2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tuzlu su ile gargara yapsan belki agrisi hafifler canim. Ama doktora da git bence. Cok gecmis olsun. Dis agrisi cok fena
böyle bir agri yok canım ya doktora kaçıncı gidişim kanal tedavisi gerekiyormuş yapamayız üniversite hastanesine randevu al dediler ist zor randevu almak üç ay sonraya veriyorlarmis ben zaten doğum yapacağım o zamana antibiyotik verip yolluyorlar onu da ben kullanmak istemiyorum :-(

günaydın hatunlarrr..
bişey soracam size ağda olayını nasıl hallediyonuz..
gecen ay aynayla falan yapmaya çalıştım pekte temiz olmadı
kuaför olayını hiç açmayın gitmem

bence denemelisin konuşulduğunda verebilir; ben özel sektördeyim sen kamu sanırım?
Evet canım kamudayım.Birde meslek lisesi çok ypruluyorum.doktora anlatıcam hepsini.zaten bebişimi en son 25. Mi 26. Mı hafyada ne gördüm.artık bir göreyim değil mi ama.izin aldıktan sonra doğum yapacağım doktora gidecem doğum tarihini belirliycez.sona yaklaşıyoruz inşallah.çok heycanlıyıııım.3. Bebeğim ama hepsinin heyecanı ayrı.

Günaydın herkese. Canım bende çok çektim geçen 3 gün sürdü ve hala da korkuyorum ağrımaya başlıycak diye.geçmiş olsun canım çok çok.İnşallah çabuk geçer.
günaydın canım keşke üç gün sürüp geçse katlanirim iki ay önce aynı diş agrisi olmuştu iki hafta sürdü disim kırıldı kanal tedavisi gerekiyormuş dolguda tutmaz dedi arasına doğumdan sonra yapalım ddiler malesef çok sağol tatlım inşallah geçer hemen :-(

Doktorum 7.aydan sonra lansinoh kullanmamı önerdi canım. Ben kullanıyorum yara olmasın diye.

Günaydıın bende dün aldım calısabilir raporunu 32+1 dim ama raporda öyle bise yazmıyo ki 32 haftalık gebe oldugu teshis edilmis 37. Haftaya kadar calısabilir gibi seyler yazıyo ne bilcekler kac gün oldugunu izni baslattıktan sonra toplam 16 hafta izinli olmuyomuyuz?

Canım yaa Allah kolaylık versin.tuzlu gargarayı dene istersen.belki kısmen de olsa azaltır ağrıyı.şu zamanımız dolsa da doğursak artık.bende doğumdan sonra Ankaraya gidip aldırıcam 20likleri.

sabunlar cok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..

günaydın hatunlarrr..
bişey soracam size ağda olayını nasıl hallediyonuz..
gecen ay aynayla falan yapmaya çalıştım pekte temiz olmadı
kuaför olayını hiç açmayın gitmem
Bende aynı dertteyim. Agda ya gitmem. Kendimde yapamiyorum. Aldım güzel bi jilet cart cartt. Onda bile kalıyo ama temiz oluo napalim

bende en son 28. haftada görmüştüm, 32'de gideceğim 1 ay olmuş yaw özledim
sezeryan olacak değil mi; canım 3. de olsa her doğum farklı bir hikaye sonuçtaAllah evlatlarını sana bağışlasın

madem öyle nie ısrarla 32+0'da gidilmesi gerekiyor dedi hastane bana yaw ayrıca işyeri de öyle açıklamada bulundu; yoksa bende bi kaç gün geç alsam benim işime gelir geç başlar ama geç de biter iznim

Canım yaa Allah kolaylık versin.tuzlu gargarayı dene istersen.belki kısmen de olsa azaltır ağrıyı.şu zamanımız dolsa da doğursak artık.bende doğumdan sonra Ankaraya gidip aldırıcam 20likleri.
evet canım hamilelik hoşuma gidiyordu ama bu dişten dolayı zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum yavruma kavusayim disimi de yaptırayim diye

sabunlar cok güzel bayıldım :)
bendede gecen hafta başladı kasıntı ayak altlarımda basladı avuciçlerim ve tüm vücuduma yayıldı.deliler gibi kaşınııyorum bu ara Allah sonumuz hayıretssssn..
benmde gecen hafta 2 defa tuttuu kaşıntı bide dün oldu ağlicktım nerdeyse neden oluyor acaba ((

cnm banada dr dedıgı tam 32 hafta olcak dedı yoksa ssk da sıkıntı olur dedı bende 3 nısanda alcam kısmetse bır gun once bır gun sonra sıkıntı dedı sata gore hamılelık oldugu ıcın ssk ya da yansıyor demekkı hamıle kalınan zaman

ssk da şu yönden sıkıntı olabilir izninden gidiyor geç alındığı takdirde, tarih aralıkları raporda belirtilmese bile sistemsel girişleri mutlaka yapılıyordur bencede

ssk da şu yönden sıkıntı olabilir izninden gidiyor geç alındığı takdirde, tarih aralıkları raporda belirtilmese bile sistemsel girişleri mutlaka yapılıyordur bencede
TABIKIDE BENCEDE OYLE TARIHLER YAZICAK HEP NE ZMN HAMILE KALINDIGI KACINCI HAFTADA OLDUGUMUZ KACINCI HAFTADA BIRAKCAGIMIZ BUNLAR TARIH TARIH YAZAR DIYE DUSUNUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…