aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.Kızlar yoğunum bu aralar yeni gündemimiz akıntı sanırım
Her hafta bişeye takılıyoruz. Her akıntıda doktora mı gidelim yani anlamadım benbenimki de Şeffaf ama öyle bardak Yarısı kadar falan değil. Her Şeffaf akıntı da bebişin suyu değildir ya. En fazla 5 damla. Bence evham yapmayın. Ya da her akıntıda doktora koşalım hep beraber
ewet canım süt o.bi zararı olmaz.Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.Kızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya
bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)Canim, biz gecen gun dogumla ilgili bir ders katildik hastanemizde. Orda soyle dediler: her gun ayni vakitlerde biseyler yedikten sonra bebegin hareketlerini sayin. Ilk hareket saatini ve 10. Hareket saatini not alin. Diyelim ki bebeginiz genelde 10 hareketi 1.5-2 saatte tamamliyor. Eger bu sure 4-5 saate cikarsa harette yavaslama vardir. Bu gibi bir durumda doktorunuzu arayip danisin dediler. Ama hareketleri sayarken yan uzanin dediler. Kendimiz hareket halindeyken saglikli bir sekilde hissetmezmisiz.
bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
aramıza hoş geldin cnmMerhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
Ben de eti tuketmiyorum aslında seviyorum da. Balık az yiyorum midemi bulandiriyor.Unutkanlık bende de var ama etten tiksindigim icin cok az yiyorum o yuzden sanırım. Balik yaği kullaniyorum 1,5 aydır biraz azaldi.
Ay onu unutur muyum hiç :) :) aklımı onla bozdum zaten :) her hareket ettiğinde delirecek gibi oluyorum az kaldı az :)Kıyamam sana hamilelikte oluyodur. Çocuğu da unutma biyerlerdedoğurunca geçer kuzum korkma.dengemiz şaştı zaten olcak okadar
Günaydın kizlarrrrrr rüyamda bebikimi gördüm.emzirdim sonra da biberonla. Turuncu kıyafetler giydirdim .sonra bidaha emzirmek istitorum ama bukadari yeterli diyo. Yavrum benimmmm kuzum benim . Çok tatlı ydi yaww
10 yeterliymis:)ben bi aralar içimde kulaç atıyor sanıyordum10 yeterli değil mi benimki de 10 u geçiyor ama yine de çok az. Ama napsınlar yerleri daraldı iyice garibanların
Evet canım ilk gelen sarı oluyor ben de iltihap sanmıştım ilk gördüğümde, benim fazla akmamış camasirimda iz yoktu ama göğüs uçlarında çapan gibi bireyin kurduğunu görmüştüm dusa girdiğimde, uğraştım temizledim sağlık ocağına gittiğimde sordum, ebe keşke temizlemeseydin dedi bi daha olursa oynama dedi, o ilk gelen sıvı bebeğe çok faydaliymis antikorca çok zrnginmisKızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
Saol bitanem ewet cok zevkliydi sukur cantamizda hasir artikÇok güzelmiş canımm :) sağlıcakla büyüsün bebiş bu odada :) çook beğendim
Yormasaydın kendini canım :) evet gerçekten ütülemesi en zevkli eşyalar bebişlerinki :) çok şükür kurtulmuşsun ellerine sağlık
Bi bebisimiz oldu:)günaydın kızlar- prensler- prensesler... sayfalar çok ilerlemiş, çok uykum var okumaya kalksam sanırım yığılıp kalırım masayainşallah vaktinden önce doğum yapanımız yoktur. herkes sağlıklıdır umarım. iyi haftalar diliyorum hepimize
Hoşgeldiniz:)Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursunMrb kızlar bende aranıza yeni katıldım :)
neydi nicki love... bu arkadaşmıydı,bir başkası da mı var yoksaBi bebisimiz oldu:)
Evet o arkadaşımız lovesoon, ben ondan haberin yok sandım o yüzden söyledim baska yok su andaneydi nicki love... bu arkadaşmıydı,bir başkası da mı var yoksa
DOKTOR NORMAL DİYOR AMA İŞN TUHAFI UZANIRKEN BİLE BAŞIM DÖNÜYOR
hoşgeldın canım :)Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım :)
bende geçen hafta, güya eve geldiğimde hazır olsun diye sabah işe gitmeden tavuk haşlayayım dedim. ocağıda açık unutup çıkıp gittim evden. allahtan servise binmeden durakta beklerken aklıma geldide geri döndüm kapattım.yoksa ya yangın çıkardı yada doğalgaz kokusundan eve girilmezdi.ne olacak bizim bu halimiz bilmem.Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım
Kimmin bebisi dogduuuu??Bi bebisimiz oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?