- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Allah kolaylık versin arkadaşım tayinci olmak zor.Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum
Masallahhh bebisine canim buyumuss cok sevindim senin adina. Allahim nazarlardan esirgesin.. Saglicakla kucagimiza alalim insallah hepsinii :)Biz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Bol bol kalsiyum al canim dis cok kotuu Allah yasatmasin kimseye, cok gecmis olsun..Selam kızlar nasılsınız? Benim başım ve dişlerim ağrıyor bugün.Sol arka alt üst dişlerim ağrıyor çok kötü.artık çalışmak çok yoruyor beni.
Zaman hemen gecsin ve hayirli, saglikli bi sekilde alalim bebisleri kucagimiza insallahh, az kaldi biraz daha sabirHayirli aksamlar annecikler ben kizimi heyecanla bekliyorum insallah zamani hemen gelirde kucagima alirim
Teşekkür ederim evet çok zormuş nereye gideceğimizi bilebilsek yine sıkıntı olmıycak da işte herşey askıda..Allah kolaylık versin arkadaşım tayinci olmak zor.
Onunla gecmis olsun canim bebegini gordun darisi evine goturmek olsun insallah biz de insallah zamaninda goruruz aliriz bebeciklerimizi :)arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Bizim bu sabrimizin sonu selamet insallah :)Zaman hemen gecsin ve hayirli, saglikli bi sekilde alalim bebisleri kucagimiza insallahh, az kaldi biraz daha sabir
emirgul cok guzel mobilyalar canim saglicakla kullanmak nasip olsun cook begendimm :) guzelce buyusun bebis odasinda insallahh :)
Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canımYarın kontrolüm var kızlar, bu ay nedense bi stresli geçti, kasik ve çatı ağrılari kasılmalar sertleşmeler, artık normal olduğunu biliyorum ama geriliyorum nedense, inşallah hayırlı haberler duyarız hepimiz, herkese iyi geceler..
Güle güle giy canım. Benim siparişimi iptal etmişler az önce öğrendim. Sen hangi siteden ve ne kadara almıştın?Canim ben de ayni bundan siparis ettim. Ben 1.55'im ve kilom su anda 83. Zaten kiloluydum. Buyuk bedeb aldim ama pijama Turkiye'de annemde. Gelirken getirecek, bilmiyorum o yuzden buyuk mu kucuk mu. Boyu kesin buyuk gelecek de, bedeni icin de burda daha onec pijama alan bir arkadasa omuz ve bel genisligini sormustum. Su andaki kendi geceligimle karsilastirip oyle aldim. Bakalim ne olacak.
Canım benim üzülme. İlk doğumumu bende ailemin yanında yapmıştım. Eşimin işi dolayısıyla yurtdışında yaşıyorduk. Doğumdan yaklaşık 2 ay önce ailemin yanına geldim. Ne oda ne yatak hazırlayamadım yavruma.doğumu türkiye de yaptım. Bebeğimin. 40 ı çıktı geri döndüm. Gittiğimde eşim oğlumuza bir yatak almıştı. Sadece 2 ay yatabildi bebeğim o yatakta. Ben oğlumla türkiye ye kesin dönüş yaptım. Eşim işlerini toparlamak için bir süre daha kaldı. Ben o sırada oğlum ile ailemin yanında yaşadım. Eşim dönüş yaptıktan sonra evimizi alıp bebeğime oda alabildik. Oğlum 1 yaşını doldurmuştu bir yatağı olduğunda. En beğendiğim oda takımını aldım oğluma. Sabrın sonu selamettir canım benim. Bunları sana moral vermek için anlattım. Allah ın izni ile sende içine sinen, en güzel odayı yapacaksın bebeğine...Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum
iyi olmanıza sevindim canım. Annelik gerçekten bambaşka bir duygu...arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
İyi olmanıza sevindim canım, inşallah sağlıkla kavuştuğunuz zamanı da en yakın sürede yazarsın :)arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Asya Simay,
Canım kızım benim. Seni o kadar çok seviyorum ki düşünmediğim bir an bile yok. Babanla evlendiğimiz günden beri seni çok istedik ve senin bizimle birlikte olduğunu öğrendiğim an başladı heyecanım, mutluluğum, korkularım. Biricik yavrum benim her günüm, her anım senin için dua etmekle geçmeye başladı. Kalp atışlarını duyduğumuz gün ağlamadan duramadım. İçimde büyüyecek bitanecik bebeğim yaşıyordu. Sonra hafif hafif hareketlerini hissetmeye başladım. Allah’ım nasıl güzel bir duyguydu seni hissetmek. Bu arada seni öğrenen herkes baban ve ben kadar mutlu ve heyecanlıydı. Anneannen, dayın, babaannen, dedelerin, teyzelerin, kuzenlerin herkes seni heyecanla beklemeye başladı. Kız mıydın? Erkek mi? Merak ediyorduk ama cinsiyetinin ne olduğu bizi hiç üzmeyecekti. Çünkü sen bizim meleğimizdin. Ve öğrendik ki kızımız olacaktı. Bizim prensesimiz, en kıymetlimiz. Bir yandan isim düşünmeye başladık, uzunca bir süre karar veremedik. Ben Asya olsun diyordum, baban Simay olsun diyordu. Sonunda ikisinin birden olmasına karar verdik. Bu arada sen büyüyordun günden güne. 2 cm olduğun zamanlarda bile nasıl mutluyken şimdi 40 cm olduğunu öğrendik. Doğana kadar daha da büyüyeceksin ve tam tamına 1800 gr olmuşsun. Koca kız oldun bile J Ama daha da çok büyüyeceksin, zamanın var daha doğmak için. Her resmini sakladık, her buluşmamıza büyük bir heyecan ve merakla gittik. Seni çok özlüyorduk kızım benim. Bizi üzmedin hiç. Haaa ama çok da nazlıydın. Güzel yüzünü bir anlık bile olsa göstermiyordun. İlla çikolata yiyip yarım saat yürüdükten sonra canın isterse görebiliyorduk seni. Tatlı kızım benim.. Sen hayatımıza girdikten sonra her şeyimiz sen oldun. Elim senin üzerinde sürekli seni ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum. Baban da işten geldikten sonra seni sevdiğini söyleyip senle oynuyor, sana şarkılar söylüyor. Sen bizim iki kişilik ailemizi büyüten, neşelendiren kişisin. Üç kişilik bir aile oluyoruz sayende. Canım kızım şimdi 32. haftadayım. En az 6 hafta daha dayandıktan sonra gel kollarıma. Hiç unutma annem, seni çoook seviyorum.
Bu burada kalsın kızıma mektup :)
Aslında o kadar çok diyecek şeyim var ki hala :) Allahım olmayanlara ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. Yaz bence de ben el yazısıyla da yazdım büyüynce vereceğim kendisineÇok güzell yüreğine sağlık bende oğluma yazmak istiyorum ne zamandır. Şuan anladım ki bir an önce yazmalıyım...Rabbim sağlıkla kucağımza alıp büyütmeyi nasip etsin ve doğum günlerinde onlara vereceğimiz en anlamlı hediyemiz olsun inşallahhhhhh
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Teşekkür ederiz canım abisine benziyo abisi de aynı ben sadece burnu babası Bu sefer burundan fire vermişimMaşallah canımkime benziyo diye sorayim mi
teşekkür ederiz teyzesi 4 boyutluyla baktık canım net görünüyoduMaşallah büyümüş :) bir ben yüzünü göremiyorum. 3 ya da 4 boyutluyla mı bakıyor?
En Kiza zamanda bebeyine, kuzuna kavuşursun inşallah canim!arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
İnşallah canım :)Bizim bu sabrimizin sonu selamet insallah :)
Ne kadar da güzel ifade etmişsin duygularını güzel anne :) maşallah prensesine, o çok şanslı bi melek :) Allah'a şükürler olsun ki bu duyguları tadıyoruz, Rabbim isteyen herkese versin inşallah.. Gecenin bu vakti yazını okuyunca öyle duygulandım ki anlatamam :) Vaktinde, Sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızıı inşallah..Asya Simay,
Canım kızım benim. Seni o kadar çok seviyorum ki düşünmediğim bir an bile yok. Babanla evlendiğimiz günden beri seni çok istedik ve senin bizimle birlikte olduğunu öğrendiğim an başladı heyecanım, mutluluğum, korkularım. Biricik yavrum benim her günüm, her anım senin için dua etmekle geçmeye başladı. Kalp atışlarını duyduğumuz gün ağlamadan duramadım. İçimde büyüyecek bitanecik bebeğim yaşıyordu. Sonra hafif hafif hareketlerini hissetmeye başladım. Allah’ım nasıl güzel bir duyguydu seni hissetmek. Bu arada seni öğrenen herkes baban ve ben kadar mutlu ve heyecanlıydı. Anneannen, dayın, babaannen, dedelerin, teyzelerin, kuzenlerin herkes seni heyecanla beklemeye başladı. Kız mıydın? Erkek mi? Merak ediyorduk ama cinsiyetinin ne olduğu bizi hiç üzmeyecekti. Çünkü sen bizim meleğimizdin. Ve öğrendik ki kızımız olacaktı. Bizim prensesimiz, en kıymetlimiz. Bir yandan isim düşünmeye başladık, uzunca bir süre karar veremedik. Ben Asya olsun diyordum, baban Simay olsun diyordu. Sonunda ikisinin birden olmasına karar verdik. Bu arada sen büyüyordun günden güne. 2 cm olduğun zamanlarda bile nasıl mutluyken şimdi 40 cm olduğunu öğrendik. Doğana kadar daha da büyüyeceksin ve tam tamına 1800 gr olmuşsun. Koca kız oldun bile J Ama daha da çok büyüyeceksin, zamanın var daha doğmak için. Her resmini sakladık, her buluşmamıza büyük bir heyecan ve merakla gittik. Seni çok özlüyorduk kızım benim. Bizi üzmedin hiç. Haaa ama çok da nazlıydın. Güzel yüzünü bir anlık bile olsa göstermiyordun. İlla çikolata yiyip yarım saat yürüdükten sonra canın isterse görebiliyorduk seni. Tatlı kızım benim.. Sen hayatımıza girdikten sonra her şeyimiz sen oldun. Elim senin üzerinde sürekli seni ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum. Baban da işten geldikten sonra seni sevdiğini söyleyip senle oynuyor, sana şarkılar söylüyor. Sen bizim iki kişilik ailemizi büyüten, neşelendiren kişisin. Üç kişilik bir aile oluyoruz sayende. Canım kızım şimdi 32. haftadayım. En az 6 hafta daha dayandıktan sonra gel kollarıma. Hiç unutma annem, seni çoook seviyorum.
Eğer bir sorun yoksa henüz çok erken canım, erken doğum tehlikesi varsa söylüyor sezeryan falan diye, muhtemelen normal doğum düşünüyor doktorun çünkü beklenenden önce bir tarih vermemiş, hakkınızda hayırlısı olsunkızlar bısey sorucm 31 haftalık olduk doktorm henuz normal yada sezryan olucagnı soylemedı mayısn 23 u dogum dedı sdece :/ ne zmn syler acaba
Ben istediğin zaman yapabilirsin diye biliyorum canım, herkeste farklı bence bu..Kizlar Bebeğinizin 40 'kı tam hangi döneme geliyor? Benimki sanırım Ramazan'a denk geliyor. Bayramdan sonra yaparsın mevludunu dediler.
Olurmu? Burdan tam 40 'kı Çıktığı gün asıl yapılır diye okumuştum
Henüz kucağımiza almadık ama anneligin nasıl bir duygu olduğunu biliyoruz artık. Bence Allahın bir bayana yaşatacagi en güzel duygu. isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsin Rabbim. Hayirlisiyla bir an önce mayis gelsin bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah. Çok güzel olmuş yazın...Asya Simay,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?