yakinda yüzüstü yatabilicezzz ama uyuyamicazz çünkü bebegimiz saat başı emcek. Yerim onu yerimAynengece uyanıp bi bakıyorum sağ tarafa yatmışım. Hemen dönüyorum sola. Sabah kalkınca da sol bacağım belim ağrıyor.
evet ben 11 martta aldım. 11 mart yazıyordu. valla tam 32de aldım hiç affetmedim. bu raporumu ayırdı benim kurumum, 37. haftada aldığım raporla birleştirip işlem yapacaklarmış. kurumdan kuruma değişiyor sanırım. 37 olsun bir an önce de çekip gidelim yahuraporun alındığı başlatıldığı tarih baz alınıyordur heralde canım.o tarıhten itibaren 5 hafta geçince ayrılıyorsundur izne.
ben haksızlık mı yapıyorum acaba çocuğumaAynengece uyanıp bi bakıyorum sağ tarafa yatmışım. Hemen dönüyorum sola. Sabah kalkınca da sol bacağım belim ağrıyor.
gözün aydın cnm gecmıs olsun doktorun dıkkatsızlıgınden de kaynaklanıyo devlet hastanesınde dun olctu doktor bebegımı 31+1 olarak sonra radyolojıye gonderdı radyologda 32+2 yanı tam gunuyle uyumlu olctu gecen haftalarda bı arkadas dogum yapmış ve buraya yazmıstı ultrason olcumlerıyle hamılelıgı kendınıze zehır etmeyın dıyee :) hersey guzel olacak ınsaallah az kaldııııMerhaba arkadaşlar dünkü moral bozukluğundan sonra bugün gittik kadindogum hastanesine.Dr bütün ölçümleri 2şer 3er kez yaptı.normal gozukuyor dedi.Suyun da gayet iyi dedi.Gelişim geriliği su azligi ile birlikte düşünülür dedi.2 hafta sonra tekrar gel dedi.gebelik ritimlerini istedi.Bebegimde 1700 gr olmus.perinatolojideki sekreter de sikinti yazilmadi diye almadi bizi.İnşaallah herşey yolundadır gerçekten.Hepimiz bebeklerimizi saglikli bir şekilde kucağimiza aliriz inşaallah
Rabbim onlari ve bizleri korusun.(Amin)
Tesekkur ederim canim, gayet iyiymis şükür :)Güzel haberlerle gel canım :) inş iyidir prensess :)
canim senin icin doktora ciger gelistirici ignr zararli mi dedim. Doktorda erken dogum riskin yoksa gereksiz icinde kortizon var dedi. Sen yine de baska bi doktora gorun istersen.Evet cnm öyle yapıcam bende artık. Rabbim bilir ne zaman geleceğini tedbiri elden bırakmadan bebeğime iyi bakıcam. Beni rahatlatan diğer doktoruma emanet edicem kendimi de oğlumu da gelecek olan Allah'tan... "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla sonuçlandır inşallah"
canım ikisi de sorunu biliyor sıkıntı görüyor ama dediğin gibi olaya yaklaşımları farklı...
İğneyi araştırıcam eğer çok sıkıntılı bir durum değilse yaptırıcam bakalım. HErşey Allahtan güzel düşünelim güzel olsun demekten başka yapacak bişeyim yok.
SATA GORE VERIYOR BEN ONU OZELLIKLE SORMUSTUM ULTRASYONDA ONDE YADA GERIDE CIKMASINA BAKILMIYORtşk ederim canım sağol .
peki bişey sorucam bilgin vardır belki .
benim pazartesi kontrolum var. gittiğimde çalışabilir raporu içinde görüşeceğiz. geçen hafta gittiğimde bebeğim 4 gün geriden geldiğini soyledi. bu bir problem değil kılosu boyu iyi yumurtlama donemi ile ilgilidir dedi.
sat a göre şuanda 30+4 teyim . ama geri dediği için 30+0 sanırım bugun . doktor hangisine göre verecek bana ? istersem 32+0 da değilde 32+4 gibi alabiliyormuyum bu çalışabılır raporunu yoksa o gün olmasımı gerk ?
Sen içini ferah tut Allaha emanetiz hepimiz, ciğer geliştirici iğneyi de hiç kafana takma kız kardeşimi de erken doğuma almak zorunda kaldıklarında yapmışlardı bir sorun olmaz Allahın izniyle, sen yine de araştırmanı yap ve olmak zorundaysa yaptır. Allah şifa versinEvet cnm öyle yapıcam bende artık. Rabbim bilir ne zaman geleceğini tedbiri elden bırakmadan bebeğime iyi bakıcam. Beni rahatlatan diğer doktoruma emanet edicem kendimi de oğlumu da gelecek olan Allah'tan... "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla sonuçlandır inşallah"
canım ikisi de sorunu biliyor sıkıntı görüyor ama dediğin gibi olaya yaklaşımları farklı...
İğneyi araştırıcam eğer çok sıkıntılı bir durum değilse yaptırıcam bakalım. HErşey Allahtan güzel düşünelim güzel olsun demekten başka yapacak bişeyim yok.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın tabi ben sağa hiç yatamıyorum tekme kıyamet uyanıyorumben haksızlık mı yapıyorum acaba çocuğumasağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. valla sağıma daha çok yatıyorum, öyle ayırt etmiyorum sağ sol die. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. sırtüstü de yatıyorum valla. popomun altına çok ince minder koyuyorum sırtüstü yatıyorum.
benim 32+0 hafta sonuna denk geliyor pazartesi başlatabilirim heralde dimi.benimkide öyle yaptı canım sakın 32 yi geçirme dedi
Allah razi olsun canim inşaallah herşey guzel olacak: 403 .!.:gözün aydın cnm gecmıs olsun doktorun dıkkatsızlıgınden de kaynaklanıyo devlet hastanesınde dun olctu doktor bebegımı 31+1 olarak sonra radyolojıye gonderdı radyologda 32+2 yanı tam gunuyle uyumlu olctu gecen haftalarda bı arkadas dogum yapmış ve buraya yazmıstı ultrason olcumlerıyle hamılelıgı kendınıze zehır etmeyın dıyee :) hersey guzel olacak ınsaallah az kaldıııı
günaydın kızlarrdogum ıznınden konu acılmıs dokyorum 31+4 de gıttıgımde veremıyorum son adet tarıhın sgkda kayıtlı dedı un tekrar gıdıp devlet hastanesınden aldım ama 8 hafta verdı dıger 8 hafta ıcın tekrar mı gıdıcem nasıl olacak sızede mı oyle verdı doktorlarnız
aynen şimdi izni hak ettiğimizin de farkında olunca gelmez artık 37. hafta :)evet ben 11 martta aldım. 11 mart yazıyordu. valla tam 32de aldım hiç affetmedim. bu raporumu ayırdı benim kurumum, 37. haftada aldığım raporla birleştirip işlem yapacaklarmış. kurumdan kuruma değişiyor sanırım. 37 olsun bir an önce de çekip gidelim yahu
karıncalanma varsa uyusmustur buyuk ihtimalle, benim de bacaklarım ve kollarım uyusuyor surekli..Kızlar sabah bi uyandım sag ayağımın üstüne basamıyorum gece kıramp girse hatırlarım çok limon yedim ödem neden olurmu sizce yada ne neden olmuş olabilir bileniniz yaşayanınız varmı böyle bi durum...
bende aynı şeyi merak ediyorum boğa olmasını tercih ederim.ki muhtemelen öyle olur :)Nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın tabi ben sağa hiç yatamıyorum tekme kıyamet uyanıyorum
ilk hamileliğim hiç böyle deildi geceleri tek sıkıntım yüz üstü uyuyamamaktı.:)
Bu çok hareketli rahatına düşkün boğamı ikizler mi olacak çok meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?