2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim sertlesmelere tam çözüm olmadı ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra nst de sancı çıkmadı çok şükür. O soru işaretleri bende de var ilaç sonuçta içim rahat değil

Aynen oyle canim elimizden geldigince paylasmaya calisiyoruz birbirimizin uzuntu ve sevinclerini, ortak olmak istemeyenler de kostek olmaya calisiyor iste, haklisin umursanmamali :)
Ay bi kaç saat girmedim yine çok sayfa birikmiş en son nerde kaldığımı unuttum... ben de sonradan dahil oldum mayıs anneleri grubunA okuyodum ama yazmıyodum, ortam bence çok güzel ve herkes samimi birbirine yardımcı olmaya çalışıyo herkes, canımız sıkılınca ya da biseye kafamız takılınca bildiğimiz kadarıyla herkes birşeyler yaziyo, ben pek katilmam böyle şeylere samimiyet, dürüstlük yok, abartı var diye burada maşallah canayakin insanların olduğu turkiyenin heryerinden ama sanki bi binadaki komşular kadar yakin muhabbetler var

Özel mesaj atacağım girerse görür ben biraz evham yaptım korkarak giriyorum buraya

Hislerim bazı arkadaşların az zamanı kaldı diyor allah yardım etsin
Mesela kim? Merak ettim :)
Aynen canim arkadaslar samimi ve icten, hepsi sagolsun.. Sen de hosgeldin aramiza :) bildigimiz konularda elimizden geldigince cevap vermeye calisiyoruz ama insanlar isine geldigi gibi gorebiliyor bazen :)

Saol canım benım :) evet inşallah hepimiz alirizzz miniklerimize

Saol canım benım :) evet inşallah hepimiz alirizzz miniklerimize
Eline sağlık hepsi çok güzel olmuş canım. zamanla daha da iyilerini alırsın yaparsin herseyi çok güzel senin gibi düşünceli bir annesi var herseyden önce
Arivercim maşallah kızına tosune olmuşsunz siz de

cok guzel olmus canim gule gule kullanin bebisinle

Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
ikiside cok guzeller zewklisin cnm

Facedeki sayfanin adi ne cnm bende bakiyim merak ettim

Lilalila tesekkur ederim canim :)
ya kizlar karnim uyusuyor acil cevap yazin nolur cok korkuyorum birkac kere oldu daha da doktor kontrolume bir hafta var

Aynen canim arkadaslar samimi ve icten, hepsi sagolsun.. Sen de hosgeldin aramiza :) bildigimiz konularda elimizden geldigince cevap vermeye calisiyoruz ama insanlar isine geldigi gibi gorebiliyor bazen :)
Hosbulduk canım :)

Söylemiyim korkmasınlsr Zaten mayıs başı olan anne adayları Nisana gelir bebeler gibi

kizlar bebek cantasini da siparis ettim. graco'nun sirt cantasi seklindeki bebek cantasini aldim, hem esim de rahatlikla kullanir. burda insanlar genelde spor giyiniyor zaten, ben de rahat rahat kullanirim.

Eklentiler

• 81JziJKU-UL._SL1500_.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 99
  • pTRU1-19914765_alternate2_dt.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 94
  • pTRU1-19914765_alternate3_dt.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 94
  • pTRU1-19914765dt.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 102
Saol canım benım inşallah hepimiz daha iyilerini yapabiliriz çocuklarımıza

cok guzel olmus canim gule gule kullanin bebisinle

ikiside cok guzeller zewklisin cnm

Facedeki sayfanin adi ne cnm bende bakiyim merak ettim
Saol canım benim

Ben de aynı marka arabadan aldım inş sağlam çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…