- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
bebeğin suyu bitmiş canım. mecbur aldılarMrb kizlar kc gundr dogru durst okuyamiyrm dogum yapan olmus galiba sebebi be erken olmasinin ins sagliklidir bebisi bnim sipada bugunkerde cok harektsz bn berbat dyrumdym agrimayn tek kemigim yok su siralar akintimda fazla kullandigim crimone jele bagliyrm zamn geceydi artik
Yok canim ben bu modeli internette gorup begendim imalatcisina odamiza gore olcu vererek uygun fiyata yaptirdim. Güle güle kullanın canım sizde mobilyalarinizi, eminim çok cicilerdir:)[/QUOTEmobilyani goremedim canim hangi sayfada
ben koymadım canım.KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
Aminn inşallah canım teşekkür ederim tek tesellim bu yasadığım yere geri dönmiycek olmam çookk sıkıntılı bi yer çok zaman alsa da düzen elbet kurulur sabrediyorum sadeceAllah saglik versin canim zamanla hersey diledigince olur ins yzme kendini Allah kolayligini verir
Ben koydum mavi dantelli yastığıyls takım kendim içinde kenarı dantelli çarşaf takımı yıkanmadık hiç bir şey kalmadı vallahi bizimKIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
İnşallah tayin yeriniz belli olduğunda en güzel odayı sen yaparsın canım bebişine:)Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum
KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
InsaAllah bebisininde hicbir sikintisi kalmaz onuda evinize goturursunuz bi an once canimarkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Canim gozun aydin. Merak etme cok kalmaz :) iyi olmaniza cok sevindim. En kisa zamanda kavusursunuz ins.arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Gözünüzaydin canım geçmiş olsun tekrardan bebis de toparlanır inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsınarkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Kıyamam size çok geçmiş olsun canım Allah biran once kucağına alırsın miss gibi kokusunu çekersin :)arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Geldi cnm elime yazmıştım geldi diye gözünden kaçtı herhalde. Large sipariş ettim iyi oldu bana 19.90 dı benim aldığım. Ama tşk ederim düşünüp yazdığın için :)teacher ne yaptın gecelik gelmedimi eline..
ben bu gün gittim lcw ya dediğin geceliğin pembesi vardı..ama tüm bedenleri bulunuyodu..
giyidim boyum 1.80 kilom 93 olmasına rağmen xxl beni çok bol oldu bana xl tam geldi..
ama ben kapalı olduğum için doğumda kv. falan olcak kolları çok kısa ve boyuda tam diz altı..
açık yada ev içinde açık olan biriysen çok güzel olur..
eşim al dedi29.90 tl fiyatıda iyimiş.. saç bandıda vardı lohusa tacı gibi almadım..
alıp napacam üzerine hep uzun sabahlık giyecem boşver dedim..sana hemen yazayım dedim
Hadi hayirlisi insallah daha da iyi olacak,sutunle daha cabuk toparlanacak yavrunarkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Iyi olmaniza sevindim canim benim. Insallah bebegini de biran once kucagina alirsin saglicakla.. Rabbim tez zamanda kavustursun insallah sizi..arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Guzel haberlerle gel canim, hepimiz geriliyoruz panik yapiyoruz malesef.. Yarin haberlerini bekliyoruz iyi geceler size :)Yarın kontrolüm var kızlar, bu ay nedense bi stresli geçti, kasik ve çatı ağrılari kasılmalar sertleşmeler, artık normal olduğunu biliyorum ama geriliyorum nedense, inşallah hayırlı haberler duyarız hepimiz, herkese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?