2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Bugun mutlu bir gün gecirecem canım. Senden güzel haber geldi diye
Iyi olmanıza cok sevindım canım benim.
Sen eve git oglusun için hazırlıklar yap o da seni çok bekletmeden gelecek kuzum.
Topigimizin ilk bebişi ilk göz ağrı hosgelmis bu kocaman dünyaya teyzeleri yer onu

Günaydın kızlar. Kızımla bugün erkenciyiz. Uyku tutmadı ikimizi de

dualarınız sayesinde cabucak iyileşiyoruz. Çok tesekkur ederiz. Allahm saglık sıhhatle kucagnıza almayı nasip etsin hepinize
iyi haberlerinizi almak çok güzel canım inşallah bebiş de en kısa sürede toparlanır evine annesinin kollarına kavuşur.

Teşekkür ederim evet çok zormuş nereye gideceğimizi bilebilsek yine sıkıntı olmıycak da işte herşey askıda..
bizde devamlı tayin oluyoruz sürekli taşındığımız için hiçbir şey alamıyoruz sonra kendi evimiz olursa alırız diye büyük kızım doğduğunda kıbrıstaydaydık bir tek beşik alabildik o kadar özeniyordum ki oda yapan arkadaşları burada görünce şimdi bu kızıma da yapamıcam çünkü seneye yine tayinciyiz seni o kadar iyi anlıyorum ki en heves ettiğin zaman da olması gereken zamanda hiçbir şeyi yaşayamıyorsun hep eksik ne yapalım buna da şükür sağlık olsun yeter ki inşallah bir gün biz de doya doya yaşarız bu duyguları.

lovesoon Canım Allah kavuştursun bir an önce. Ve eminimki çok uzun sürmucek. Sen eksiklerini tamamla evde .minikin çok yakında gelecek annesi Allahın izniyle

Günaydın kızlar uykudan kalktigimda l içimden akinti boşaldı hissettim yani kilotta şu gibi akmis. Bütün gece bırikmistir dimi.

günaydın kızlar yine erkenciyiz yine vücut alışmış çalışırken erken kalkmaya tatilken bile erkenden kalkıyorum .

Günaydın kızlar uykudan kalktigimda l içimden akinti boşaldı hissettim yani kilotta şu gibi akmis. Bütün gece bırikmistir dimi.
Derya günaydın nasıl bişi ki çok mu oldu yoksa normal akıntı gibi mi kıvamı filan nasıl, sen bir enteresanlık sezdin mi?

dualarınız sayesinde cabucak iyileşiyoruz. Çok tesekkur ederiz. Allahm saglık sıhhatle kucagnıza almayı nasip etsin hepinize
Amin canım taburcu olduktan sonra detaylari bekliyoruz senden. Korkma annesi oglusun hemen topatlanacak. Dualarımız Kalbimiz onunla. ..
Canım akinti bende d3 arttı. Bir de idrar da kacirabiliriz artık. Kıvamı nasıldı gelen akintinin

Sagolasin canim. Lohusa sepetinden 120 liraydi sanirim. Senin siparisi niye iptal etmisler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…