2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebeğin suyu bitmiş canım. mecbur aldılar

Mobily
Yok canim ben bu modeli internette gorup begendim imalatcisina odamiza gore olcu vererek uygun fiyata yaptirdim. Güle güle kullanın canım sizde mobilyalarinizi, eminim çok cicilerdir:)[/QUOTEmobilyani goremedim canim hangi sayfada

KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
Ben koydum mavi dantelli yastığıyls takım kendim içinde kenarı dantelli çarşaf takımı yıkanmadık hiç bir şey kalmadı vallahi bizim

Hayirli aksamlar annecikler ben kizimi heyecanla bekliyorum insallah zamani hemen gelirde kucagima alirim

İnşallah tayin yeriniz belli olduğunda en güzel odayı sen yaparsın canım bebişine:)

KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?

Bebek icin carsaf koymayacagim ama bebek yatagina tullü ortu dikiyoruz suslemek icin taki yastigiyla takim olacak. Bu hafta geceliklerimi camasirlarimi bebegimin esyalarini yikayip utuleyip cantami hazirlayacagim bende

arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
InsaAllah bebisininde hicbir sikintisi kalmaz onuda evinize goturursunuz bi an once canim

arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Canim gozun aydin. Merak etme cok kalmaz :) iyi olmaniza cok sevindim. En kisa zamanda kavusursunuz ins.

Gözünüzaydin canım geçmiş olsun tekrardan bebis de toparlanır inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın

Kıyamam size çok geçmiş olsun canım Allah biran once kucağına alırsın miss gibi kokusunu çekersin :)

Yarın kontrolüm var kızlar, bu ay nedense bi stresli geçti, kasik ve çatı ağrılari kasılmalar sertleşmeler, artık normal olduğunu biliyorum ama geriliyorum nedense, inşallah hayırlı haberler duyarız hepimiz, herkese iyi geceler..

Geldi cnm elime yazmıştım geldi diye gözünden kaçtı herhalde. Large sipariş ettim iyi oldu bana 19.90 dı benim aldığım. Ama tşk ederim düşünüp yazdığın için :)

lovesoon gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda toparlanır gelir evine yavrun allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin size..

Hadi hayirlisi insallah daha da iyi olacak,sutunle daha cabuk toparlanacak yavrun

Iyi olmaniza sevindim canim benim. Insallah bebegini de biran once kucagina alirsin saglicakla.. Rabbim tez zamanda kavustursun insallah sizi..
Guzel haberlerle gel canim, hepimiz geriliyoruz panik yapiyoruz malesef.. Yarin haberlerini bekliyoruz iyi geceler size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…