- 9 Ekim 2010
- 133
- 121
- 123
doğum günüün kutlu olsun rabbim ailenle evladınla güzel günler nasip etsin inş.:)kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
gunaydın cnm bizimde 2 nisanda randevumuz 31+4 oluyoruz rapor almak için tam 32+0 mı olmak gerekiyor acabagünaydınlaaar
kızlar çalışır raporunu 32+0'da alarak kurumun ik departmanına mı veriliyor?
ayrıca SSK'ya biz bildirim yapmıyoruz değil mi?
benim kısmetse 3 Nisan'da doktorumda randevum var hem rutin muayenemizi olacağız hemde aksilik olamazsa çalışır raporumu alacağım; bir de bu hafta da nst'ye alır mı doktorum çok merak ediyorummm
canım ben hastanemin raporlama bölümü ile görüştüğümde tam 32+0 olmalı denildi hafta sonuna denk gelmediği müddetçe; aksi halde izin günlerimizden gidiyormuş ayrıca işyerinden doğum yapanlara da sordum böyle söyledilergunaydın cnm bizimde 2 nisanda randevumuz 31+4 oluyoruz rapor almak için tam 32+0 mı olmak gerekiyor acaba
Günaydın herkese. Canım bende çok çektim geçen 3 gün sürdü ve hala da korkuyorum ağrımaya başlıycak diye.geçmiş olsun canım çok çok.İnşallah çabuk geçer.Kızlar uyku sorunum zaten vardı diş agrisi da tuz biber oldu öyle bir diş agrisi yok başıma da vuruyor iki ay önce kurtulmuştum şimdi tekrardan başladı ne yapacağım bilmiyorum caresiz kaldım :-(
ben 31+4 deyken kontrole gittim 32. haftamda ayrılmak istiyorum dedim hemen ogün başlattı iznimi yani tam 32+0 olmaya gerek yok demekki 32nin içinde olmak yeterli..gunaydın cnm bizimde 2 nisanda randevumuz 31+4 oluyoruz rapor almak için tam 32+0 mı olmak gerekiyor acaba
Şu konuyu açıklığa kavuşturmak gerek ikisi de aynı rahatsızlığı görüyor ve söylüyor fakat yaklaşımları mı farklı yoksa biri sıkıntı görüyor diğeri görmüyor mu, bu soruları cevapladıktan sonra karar vermek daha kolay olur gibi geldi bana.merhaba herkese bizde kontrole gittik bugün 30+0 olduk bugün kilomuz 1630 gr mış...ben iki doktora birden gidiyorum bu gittiğim doktorun adı Mr. Pimpiriklipimpirikliyle ilk tanışmamız 19 haftalıkken olmuştu rahim ağzın kısa bebek 28. haftayı görürse şükret tuvalet harici asla kalkma falan filan bir sürü olumsuzluk saymıştı neyse bugün yine moralimi bozdu adam yaaa ciğer geliştirici iğneyi hemen vurdurmalıymışım bebeğin başı doğum kanalına çok yakınmış ard arda 3-4 kasılmam olursa hemen hastaneye gelecekmişim. Diğer doktorum Mr. Rahat Man ciğer geliştirici çok masum bir iğne değil kortizon içeriyor bu haftalara gelmiş olman çok sevindirici ve ümit verici 36. haftaları göreceğimizi düşünüyorum sende hareketlerini biraz esnetebilirsin senin rahatlığın bebek için önemli bu saatten sonra korkma diyen biri.... şimdi ben hangisinin dediğini yapcam ciğer geliştirici iğne hakkında bir bilginiz var mı
ÇOK KARARSIZIMMMMMMMMMM
Benim aldığımda çok kalitesiz çıktı ama iade kabul ediyorlar.sorun çıkmıyor.hangi markadan aldın.ben bir tanede gaye bebeden almıştım.o güzeldi.hem kumaşı hem modeli.İlk mayıs annesi umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alırsın. Darısı da zamanı geldikçe biz bekleyen annelere olsun.
Arkadaşlar butik bebeden hastane çıkışı aldım 2 takım .Bugün geldi ama hiç beğenmedim. Hem çok küçükler hem de kumaşları kalitesiz. İade etmek istiyorum. İade eden oldu mu sorun oluyor mu nasıl yapılıyor acaba ilk defa yapıcamda teşekkürler.
Günaydın tatlım benim de aynı gün ama bu hafta gidip bir şansımı deniycem belki bu hafta verirse alıcam raporu evimde oturucam. Biz raporları okulda müdür baş yardımcısına veriyoruz canım.onlar işleme koyuyorlar.sen hangi kurumdasın? Sor canım kime vericem diye işyerinde.günaydınlaaar
benim kısmetse 3 Nisan'da doktorumda randevum var hem rutin muayenemizi olacağız hemde aksilik olamazsa çalışır raporumu alacağım; bir de bu hafta da nst'ye alır mı doktorum çok merak ediyorummm
günaydınlaaar
bence denemelisin konuşulduğunda verebilir; ben özel sektördeyim sen kamu sanırım?Günaydın tatlım benim de aynı gün ama bu hafta gidip bir şansımı deniycem belki bu hafta verirse alıcam raporu evimde oturucam. Biz raporları okulda müdür baş yardımcısına veriyoruz canım.onlar işleme koyuyorlar.sen hangi kurumdasın? Sor canım kime vericem diye işyerinde.
hm bak bunu duymamıştım hem hastaneden hem işyerinden çek ederim sağol canım32. haftada hastane rapor işlemlerimi yapmıştı. Ben hiçbir şey yapmadım. Eskiden İK ya elden veriliyormuş rapor ama artık öyle değilmiş. Hastane raporu e-devlete giriyormuş. Ama senin hastane ve şirketin nasıl çalışıyor bilmiyorum tabii sormak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?