- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Benim sertlesmelere tam çözüm olmadı ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra nst de sancı çıkmadı çok şükür. O soru işaretleri bende de var ilaç sonuçta içim rahat değildoktor da baş ağrısı yapabilir demişti, ama çok şükür şu 3 gün içerisinde ağrı yaşamadım. o ağız kuruluğu ben de var, biraz da şekere bağlıyorum ama ağız kuruması da olmasaydı günde 3 litre suyu biraz zor içerdim herhalde:)
adalat peki kasılma ve sertleşmede fayda etti mi? ben çok rahatladım şükürler olsun, normal de kalp ve tansiyon ilacı oalrak kullanıldığı için biraz teredüt de ediyorum kullanırken ama umarım böyle devam eder etkisi:)
Ay bi kaç saat girmedim yine çok sayfa birikmiş en son nerde kaldığımı unuttum... ben de sonradan dahil oldum mayıs anneleri grubunA okuyodum ama yazmıyodum, ortam bence çok güzel ve herkes samimi birbirine yardımcı olmaya çalışıyo herkes, canımız sıkılınca ya da biseye kafamız takılınca bildiğimiz kadarıyla herkes birşeyler yaziyo, ben pek katilmam böyle şeylere samimiyet, dürüstlük yok, abartı var diye burada maşallah canayakin insanların olduğu turkiyenin heryerinden ama sanki bi binadaki komşular kadar yakin muhabbetler varAynen oyle canim elimizden geldigince paylasmaya calisiyoruz birbirimizin uzuntu ve sevinclerini, ortak olmak istemeyenler de kostek olmaya calisiyor iste, haklisin umursanmamali :)
Mesela kim? Merak ettim :)Özel mesaj atacağım girerse görür ben biraz evham yaptım korkarak giriyorum buraya
Hislerim bazı arkadaşların az zamanı kaldı diyor allah yardım etsin
Aynen canim arkadaslar samimi ve icten, hepsi sagolsun.. Sen de hosgeldin aramiza :) bildigimiz konularda elimizden geldigince cevap vermeye calisiyoruz ama insanlar isine geldigi gibi gorebiliyor bazen :)Ay bi kaç saat girmedim yine çok sayfa birikmiş en son nerde kaldığımı unuttum... ben de sonradan dahil oldum mayıs anneleri grubunA okuyodum ama yazmıyodum, ortam bence çok güzel ve herkes samimi birbirine yardımcı olmaya çalışıyo herkes, canımız sıkılınca ya da biseye kafamız takılınca bildiğimiz kadarıyla herkes birşeyler yaziyo, ben pek katilmam böyle şeylere samimiyet, dürüstlük yok, abartı var diye burada maşallah canayakin insanların olduğu turkiyenin heryerinden ama sanki bi binadaki komşular kadar yakin muhabbetler var
Saol canım benım :) evet inşallah hepimiz alirizzz miniklerimizeBayildimm canim bravo valla yapicam dedin yaptin masallah sana cok guzel olmus gule gule buyusun bebis :) Insallah en guzellerini alirsin kuzum hepimiz en guzellerini aliriz insallahhh :) saglikla dogsunlar da..
Cok guzelmis cok begendim canim :) saglicakla kullanmak nasip olsun insallah :)
Eline sağlık hepsi çok güzel olmuş canım. zamanla daha da iyilerini alırsın yaparsin herseyi çok güzel senin gibi düşünceli bir annesi var herseyden önceSaol canım benım :) evet inşallah hepimiz alirizzz miniklerimize
cok guzel olmus canim gule gule kullanin bebisinleKızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
ikiside cok guzeller zewklisin cnmEki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
arkadaslar facebook grubunda bı arkadas dogum yaptı 32 haftalık yanılmıyosam 5 gun oluyo göbek kordonunda kı kan akısı durdugu ıcın acıl alınmıştı ve 1330 gram dogdu bebıs masaallah ıyıymıs annesı foto koymus bebıs kuvözde o kadar tatlı kı masaallah ınanamadım yaa ıcımızde o boyda cok tatlı bebışlerimiz varrrzaman hayırlısayla sağlıkla gecsın ınsaallah
Hosbulduk canım :)Mesela kim? Merak ettim :)
Aynen canim arkadaslar samimi ve icten, hepsi sagolsun.. Sen de hosgeldin aramiza :) bildigimiz konularda elimizden geldigince cevap vermeye calisiyoruz ama insanlar isine geldigi gibi gorebiliyor bazen :)
uyuşma nasıl canım biraz tarif edermisin dokununca hissetmiyomusun bi çimdik atmaya çalış yada iğne gibi bişeyle dene bakalımLilalila tesekkur ederim canim :)
ya kizlar karnim uyusuyor acil cevap yazin nolur cok korkuyorum birkac kere oldu daha da doktor kontrolume bir hafta var
Hiç araştırmadım da sanciyi hissetmiyosun diye biliyorum canimKizlar epidural normal dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz
Bi yere kadar cekiyorsun canim belli bi acilma olduktan sonra uyusturuyorlar.bazilari oneriyir bazilari onermiyor da o acidan sordum.Hiç araştırmadım da sanciyi hissetmiyosun diye biliyorum canim
Söylemiyim korkmasınlsr Zaten mayıs başı olan anne adayları Nisana gelir bebeler gibiMesela kim? Merak ettim :)
Aynen canim arkadaslar samimi ve icten, hepsi sagolsun.. Sen de hosgeldin aramiza :) bildigimiz konularda elimizden geldigince cevap vermeye calisiyoruz ama insanlar isine geldigi gibi gorebiliyor bazen :)
ayyyyyySöylemiyim korkmasınlsr Zaten mayıs başı olan anne adayları Nisana gelir bebeler gibi
Saol canım benımEline sağlık hepsi çok güzel olmuş canım. zamanla daha da iyilerini alırsın yaparsin herseyi çok güzel senin gibi düşünceli bir annesi var herseyden önce
Arivercim maşallah kızına tosune olmuşsunz siz de
Saol canım benimcok guzel olmus canim gule gule kullanin bebisinle
ikiside cok guzeller zewklisin cnm
Facedeki sayfanin adi ne cnm bende bakiyim merak ettim
Ben de aynı marka arabadan aldım inş sağlam çıkar :)cnm suwenın takımları gayet guzel ekru renkte ındırımdeydı bır sıtede tam hatırlamıyorum, hedıyelık hastanede ben kolonya ve hacı serıften cıkolata yaptırcam,mevlıt ıcınde tesbıh aldım keselıcem guzelce bırde kulahta seker dagıtıcam ınsallah , bebek arabasıda casula cadıllac aldım ındırımden ve cok guzel bır araba ben tavsıye ederım burdan alan arkadaslarda oldu stres yapma hepsı olur emın ol para olduktan sonra bır haftada olur hepsı strese gırersen yapamazsın ztn ıyıce elın ayagına dolanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?