2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çook teşekkür ederim kızlar Allah bebeklerimizi hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin

gizli takip edeceğine bize takılsana kız:) h.geldin bu arada

Ne demek :):) Hacettepe mezunu olabilir misiniz acep? ünivden sınıf arkadaşımla aynı isim ve soyisim de :)

Sen de hoşgeldin:)allah tamamına erdirsin

Kızlar yoğunum bu aralar yeni gündemimiz akıntı sanırım
Her hafta bişeye takılıyoruz. Her akıntıda doktora mı gidelim yani anlamadım ben benimki de Şeffaf ama öyle bardak Yarısı kadar falan değil. Her Şeffaf akıntı da bebişin suyu değildir ya. En fazla 5 damla. Bence evham yapmayın. Ya da her akıntıda doktora koşalım hep beraber

Canim benim de akintilarim oluyordu doktor bu siralar normal dedi rengi sariysa enfeksiyondur onun haricinde normalmis, bebegin suyu olsa zaten en az yarim bardak kadar gelirmis eger supheleniyorsan su olup olmadigini gosteren pedlerden al, bol su ic ve bebisin hareketleri iyiyse cok takma kafana insallah gecer..
kız ne küçüğü keşke küçük olsabu telefonler küçük cıkarıyor bildiğin toparlağa dönüştüm ben
Ay benim gobusu gorsen niye kucuk dedigimi anlarsin kuzum biz iyice sivrildik one dogru :))
oyy masallah bebise ya buyumus canim cok sevindim :) insallah olmaz catlak flan :) kilo vermissin masallah ne guzell
Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile

Pelinozg MrvOzCn kizlar aramiza hosgeldiniz :) saglicakla kucagimiza aliriz insallah bebisleri

10 yeterli değil mi benimki de 10 u geçiyor ama yine de çok az. Ama napsınlar yerleri daraldı iyice garibanların

Hoşbulduk :) inşallah, amiiinnn..

Çook teşekkür ederim kızlar Allah bebeklerimizi hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin

hoşgeldiniz kizlarr Allah tamamina erdirsin cümletenn

Evet canım derisini hafif sıvazlayıp geri cekiyosun ama 2-3 yaşından sonra küçükken yapilmasi zararlı sık yapılması da zararlı ayda bir falan yaparsın derisi yapışmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…