2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sakizda agri yapar dislerde benim dolgum var diye sakizdan uzak duruyorum

ne kdara geldi cnm cok soru sordum ama arastırma içerisindeym bnde kral tacı konseptide cok hosuma gitti. :))

Burdan fiyat yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama 2500 liraya yaptirdim cnm. Yanliz benim yerim dardı ölçü verip yaptirdim. Normal boyutlarindan biraz daha kucuk benim sifonyerimle dolabim. İnşallah içine sinen güzel bir oda da sen alirsin canim

KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?

Çok güzel canım. Sende modesadan mı aldın. Ben bu modeli görmüştüm. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Gönderirim yrn.

Yok canim ben bu modeli internette gorup begendim imalatcisina odamiza gore olcu vererek uygun fiyata yaptirdim. Güle güle kullanın canım sizde mobilyalarinizi, eminim çok cicilerdir:)

Tesekkurler canim. Biz bir de besigi kendimiz kurucaz:)) burda mumkun olsa evi de kutuya koyup satacaklar, ki bahcede kullanilan klube vs gibi seyler hipermarketlerde kutuda satiliyo:)))

Canim ben de ayni bundan siparis ettim. Ben 1.55'im ve kilom su anda 83. Zaten kiloluydum. Buyuk bedeb aldim ama pijama Turkiye'de annemde. Gelirken getirecek, bilmiyorum o yuzden buyuk mu kucuk mu. Boyu kesin buyuk gelecek de, bedeni icin de burda daha onec pijama alan bir arkadasa omuz ve bel genisligini sormustum. Su andaki kendi geceligimle karsilastirip oyle aldim. Bakalim ne olacak.

Canim ya yeni gordum. Nasil evladin? Kuvezde mi? Herseyi yolundadir insallah. Allah'im kokusuna doymayi nasip etsin insallah, anali babali buyutsun:)))))

MasallahTE="kntsz, post: 40060320, member: 187708"]Biz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun [/QUOTE]uyu
Masallah canim cok iyi buyumus

Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum

Allah saglik versin canim zamanla hersey diledigince olur ins yzme kendini Allah kolayligini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…