çoook tatlı olmuş hayırlı olsun:)Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Canım yavaş yavaş yaparsın olsunn yormadan kendini acil değil zatenbakayım ben de bi netten. ben çok üşeniyorum odaya doğumdan önce zaten dünyanın işi var daha. ev leş gibi halılar camlar koltuk bi de mutfak badanası var haliyle odaya gücüm yok ama yaz sonu gibi yapsam demeye başladım. ikea'dan aldım zaten karyolasını onun takımını alırım bir de senin avizeyi beğenmiştim yine ikea'dan. öyle bulutlu falan bir oda yapasım var bakalım ne zamana kısmet olursa :)
Saol canım benimçoook tatlı olmuş hayırlı olsun:)
cnm bnce de doktora gtsen ıyı olur bnm doktorumda ozellıkle uyardı sıklastıgı anda gel dıyekızmar karnım dün akşamdan beri sürekli taş gibi acaba doktora gitsemmi acayip kasılmam var sancı yok ama ne yapmsam bilemedim okadar geriliyorki durup durup karnım patlayacak top gibi oluyo
cnm ev alma durumu netlesınce getrselerdı mobılyayı hamıle hamıle ıkı iş olmasın yorulma dıkkat et :)Neler konuşulmuş sayfalar ilerlemiş yine konular çok birikmiş
Cumartesi mobilyası gelecek bebişin bir perde bir avize kalıyor Geride
Ev alma durumumuz var son günler de eksik tamamlama adına gerekli liste yaptım ilerde sıkıntı olmasın diye iyiki sona bırakmamışım almışım çoğu şeyi
mobılyaları yaglı boyayla beyaza boyayabılırsın cnm ortaya cok güzel işler cıkıyo :)Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Yok canim yok. 33+2 idi sanirim. Suyu bitmisti bebegin. Dun sezaryanan girecekti. Ama haber yok. Ins iyidirler. Tabi buraya girmak aklina bile gelmiyordur bebekle ugrasmaktan. Yani umarim oyledir.sezeyana giren arkadaştan haber yok değil mi? kaç haftalıktı bebeği? ay allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Aynen oyle canim elimizden geldigince paylasmaya calisiyoruz birbirimizin uzuntu ve sevinclerini, ortak olmak istemeyenler de kostek olmaya calisiyor iste, haklisin umursanmamali :)gruplaşma nedir ya anlamadım burada kimse kimseyi görmüyor ki birbirine huy kapıp gruplaşsın ben başlarda giriyordum sonra giremedim şimdilerde yeniden girmeye başladım sorduğum sorularda oldu ben sonradan geldim diye cevap alamadığım hiç olmadı en azından bir kişi cevap verdi bende her sorulana cevap veremiyorum bilgim yoksa çoğu zaman okuyorum ve o kadar çok şey kattı ki burası bana. burada tamam gebelikle ilgili sorularımızı sorunlarımız paylaşıyoruz ama hayatın akışı içerisinde gerek eşimizle işimizle çocuğumuzla annemizle kayınvalidemizle ilgili sorunlarımızı da paylaşıyoruz bu çok normal o an kişinin canı sıkılmıştır buraya yazıp rahatlamak öneri almak istemiştir büyütülecek ne var anlamadım neyse çok takmamak gerek herkes neyin ne olduğunu biliyor önyargılı olanlarda kendileri bilir.
Aynen onu yapmayı düşündüm ama bunlar boyanmasi niçin kazinmasi lazımmış. Boyalı olunca olmusyomus.cnm bnce de doktora gtsen ıyı olur bnm doktorumda ozellıkle uyardı sıklastıgı anda gel dıye
cnm ev alma durumu netlesınce getrselerdı mobılyayı hamıle hamıle ıkı iş olmasın yorulma dıkkat et :)
mobılyaları yaglı boyayla beyaza boyayabılırsın cnm ortaya cok güzel işler cıkıyo :)
Bende o resmi görünce aynı Şeyi düşündüm bizim icimizdede okadar bebek var ne tuhaf gelio.arkadaslar facebook grubunda bı arkadas dogum yaptı 32 haftalık yanılmıyosam 5 gun oluyo göbek kordonunda kı kan akısı durdugu ıcın acıl alınmıştı ve 1330 gram dogdu bebıs masaallah ıyıymıs annesı foto koymus bebıs kuvözde o kadar tatlı kı masaallah ınanamadım yaa ıcımızde o boyda cok tatlı bebışlerimiz varrrzaman hayırlısayla sağlıkla gecsın ınsaallah
33 hafta 2 günlüktü sanırım. benim de aklım ondasezeyana giren arkadaştan haber yok değil mi? kaç haftalıktı bebeği? ay allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Saol canım benım :)deryaizm cok tatli olmus gule gule buyut bebisini icinde insallah :) sevimli anne seninkilerde cok guzeller Allahim saglikla bebeklerimize kavusmamizi nasip etsin
Bayildimm canim bravo valla yapicam dedin yaptin masallah sana cok guzel olmus gule gule buyusun bebis :) Insallah en guzellerini alirsin kuzum hepimiz en guzellerini aliriz insallahhh :) saglikla dogsunlar da..Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Cok guzelmis cok begendim canim :) saglicakla kullanmak nasip olsun insallah :)Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
Özel mesaj atacağım girerse görür ben biraz evham yaptım korkarak giriyorum burayaBu sabah lovesoonun sezeryandan onceki gun ne yemeli konusuna baktigini gordum yanlis gormediysem tabi.. Sanirim daha sezeryan olmadi, olduysa da insallah ikisi de sagliklilardir..
Canım taşınmıcsz kendi evimiz de oturuyoruz ama yatırım için bebek için borca girelim dedikcnm bnce de doktora gtsen ıyı olur bnm doktorumda ozellıkle uyardı sıklastıgı anda gel dıye
cnm ev alma durumu netlesınce getrselerdı mobılyayı hamıle hamıle ıkı iş olmasın yorulma dıkkat et :)
mobılyaları yaglı boyayla beyaza boyayabılırsın cnm ortaya cok güzel işler cıkıyo :)
merhaba ald
merhaba aldığın üründen memnun kaldın mı renkler göründüğü gibi caanlı mı tesekkür ederim
Bir Şubat annesi olarak sana tavsiyem doktor ölçümlerine hiç takılmaman.. Hamileliğini zehir etme tadını çıkar.. Benim 2 haftada 100 gr almış çıktı bikere,bi hafta da boyu hiç uzamamış görünüyodu.. Ama sonuç olarak 38+6 da 3510 gr 49 cm doğdu kızım maşallah.. Sonra pişman olursun bak,benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?