Canim sakizda agri yapar dislerde benim dolgum var diye sakizdan uzak duruyorumYapıyım canım ama alt üst birlikte ağrıyor ya.sürekli sakız çiğniyorum bide o tarafla çiğniyorum.sanırsam ağrıttım.şu bulantılar bitse de bende sakızdan kurtulsam ama yok çıkardığımla başlıyor.
ne kdara geldi cnm cok soru sordum ama arastırma içerisindeym bnde kral tacı konseptide cok hosuma gitti. :))
Maşallah canım kocaman olmuş ne mutlu sanamaşaAllah bebişine canım
Pazartesi randevum canim tel aradim ama ameliyattaymis cepten aricam bakalim ne dicekdr ya ne zmn gıtcen en kısa zamanda gıt sor cnm ıcın rahat etsın
2015 nisan mayis haziran anneleri diye bi grup var cnm.onumu kast ediyosun.dedigin gibisini bulamadim2015 mayıs anneleri cnm
degıl cnm bı dakıka https://www.facebook.com/groups/1494817987452672/1584024398532030/?notif_t=group_comment_reply burdan bı dene istersen :)2015 nisan mayis haziran anneleri diye bi grup var cnm.onumu kast ediyosun.dedigin gibisini bulamadim
Canim link yanlis oldu galiba.kadinlar kulubunun linki.degıl cnm bı dakıka https://www.kadinlarkulubu.com/1494817987452672/1584024398532030/?notif_t=group_comment_reply burdan bı dene istersen :)
Cnm link yanlis oldu galiba.kadinlar kulubunun linki.degıl cnm bı dakıka https://www.kadinlarkulubu.com/1494817987452672/1584024398532030/?notif_t=group_comment_reply burdan bı dene istersen :)
Ben bugun yikadim canimKIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
Çok güzel canım. Sende modesadan mı aldın. Ben bu modeli görmüştüm. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Gönderirim yrn.
Eyvahhhhhcanım ben çantamı yapayım kafam rahat olsun çünkü artık hep hareketli günlerim sürpriz yapabilir bebişim şaka biryana annem doğumda anca gelecek tekim yavaş yavaş yapayım dedim :))) sen de yap bence daha fazla bekleme :))
Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)
Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))
Çok beğendim güle güle kullan canım :)
Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Aynı odada anne babayla uyuyan çocukların anne babanın da gece hayatını etkilediği de ayrı bir konu :))
Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)
Canim ben de ayni bundan siparis ettim. Ben 1.55'im ve kilom su anda 83. Zaten kiloluydum. Buyuk bedeb aldim ama pijama Turkiye'de annemde. Gelirken getirecek, bilmiyorum o yuzden buyuk mu kucuk mu. Boyu kesin buyuk gelecek de, bedeni icin de burda daha onec pijama alan bir arkadasa omuz ve bel genisligini sormustum. Su andaki kendi geceligimle karsilastirip oyle aldim. Bakalim ne olacak.Kızlar sonunda lohusa pijama ve sabahlığımı alabildim. Boyum 1.65 ve 63 kiloyum. Ben bu takımın s bedenini sipariş verdim. Aranızda benim ölçülerime yakın olanlar kaç beden aldılar acaba? lk hamileliğimde 2 beden aldığım pijama ve geceliklerim bol olmuştu üzerime bunda da öyle olmasın diye small aldım ama inşallah küçük gelmez. Siparişi verdikten sonra keşke medium alsaydım daha garanti olurdu dedim içimden. Bu arada ben iyice gece kuşu oldum. 3-4 gündür gece saat 3 gibi bir uyanıyorum en az 1,5 saat uyuyamıyorum. Galiba vücudum bebek doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlık yapmaya başladı...sizler şimdi mışıııl mışıl uyuyorsunuzdur güzel mayıs anneleri ve onların tatlı bebekleri... İyi uykular hepinize...
Canim ya yeni gordum. Nasil evladin? Kuvezde mi? Herseyi yolundadir insallah. Allah'im kokusuna doymayi nasip etsin insallah, anali babali buyutsun:)))))Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Bebek icin carsaf koymadim ben kendi pijama vs yikayip utuledim canim oyle koydum cantayaKIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
Bende hic goremiyorum yuzunu bakalim busefer gorurmuyumMaşallah büyümüş :) bir ben yüzünü göremiyorum. 3 ya da 4 boyutluyla mı bakıyor?
Allah saglik versin canim zamanla hersey diledigince olur ins yzme kendini Allah kolayligini verirOda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?