Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
Hadi yaEliffff srn bir de benim göbüşü görsen keşke. Kızım kendi cumhuriyetini kurdu karnımda. Senin paşan makul takılıyor çok güzel göbüşün :)
Sende iki paşa var olsun o kadarCanim benim de akintilarim oluyordu doktor bu siralar normal dedi rengi sariysa enfeksiyondur onun haricinde normalmis, bebegin suyu olsa zaten en az yarim bardak kadar gelirmis eger supheleniyorsan su olup olmadigini gosteren pedlerden al, bol su ic ve bebisin hareketleri iyiyse cok takma kafana insallah gecer..
Ay benim gobusu gorsen niye kucuk dedigimi anlarsin kuzum biz iyice sivrildik one dogru :))
oyy masallah bebise ya buyumus canim cok sevindim :) insallah olmaz catlak flan :) kilo vermissin masallah ne guzell
@Pelinozg @MrvOzCn kizlar aramiza hosgeldiniz :) saglicakla kucagimiza aliriz insallah bebisleri
Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
bende de oldu canım 1 ay fln oldu su anda bırsey yok ama acı varKızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya
hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
Canim, biz gecen gun dogumla ilgili bir ders katildik hastanemizde. Orda soyle dediler: her gun ayni vakitlerde biseyler yedikten sonra bebegin hareketlerini sayin. Ilk hareket saatini ve 10. Hareket saatini not alin. Diyelim ki bebeginiz genelde 10 hareketi 1.5-2 saatte tamamliyor. Eger bu sure 4-5 saate cikarsa harette yavaslama vardir. Bu gibi bir durumda doktorunuzu arayip danisin dediler. Ama hareketleri sayarken yan uzanin dediler. Kendimiz hareket halindeyken saglikli bir sekilde hissetmezmisiz.10 yeterli değil mi benimki de 10 u geçiyor ama yine de çok az. Ama napsınlar yerleri daraldı iyice garibanların
Canim, kolostrum denilen ilk sut o gordugun. Dogum sonrasi ilk 2-3 gun bu sarimtrak ilk sut gelirmis. Sonra duzenli sut uretimi baslarmis vucutta. Benim de bir haftadir sag gogsumden geliyor. Daha dogrusu camasirimda goruyorum.Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
Bende de akinti çok oluyor ama nedense hiç takmiyorum. Çok mu rahatım ne. Bazen sarı bazen şeffaf kafasına göre takılıyor işte :) :)Kızlar yoğunum bu aralar yeni gündemimiz akıntı sanırım
Her hafta bişeye takılıyoruz. Her akıntıda doktora mı gidelim yani anlamadım benbenimki de Şeffaf ama öyle bardak Yarısı kadar falan değil. Her Şeffaf akıntı da bebişin suyu değildir ya. En fazla 5 damla. Bence evham yapmayın. Ya da her akıntıda doktora koşalım hep beraber
merak etme canim aynı durum bende de var neyi nereye koyduğumu unutuyorum sürekli çoğu aklımız Bebişlerde de ondan doğumdan sonra nasıl olacak bilmem :-Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
Doğumdan sonra daha beter olucaz herhaldemerak etme canim aynı durum bende de var neyi nereye koyduğumu unutuyorum sürekli çoğu aklımız Bebişlerde de ondan doğumdan sonra nasıl olacak bilmem :-
gunaydın cnm nurun tıkanıklıgı bende de var, unutkanlıkta ztn vardı halan devam edıyor :) ekmek olayıda harıka bayıldım :)Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
Ben de kendime gülüyorum ne akla hikmetse bulasiga atmisim :) :) eşime söylemedim valla bir ömür dusmem dilinden.gunaydın cnm nurun tıkanıklıgı bende de var, unutkanlıkta ztn vardı halan devam edıyor :) ekmek olayıda harıka bayıldım :)
Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
maasallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin bebişine sağlıkla kavuştursun senin serklaj ve serklajla birlikte hamileliği nasıl geçirdiğini merak ediyorum hangi ilaçları kullandın yattın mı hayata nasıl devam ettin beni de bilgilendirirsen sevinirimGunaydin kizlar bndede akinti fazla ortasi beyaz genelde bnimki jelden kaynakli aylardir var tek skntim az harekt etmesi o yuzdn sali bi kontrole gitcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?