2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))

Doğum günün kutlu olsun:) mutlu mutlu yaşların olsun, eşinle oğluşunla canım :)

inşallah olmaz, ben hasta yattım bir hafta hem de taşınma işi oldu 1 hafta geriledi hemen bebeğin gelişmesi cumartesi gidecem ben de tekrardan kontrole,

günaydın hatunlarrr..
bişey soracam size ağda olayını nasıl hallediyonuz..
gecen ay aynayla falan yapmaya çalıştım pekte temiz olmadı
kuaför olayını hiç açmayın gitmem
:) valla ben epeydir sallıyorum o konuyu. ağda en son 4. ayımda canımı çok acıtmıştı. ondan beri jilete talim. doğuma yakın kuaförüme gidicem artık. kendim yapamıyorum, benim canım çok tatlı sanırım. senin yerinde olsaydım eşimden yardım alırdım

raporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.

günaydın kızlar...off su havanın soğukluğundanha griptende fenalık geldi ben devlette çalışıyorum çalıştığım odada bi kişi bronşit biri faranjit bnde gribi yeni atlattım çok halsizimçalışabilir raporuda aldım sürünerek geliyorum ya...herkes hasta ya bütün arkadaşlarım annemde hasta oldu bu hafta gelip bütün nevresimlerini saten takımlarını yıkıyayım diyodu iyiki bebeğin çantasını önceden hazırlamışız...artık bahar gelse silkinsek çıksak su kasvetten...çok uzadı bu sene kış

ben geçen salı çalışabilir raporumu aldım; ama 37 ye kadar dayanabileceğimi sanmıyorum. 35 te izne ayrılacağım bu gidişle. 5 haftayı doldurduktan sonra çalışamıyoruz zaten yasal olarak.

canım bişey sormak istiyorum . yasal olarak 37+0 a kadar çalışabiliyoruz dimi . sornası istesekte çalışamıyoruz dimi

evet canım 37+1 de calışamazsın
tşk ederim canım sağol .
peki bişey sorucam bilgin vardır belki .
benim pazartesi kontrolum var. gittiğimde çalışabilir raporu içinde görüşeceğiz. geçen hafta gittiğimde bebeğim 4 gün geriden geldiğini soyledi. bu bir problem değil kılosu boyu iyi yumurtlama donemi ile ilgilidir dedi.
sat a göre şuanda 30+4 teyim . ama geri dediği için 30+0 sanırım bugun . doktor hangisine göre verecek bana ? istersem 32+0 da değilde 32+4 gibi alabiliyormuyum bu çalışabılır raporunu yoksa o gün olmasımı gerk ?

canım o dört gün hiç bişey değil son ayda kapaatır.sen 32+0 olduğun zaman al.. 32 yi geçirme bence....

Canım bence de başka doktora daha görün derim ben. . Ayrıca bundan sonra tek bir doktorla devam et hangisine güvenin tamsa onunla. . 2 doktor kafa karıştırır çok yorulursun

Evet cnm öyle yapıcam bende artık. Rabbim bilir ne zaman geleceğini tedbiri elden bırakmadan bebeğime iyi bakıcam. Beni rahatlatan diğer doktoruma emanet edicem kendimi de oğlumu da gelecek olan Allah'tan... "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla sonuçlandır inşallah"

canım ikisi de sorunu biliyor sıkıntı görüyor ama dediğin gibi olaya yaklaşımları farklı...
İğneyi araştırıcam eğer çok sıkıntılı bir durum değilse yaptırıcam bakalım. HErşey Allahtan güzel düşünelim güzel olsun demekten başka yapacak bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…