- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
canım kılo olarak gerıden gelme sorun degıl evt ,her bebek farklı gelısıyor.Ama bızım soyledıgımız karın cevresı ve kemık yapısındakı gerılık bu da gelısım gerılıyı oluyor takıp gerekıyor.Senın enfeksyona doktor antıbyotık vermısmıydı,gecmedı mı ılaclaKizlar bu 1 hafta geri vs mevzusuna niye kafa yoruyorsunuz okadar fark muhim degilmus zaten hepimizin dr u ayni seyi soyluyor kafanizi rahat tutun.kasilmalara gelince ben cumartesi oyle bir sekilde gittimki dr a be kadar karnimin sert oldugunu dr bile gordu endiselendi agridan kivraniyordumda nst istedi ve hersey sukur normaldi bunlar doguma haxirlik kasilmalaridir benimki enfeksiyona bagli gerci ama bu aylarda kasilmalar normalmis
iyiki doğdun canım Rabbim Bebişini kucağına almayı nasip etsin ne güzel tesadüf olmuş Allah izin verirse Bebiş doğduktan bir hafta sonra doğum günüm olacak benim de bana hediye o olacak en büyük hediye okızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Normail canim merak etme. Benim gogus ucu da hassaslasmaya basladi. Kotu degil ama bazen ufacik dokunusta bile aciyo artik. Medela'nin gogus kremini aldim ama daha surmeye baslamicam. Annem vizeye basvurdu bugun, insallah vize cikarsa annem gelince surmeye baslicam. Tabi bizimki erken gelmezse:))Benim de sağ dan gelmis. Tek göğüs olunca endiselendinmistim. Normal o zaman :)
aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.
ewet canım süt o.bi zararı olmaz.
bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.
bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)
bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)
dogum gunun kutlu olsunn :) Bebegin ve esinle birlikte nice mutlu yaslarin olsunkızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Tuzlu su ile gargara yapsan belki agrisi hafifler canim. Ama doktora da git bence. Cok gecmis olsun. Dis agrisi cok fenaKızlar uyku sorunum zaten vardı diş agrisi da tuz biber oldu öyle bir diş agrisi yok başıma da vuruyor iki ay önce kurtulmuştum şimdi tekrardan başladı ne yapacağım bilmiyorum caresiz kaldım :-(
Canim icini ferah tut bakalim. Insallah hersey yolundadir, sabah ola hayrola.Merhaba arkadaşlar.bugün calistigim hastanede rapor almak için Dr a gittim.Dr muayene etti bebeğimin karin çevresi 3 hafta geriden geliyormuş.bu yüzden benim bi perinatologa gorunmem gerektiğini söyledi.ayni zamanda ateşim olduğu için nst ye baglandim.nst normal cikti.bir hafta rapor aldim.Perinatalog için gittiğimiz hastane de yoğun oldugu için gidemedik.yarin tekrar deneyecegiz sansimizi.
1 hafta önce özele gittiğimizde Dr normal demişti ama agirligi bana duşuk gelmişti.moralim bozuk çok korkuyorum sizden de dua bekliyorum((
Doğum günün kutlu olsun canımkızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
doğum gunun kutlu olsun canım nıce yıllara :)kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
mutlu yıllar ...kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Canım bence de başka doktora daha görün derim ben. . Ayrıca bundan sonra tek bir doktorla devam et hangisine güvenin tamsa onunla. . 2 doktor kafa karıştırır çok yorulursunsağol cnm. sana niye yaptır dediler... senin erken doğum riskin varmı
Oy maşallahh kuzuya canım. Kocaman olmuş :)Teyzeleer nasilsiniz? Bende bugün gördüm brbrgimi, 33. Haftamizdayiz 2400 kilomuz,uktrasona ggörevde 34+3 olumsuz, bi hafta ondeyiz, 15 gun sonratekrar gorusecegiz insallah ve artik asagi dogru donmusuz,
kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..
kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?