Canim, kolostrum denilen ilk sut o gordugun. Dogum sonrasi ilk 2-3 gun bu sarimtrak ilk sut gelirmis. Sonra duzenli sut uretimi baslarmis vucutta. Benim de bir haftadir sag gogsumden geliyor. Daha dogrusu camasirimda goruyorum.
Persembe gunu emzirme dersine katildim da, orda ogrendim ben de.
Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
Günaydın kizlarrrrrr rüyamda bebikimi gördüm.emzirdim sonra da biberonla. Turuncu kıyafetler giydirdim .sonra bidaha emzirmek istitorum ama bukadari yeterli diyo. Yavrum benimmmm kuzum benim . Çok tatlı ydi yaww
Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
günaydın kızlar- prensler- prensesler... sayfalar çok ilerlemiş, çok uykum var okumaya kalksam sanırım yığılıp kalırım masaya inşallah vaktinden önce doğum yapanımız yoktur. herkes sağlıklıdır umarım. iyi haftalar diliyorum hepimize
kızlar herkese günaydınnn :)) bayadır yazamıodum umarım her şey yolundadır, haftasonu hamileler için eğitime gittim çok faydalı oldu eğer çevrenizden duyarsanız gitmenizi tavsiye ederimmm
Günaydın tatlı anneler ve tatlı minnakları. Güzel, hızlıca geçen bir hafta olsun bu hafta da :) Bugün meleğimle buluşcaz saat 4 buçukta.. biraz kücüktü son gittiğimizde. Inş.kocamaan olmuştur