2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım kılo olarak gerıden gelme sorun degıl evt ,her bebek farklı gelısıyor.Ama bızım soyledıgımız karın cevresı ve kemık yapısındakı gerılık bu da gelısım gerılıyı oluyor takıp gerekıyor.Senın enfeksyona doktor antıbyotık vermısmıydı,gecmedı mı ılacla

kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
iyiki doğdun canım Rabbim Bebişini kucağına almayı nasip etsin ne güzel tesadüf olmuş Allah izin verirse Bebiş doğduktan bir hafta sonra doğum günüm olacak benim de bana hediye o olacak en büyük hediye o

Kızlar uyku sorunum zaten vardı diş agrisi da tuz biber oldu öyle bir diş agrisi yok başıma da vuruyor iki ay önce kurtulmuştum şimdi tekrardan başladı ne yapacağım bilmiyorum caresiz kaldım :-(

Benim de sağ dan gelmis. Tek göğüs olunca endiselendinmistim. Normal o zaman :)
Normail canim merak etme. Benim gogus ucu da hassaslasmaya basladi. Kotu degil ama bazen ufacik dokunusta bile aciyo artik. Medela'nin gogus kremini aldim ama daha surmeye baslamicam. Annem vizeye basvurdu bugun, insallah vize cikarsa annem gelince surmeye baslicam. Tabi bizimki erken gelmezse:))

Canim gun boyu degil zaten, hergun ayni vakitlerde bir kere, veya iki kere. Mesela aksam yemeklerinden sonra, kanepeye uzaninca. Ya da kahvalti sonrasi gibi. Ilk etapta cocugun ne kadar hareketli onu olcuyorsun zaten. 3-4 gun sonra anlarsin 10 hareketi ne kadar zaman aliyor. Surekli hareketliyse cok gerek olmayabilir, ben de tam bilmiyorum. Ben de bi sabah saydim sadece, zaman tutmadim ama cok uzun surmedi 10 hareket yapmasi.

kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
dogum gunun kutlu olsunn :) Bebegin ve esinle birlikte nice mutlu yaslarin olsun

Kızlar uyku sorunum zaten vardı diş agrisi da tuz biber oldu öyle bir diş agrisi yok başıma da vuruyor iki ay önce kurtulmuştum şimdi tekrardan başladı ne yapacağım bilmiyorum caresiz kaldım :-(
Tuzlu su ile gargara yapsan belki agrisi hafifler canim. Ama doktora da git bence. Cok gecmis olsun. Dis agrisi cok fena

Canim icini ferah tut bakalim. Insallah hersey yolundadir, sabah ola hayrola.

Doğum günün kutlu olsun canım

doğum gunun kutlu olsun canım nıce yıllara :)

Teyzeleer nasilsiniz? Bende bugün gördüm brbrgimi, 33. Haftamizdayiz 2400 kilomuz,uktrasona ggörevde 34+3 olumsuz, bi hafta ondeyiz, 15 gun sonratekrar gorusecegiz insallah ve artik asagi dogru donmusuz,
Oy maşallahh kuzuya canım. Kocaman olmuş :)

dogum günün kkutlu olsun canım :)

ben geçen salı çalışabilir raporumu aldım; ama 37 ye kadar dayanabileceğimi sanmıyorum. 35 te izne ayrılacağım bu gidişle. 5 haftayı doldurduktan sonra çalışamıyoruz zaten yasal olarak.

Nice yaşlara :) Sevdiklerinle beraber ve sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…