Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem instoist, post: 40058856, member: 334531"]Iyiyiz canım biz de zaman geçiriyoruz çantamı hazırlamam lazım onu da hallettik mi tamamdır :)
Iyi olmanıza çok sevindim :)
Bilemiyorum tatlım en net bilgiyi doktorun verir. Sabah aç karnına yumuşak olur aslında ama
Kizlar bizimde odamiz dun geldi...soylemislerdir ama size tavsiyem odayi mobilyalari 15 gun cok iyi havalandirmak eger malzemesi masif yani agaç degilse cok iyi havalanmalari kokularinin cikmasi gerekiyor...bebislerin kiyafetlerini sakin daha koymayin...Bu arada 1 saat kaldi randevumuza dualariniz i bekliyorum...
güzel hbrlerle gel cnm :)Kizlar bizimde odamiz dun geldi...soylemislerdir ama size tavsiyem odayi mobilyalari 15 gun cok iyi havalandirmak eger malzemesi masif yani agaç degilse cok iyi havalanmalari kokularinin cikmasi gerekiyor...bebislerin kiyafetlerini sakin daha koymayin...Bu arada 1 saat kaldi randevumuza dualariniz i bekliyorum...
Hayirli haberlerle gel canimKizlar bizimde odamiz dun geldi...soylemislerdir ama size tavsiyem odayi mobilyalari 15 gun cok iyi havalandirmak eger malzemesi masif yani agaç degilse cok iyi havalanmalari kokularinin cikmasi gerekiyor...bebislerin kiyafetlerini sakin daha koymayin...Bu arada 1 saat kaldi randevumuza dualariniz i bekliyorum...
Kizlar bizimde odamiz dun geldi...soylemislerdir ama size tavsiyem odayi mobilyalari 15 gun cok iyi havalandirmak eger malzemesi masif yani agaç degilse cok iyi havalanmalari kokularinin cikmasi gerekiyor...bebislerin kiyafetlerini sakin daha koymayin...Bu arada 1 saat kaldi randevumuza dualariniz i bekliyorum...
Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi
Bence de ne olur ne olmaz sen hazırla canım biraz yorucu ama biri yardım etsin sana tek başına yapma.Öyl
öyle canım. Dr da 37.haftaya kadar tutmamız lazım bebeği dedi. Eskiden hiç dikkat etmiyordum ama son 1 haftadır daha dikkatliyim. Daha hastane çantam falan da hazır değil zatenşu internetten aldığım pijama sabahlığım bir gelsinde yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağı m. Vakit daralıyor bir de benim riskli durumum olduğu için herşeyi hazır etmemdefayda var
Tamam canım daha kötü olursan doktorunu ara bence. En azından rahatlatır seniPazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins
Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins
Ins benimde oyledir canimBNMDE GENELDE OYLE YANI TAM TAS DEIL AMA SERT BAYA BIR DR SORUN YOK DEDI BUNUN ICIN BENDE GERILMEYE BAGLIYORUM ARTIK
dr ya ne zmn gıtcen en kısa zamanda gıt sor cnm ıcın rahat etsınIns benimde oyledir canim
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Dualarımız seninle, yavrun iyi olsun da kuzunu kokla doya doya inşallahAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
maşaAllah bebişine canımBiz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Maşallah canımBiz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Maşallah büyümüş :) bir ben yüzünü göremiyorum. 3 ya da 4 boyutluyla mı bakıyor?Biz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Gecmis olsun canim eger siziysa tuzlu ilik suyla gargara yapmani oneririmSelam kızlar nasılsınız? Benim başım ve dişlerim ağrıyor bugün.Sol arka alt üst dişlerim ağrıyor çok kötü.artık çalışmak çok yoruyor beni.
Seni ve bebeği çok merak ettik canım.İnşallah sağlıkla kucaklayıp koklaya koklaya evinize gittiğiniz günler de gelicek.ayrıntıları da çok merak ediyorum ben ama siz iyi olun da bekleriz seni.Allahım bebeğine ve sana sağlık versin.güzel haberlerinizi bekliyoruz.habersiz bırakma bizi.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Yapıyım canım ama alt üst birlikte ağrıyor ya.sürekli sakız çiğniyorum bide o tarafla çiğniyorum.sanırsam ağrıttım.şu bulantılar bitse de bende sakızdan kurtulsam ama yok çıkardığımla başlıyor.Gecmis olsun canim eger siziysa tuzlu ilik suyla gargara yapmani oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?