- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
gercekten hamilelik psikolojisinden hiç anlamıyorlar , aksamda kv bana diyor komşu görmüş beni ay bu kaç aylık aksama sabaha dogurr herlde demiş 2.ye oldu anlatıyo bnmde gıcıklıgıma geldi tersledim millet kendine baksın gorenler hiçte oyle demiyolar manken gibi hamilesin diyolar ,üstelik hamile olmayıp benden daha kilolular(görümcem) war dedim bozuldu çıt cıkarmadı,gerçektende görenler hiç kilo aldıgın belli olmuyor bitek göbegn biraz cıkmıs diyorlar e okadarda olsun 180 boyum var 82 kiloyum.hamile insanla nasıl konusulur bilmiyorlar görümcem hamile değil göbeği hemen hemen benm kadar öldüresim geldi aksam onlarıBende de kilo konusunda çok alay ediyorlar canım önceden ağlıyordum sonra baktım olucak gibi değil terslemwye başladım.benim kilolar hamilelikten ben anneyim ya sizinki diyorum. Susuyorlar oh olsun
Bana özel anlattıkları için kacamiyorum canım . Anlatıyorlar. Korku filmi izler gibi dinliyorum. Insanlar psikolojiden hiç anlamiyorlar. Ama bundan sonra terslicem sanırım. .
ıyı demıssın cnm bence kv gorumce hakkında hamıleyız bunu bıle bıle nıye kılo konusunu acıyorlar delı oluyorumgercekten hamilelik psikolojisinden hiç anlamıyorlar , aksamda kv bana diyor komşu görmüş beni ay bu kaç aylık aksama sabaha dogurr herlde demiş 2.ye oldu anlatıyo bnmde gıcıklıgıma geldi tersledim millet kendine baksın gorenler hiçte oyle demiyolar manken gibi hamilesin diyolar ,üstelik hamile olmayıp benden daha kilolular(görümcem) war dedim bozuldu çıt cıkarmadı,gerçektende görenler hiç kilo aldıgın belli olmuyor bitek göbegn biraz cıkmıs diyorlar e okadarda olsun 180 boyum var 82 kiloyum.hamile insanla nasıl konusulur bilmiyorlar görümcem hamile değil göbeği hemen hemen benm kadar öldüresim geldi aksam onları
73le hamile kaldım şimdi 76 yım, bakalım öğleden sonraya değiştirdiler randevumuzu, 1-2 daha aldım gibi hissediyorum.Şuan kilonuz kaç acaba 3 kilo bayağı iyi
İçsem bende evde mayalamak istiyorum çok faydalı ama ben sdc meyveli içebiliyorum
hayır anlamadıgım kendileride sıfır beden manken değil ki..ıyı demıssın cnm bence kv gorumce hakkında hamıleyız bunu bıle bıle nıye kılo konusunu acıyorlar delı oluyorum
:) tersi canım, biraz kilolu hamile kaldım. 73le hamile kaldım şimdi 76yım. benden yiyo oğlum. annesinin kilo almasını istemiyor, depodan kullanıyor yavrucumNasıl 3 kilo ya zaten çocuk 2,5 kilo suyu falan var yemek yemiyorsun o zaman sen aşırı zayıfsındır herhalde bünyen kilo yapmıyor
Ya tabi ki hepsinin zorluğu var. Kimse ağrısız doğum yapamaz. Ama normal doğumda da doğum öncesi çok ağrı cekiyorsun. Arkadaşım 5 gündür 3 cm açıklıkla ve sanciyla doğumu bekliyor canım. Yani her ikisi de zor. . Kafam karışık en iyisi akışına bırakmak. Kismette ne varsa onu yaşıcaz. .
günaydın güzel anneler:) Okadar yoğun ve stresli bir hafta geçirdimki ne açmaya ne yazmaya fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir. Benim kaşıntılarım arttı. Bütün vucudumu saran geceleri uyutmayan işgence bir hal aldı. Doktorum karaciğer enzimleri testleri yaptırdı çok şükürki değerlerim normal çıktı. Alerjik bir durummuş. Yumurtayı, domatesi kestim biraz hafifledi, birde gün içinde gelen çikolata krizlerime engel olabilirsem daha iyi olacağım inş. Bütün vucudumu kaşımaktan yara yaptım, çok can sıkıcı bir durum. Uykusuzluktan ölüyorum dudaklarım falan uçukladı artık. İş yerinde son işlerimide halledip artık evde dinlenmek istiyorum. Gerçi sağolsunlar gelen gidenden pek fırsatım olmuyor. Tek sevindirici olan bu ay 1 kilo almışım sadece. geçen ay 4 kilo alıp rekor kırmıştım doktordanda sıkı bir azar dinlemiştim. 2 hafta sonra oğluşumu görmeye 4 boyutlu ultrasona gireceğim. O minik suratını okadar çok merak ediyorum ki:) son günlerde geçmek bilmiyor..
canımcım benim kurumum 32de çalışabilir raporunu aldı bir kenara koydu işlem yapmadı. 37den önce doğum yaparsam o raporu-yapmazsam da 37de çalışamaz raporunu bu aldığım raporla birleştirip personel daire bşk.na vereceklermiş. burda önceden doğum yapanlarda öyle yapmışlarYa iş göremez raporuna gerek var mı 37 de, benim raporumda zaten çalışabileceğim tarihler belirlenmiş, bir de neden 37 den sonra çalışamaz almak lazım ki? Emin misin almamız gerektiğine? Bence almamıza gerek yok zaten son 3 hafta yasal olarak çalışamıyoruz hekim raporuyla bildirme yükümlülüğümüz olmamalı bence
Ananenin elleri dert görmesin, bayıldım yaa, tek kelime ile ENFES :) güzel günlerde giysin tatlı kızın
canım günaydın . son ayda 4 boyutlu ultrasona rutın giriliyormu yoksa senmi miniğin için gireceksin ?
elektrikli olanı mı iyi acaba. yoksa manuel mi? birde gerek var mı gerçekten.canım ben hacışakir granül sabun tozu aldım makine için. 15 dakikalık programda yıkadım. Süt sağma makinesi almadım; ama alacağım marka konuusunda tecrübesizim araştırıyorum.
Napalım bi senede oyle geciririz onlara değer .:)Canim benim, sevkini kirmak istemem ama goguslerimiz sebebiyle bir muddet daha yuzustu uyuyamayabiliriz:)))
Ya bu insanlar ne kadar düşüncesiz. Pozitif doğum hikayeleri oku canım internetten yada akisina bırak. Benim arkadaşim sezeryanida dehşet gibi anlatıyor. Yani insanların acı eşiğiyle alakali. Olayı abartmalariyla alakalı. Yada gerçekten bi terslik olmuştur.Günaydın kızlar. Doğum korkularım ruyama da yansimaya başladı. Sanırım çok korkuyorum. . Önceden hiç korkuyordum ama insanların korkunç doğum hikayeleri beni korkutuyor neden anlatıyorlar bilmiyorum ama gerçekten dinlemek istemiyorum. Bir önceki gün bir yere gittik yok normal doğumda söyle oldu böyle öldüm böyle dirildim. Dün de bir yere gittik sezeryandan ölümden döndüm bilmem ne. Dinlemek istemiyorum yaaaa. . Depresyona sokuyorlar benibazıları kendini aşıyor artık yarın lohusa olacaksın psikolojin bozulacak vs bilmem ne. Iki gün önce de Hatay da lohusa kadın 2 çocuğunu öldürmüş cinnet geçirmiş ikisini yılan olarak görmüş ve boğarak öldürmüş . Bana bunu örnek veriyorlar aman dikkat et diye. Yaaa psikopat bu insanlar rahat versinler artık
Napalım bi senede oyle geciririz onlara değer .:)
Ya bu insanlar ne kadar düşüncesiz. Pozitif doğum hikayeleri oku canım internetten yada akisina bırak. Benim arkadaşim sezeryanida dehşet gibi anlatıyor. Yani insanların acı eşiğiyle alakali. Olayı abartmalariyla alakalı. Yada gerçekten bi terslik olmuştur.
Tarlada kadinalr fırt diye doğurup islerini bitirip eve öyle donuyolarmis. Tamam biz onlar kadar olmayalım ama bu dogumun nekadar doğal bişey olduğunu gösterir.
Kilo konusundada normalde hiç bi kadına kilolu denmemeli heleki hamileyken .yazık bizi daha çok anlicak olan diğer kadinlar daha çok düşmanca davranıyorlar.
Canım dün yazamadım hiçTesekkur ederim canim inşallah doğru zamanda gelir yavrularimiz
Ariverciğim ben de sıkıldım böyle insanlardan maalesef etkilemeye çalışıyorlar ve başarıyorlar. Keşke kimse bişey demese dimi. Maalesef zor ama kulaklarımızı kapatmak zorundayız. Biliyorum ki doğurunca daha da çok artacak bu durum.Günaydın kızlar. Doğum korkularım ruyama da yansimaya başladı. Sanırım çok korkuyorum. . Önceden hiç korkuyordum ama insanların korkunç doğum hikayeleri beni korkutuyor neden anlatıyorlar bilmiyorum ama gerçekten dinlemek istemiyorum. Bir önceki gün bir yere gittik yok normal doğumda söyle oldu böyle öldüm böyle dirildim. Dün de bir yere gittik sezeryandan ölümden döndüm bilmem ne. Dinlemek istemiyorum yaaaa. . Depresyona sokuyorlar benibazıları kendini aşıyor artık yarın lohusa olacaksın psikolojin bozulacak vs bilmem ne. Iki gün önce de Hatay da lohusa kadın 2 çocuğunu öldürmüş cinnet geçirmiş ikisini yılan olarak görmüş ve boğarak öldürmüş . Bana bunu örnek veriyorlar aman dikkat et diye. Yaaa psikopat bu insanlar rahat versinler artık
anladım canım . hayırlısı olsun inş . bak bakalım bebişine nasılmış o minik ağzı burnu :) hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allah inş vaktinde.canım ben kendi isteğimle gireceğim. Oğlumu çok merak ediyorum. Yüzünü görebilmeyi çok istiyorum. Birde iyi bir prof.doktor var 2'li test ve ayrıntılı ultrason içinde ona gitmiştim. Çok güzel ilgilenmişti ve oğlumu uzun uzun göstermişti bana:) Geçen ay doktorum bebeğimin haftasından 3 hafta önde gittiğini böyle olursa abisi gibi erken doğma ihtimali olduğunu bebeğimin ters durduğunu falan söylemişti. Emin olmak ve doğum şeklinin kararını ona göre vermek istiyorum birazda bu sebeple gideceğim, bakalım hayırlısı inş..
anladım canım . hayırlısı olsun inş . bak bakalım bebişine nasılmış o minik ağzı burnu :) hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allah inş vaktinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?