2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins

Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins[/QUOTE]
Tamam canım daha kötü olursan doktorunu ara bence. En azından rahatlatır seni

Güle güle kullanın canım :) hayırlı haberlerle gel inşallah

güzel hbrlerle gel cnm :)

Hayirli haberlerle gel canim

HADI GUZEL HABERLERLE GEL INSALLAH CANIM :)

Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi

BNMDE GENELDE OYLE YANI TAM TAS DEIL AMA SERT BAYA BIR DR SORUN YOK DEDI BUNUN ICIN BENDE GERILMEYE BAGLIYORUM ARTIK

Bence de ne olur ne olmaz sen hazırla canım biraz yorucu ama biri yardım etsin sana tek başına yapma.

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.

Dualarımız seninle, yavrun iyi olsun da kuzunu kokla doya doya inşallah

Mrb kizlar kc gundr dogru durst okuyamiyrm dogum yapan olmus galiba sebebi be erken olmasinin ins sagliklidir bebisi bnim sipada bugunkerde cok harektsz bn berbat dyrumdym agrimayn tek kemigim yok su siralar akintimda fazla kullandigim crimone jele bagliyrm zamn geceydi artik

Selam kızlar nasılsınız? Benim başım ve dişlerim ağrıyor bugün.Sol arka alt üst dişlerim ağrıyor çok kötü.artık çalışmak çok yoruyor beni.

Biz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Maşallah büyümüş :) bir ben yüzünü göremiyorum. 3 ya da 4 boyutluyla mı bakıyor?

Selam kızlar nasılsınız? Benim başım ve dişlerim ağrıyor bugün.Sol arka alt üst dişlerim ağrıyor çok kötü.artık çalışmak çok yoruyor beni.
Gecmis olsun canim eger siziysa tuzlu ilik suyla gargara yapmani oneririm

Seni ve bebeği çok merak ettik canım.İnşallah sağlıkla kucaklayıp koklaya koklaya evinize gittiğiniz günler de gelicek.ayrıntıları da çok merak ediyorum ben ama siz iyi olun da bekleriz seni.Allahım bebeğine ve sana sağlık versin.güzel haberlerinizi bekliyoruz.habersiz bırakma bizi.

Gecmis olsun canim eger siziysa tuzlu ilik suyla gargara yapmani oneririm
Yapıyım canım ama alt üst birlikte ağrıyor ya.sürekli sakız çiğniyorum bide o tarafla çiğniyorum.sanırsam ağrıttım.şu bulantılar bitse de bende sakızdan kurtulsam ama yok çıkardığımla başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…