2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hoşbulduk canım bu ay korunmayı bıraktım yenıden belırtıler aramaya basladım bu ay umudum yok ama ıns en yakın zamanda rabbım acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp eder bana senın bıseyın kalmamıs nerdeyse rabbım kolaylık versın tasınırkende cok yorma kendını

cesaretlen canım..
ne olursa olsun karnındaki pamuk kollarına gelecek onu düşün...
birde hiçbir şekilde kendini şartlama şöle doğum olacak diye..
bebek nasıl isterse öyle olacak çünkü

Bana özel anlattıkları için kacamiyorum canım . Anlatıyorlar. Korku filmi izler gibi dinliyorum. Insanlar psikolojiden hiç anlamiyorlar. Ama bundan sonra terslicem sanırım. .

ben ıstemedıgım bırsey olunca dıyorum anlatmayın ben yasıyınca gorıyım dıye guzel guzel sende uyarabılırsın dun mesela anneme mısafırler gelmıstı bende gıttım ay cok kılo almıssın fln tam baslıyorlardı gulerek dedım sızde bı hamıelye nasıl konusulcak bılmıyosunuz yanı fln saka yollu uyardım baktım hmn topladılar kendılerını sende kırmana bıle gerek yok guzel gule deyıncede anlıyorlar anlamazlarsada sert cık o zmn cnm

o titreme bazen bizde de oluyor anlık birşey, nedenini bilemiyorum ama hıçkırık daha farklı ritmik bir hareket. yarın doktora gideceğim o zaman bir sorarım.

Bu süper bir haber canım. Rabbim en kisa zamanda gonlundekini verecek buna inanıyorum. O yüzden güçlü ve pozitif ol. Bizi hep haberdar et canım. Sürekli de gel hepimiz seni çok seviyoruz ve geldiğinde inan çok mutlu oluyoruz. Dualarım seninle ve gelecek olan sağlıklı meleginle. Yumurtlama dönemin bitti mi. Umut her zaman vardır canım nefes aldığımız Sürece. .
cesaretlen canım..
ne olursa olsun karnındaki pamuk kollarına gelecek onu düşün...
birde hiçbir şekilde kendini şartlama şöle doğum olacak diye..
bebek nasıl isterse öyle olacak çünkü
Doğru söylüyorsun canım. Onu düşününce zaten tüm dünyayı omuzlarımda taşıyacak kadar güçlü hissediyorum kendimi. Onun kokusunu düşününce :)

canım doğumu düşünerek kendini de bebeğini de strese sokma. madem o kadar zormuş bu kadar millet hala niye doğuruyo ki çatır çatır.
Ben de kafama çok takmıştım çok korkuyordum hiç de zor bi tarafı yokmuş yaşadık gördük her şey olup bitince geriye kocaman bir mutluluk kalıyo sen doğumdan sonra yaşayacağın mutluluğa odaklan gerisini düşünme :)
Erkekler askerlik anısını, kadınlar da doğum hikayelerini anlatırken abartıyorlar bence

Bende de kilo konusunda çok alay ediyorlar canım önceden ağlıyordum sonra baktım olucak gibi değil terslemwye başladım.benim kilolar hamilelikten ben anneyim ya sizinki diyorum. Susuyorlar oh olsun

Aynen canım sanki dünya savaşının ortasına düşmüş gibi anlatıyorlar :)

elifeva
Az kalmış desene canım. Senden güzel haberler bekliyoruz kuzum. Bu ay olmazsa sakin üzülme elbet olucak.
ıns canım yok olmazsada uzulmıcem cunku doktorumu dınlemedım o 4 ay korun dedı ben 2 ayda pes ettım doktorun lafını dınlemıs olurum

Bende de kilo konusunda çok alay ediyorlar canım önceden ağlıyordum sonra baktım olucak gibi değil terslemwye başladım.benim kilolar hamilelikten ben anneyim ya sizinki diyorum. Susuyorlar oh olsun
bende kıloya cok takıyorum sankı bılıyo gıbı mıllette ustune gelıyor artık bende gule oynaya bozmaya karar verdım mılletı, sende ıyı yapıon cnm

ıns canım yok olmazsada uzulmıcem cunku doktorumu dınlemedım o 4 ay korun dedı ben 2 ayda pes ettım doktorun lafını dınlemıs olurum
hoşgeldın canım umarım en kısa zamanda guzel yavruna kavusursun cok zaman kavramına da takılma bence rabbım bılır bebısın ne zmn gelcegını gelmıcegını, hayırlı ve saglıklı bır sekılde en kısa zamanda gelır ınsALLAH küçük melek :)

hosbulduk canım ınsallah guzel dıleklerınız ıcın cok tşk ederım hamılelerım duası kabul olurmus ıns rabbım kabul eder butun dualarınızıda benım ıcın ettıklerınızıde Allah razı olsun hepınızden

Aynen canım sanki dünya savaşının ortasına düşmüş gibi anlatıyorlar :)
Kimse kötü doğum hikayelerini okumuasın dinlemesin normal doğum zor evet ama sezeryan de zor ve bebeğe zararları saymakla bitmez lütfen doğum konusunda bilinçlenin kendinizi eğitin. Allah bütün kadınlara doğurma yeteneğini vermiş ve öyle yaratmış.Kendinizi korkutmayın korku doğumu durdurur sancıyı daha fazla hissetmenize neden olur. Lütfen korkup da keyfi sezeryan olmayın.

Ben sezeryandan daha cok korkuyorum :)
aynen :)

kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?
hacı şakir sabun tozuyla 30 derececede 30 dk canım.tozu kalmadı bende.

3 cm ile çok sancı çekmiyordur canım.açıklık arttıkça sancı artıyor.genelde 2 cm oldugunda anlamıyorlar bile başladığını, nst de çıkıyor.

bende herkesle aynı tavsiyede bulunacağım canım kimseyi dinleme bencede abartıyorlar.kahraman ilan etmek için kendilerini vay be bu kadara seye ragmen doğurmus falan dedirtmek için.annelerimiz zamanında çok zorlanan oluyormustur ama o da teknoloji eksikliği ve sezeryan olması gereken doğumların normal olmasından kaynaklanıyor bence.çatı dar bebek iri yine de normal doğum yapılıyor uzuyor haliyle.ben normal doğum yapabilecek sağlık koşullarına sahip olmayı bir şans olarak görüyorum ve bu şansı elde edebilirsem hiç kaçırmayacağım :) korkmadığın sürece çok zorlanmayacağına eminim.

Nerde bu millet nerdesiniz kızlarrrr eskiden oku oku bitiremezdim sayfaları şimdi yazmıyorsunuz canım sıkılıyo amaa
tamam ben de yazmıyorum ama ben çok iyi okuyucuyum
kayıp arkadaşlar nerede takıldığınızı biliyorum yakaladım sizi topiğimize sahip çıkalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…