sanirim. Suyu bitmisti bebegin. Dun sezaryanan girecekti. Ama haber yok. Ins iyidirler. Tabi buraya girmak aklina bile gelmiyordur bebekle ugrasmaktan. Yani umarim oyledir.

arkadaslar facebook grubunda bı arkadas dogum yaptı 32 haftalık yanılmıyosam 5 gun oluyo göbek kordonunda kı kan akısı durdugu ıcın acıl alınmıştı ve 1330 gram dogdu bebıs masaallah ıyıymıs annesı foto koymus bebıs kuvözde o kadar tatlı kı masaallah ınanamadım yaa ıcımızde o boyda cok tatlı bebışlerimiz varrrzaman hayırlısayla sağlıkla gecsın ınsaallah

Aynen oyle canim elimizden geldigince paylasmaya calisiyoruz birbirimizin uzuntu ve sevinclerini, ortak olmak istemeyenler de kostek olmaya calisiyor iste, haklisin umursanmamali :)

Aynen onu yapmayı düşündüm ama bunlar boyanmasi niçin kazinmasi lazımmış. Boyalı olunca olmusyomus.

Bende o resmi görünce aynı Şeyi düşündüm bizim icimizdede okadar bebek var ne tuhaf gelio.

Bayildimm canim bravo valla yapicam dedin yaptin masallah sana cok guzel olmus gule gule buyusun bebis :) Insallah en guzellerini alirsin kuzum hepimiz en guzellerini aliriz insallahhh :) saglikla dogsunlar da..
Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
Cok guzelmis cok begendim canim :) saglicakla kullanmak nasip olsun insallah :)

Bu sabah lovesoonun sezeryandan onceki gun ne yemeli konusuna baktigini gordum yanlis gormediysem tabi.. Sanirim daha sezeryan olmadi, olduysa da insallah ikisi de sagliklilardir..

Bu sabah lovesoonun sezeryandan onceki gun ne yemeli konusuna baktigini gordum yanlis gormediysem tabi.. Sanirim daha sezeryan olmadi, olduysa da insallah ikisi de sagliklilardir..
Özel mesaj atacağım girerse görür ben biraz evham yaptım korkarak giriyorum buraya

Hislerim bazı arkadaşların az zamanı kaldı diyor allah yardım etsin

Canım taşınmıcsz kendi evimiz de oturuyoruz ama yatırım için bebek için borca girelim dedik

Teşekkürler tavsiye için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…