- 26 Eylül 2014
- 109
- 92
- 53
bende de oluyor aynısı,Kızlar bazen bebeğim sanki poposuyla ya da kafasi mi kestiremiyorum . Deriyi itiyor ve öyle kalıyor bir süre normal mi. Kasılma değil bu ayırt edebiliyorum
Sabun mama şampuan tarzı şeylere gerek yokmuş canım. Mamayı bebiş emnezse onlar veriyorlarmış. Şampuanla yıkamıyoruz zaten dedi. Bizim de yıkanmamıza izin yokmuş. Bize de şampuana gerek yok. Sabun her daim temiz edilir dedi. Hasta bezine hiç gerek yok her daim olur burada dedi. Sadece tek kullanımlık külot alabilirsiniz dedi. Bir pijama bir gecelik yetermiş. Nevresim dr temiz seriliyor dedi. Havlu da veriyorlarmış ama ben götürürüm birtane.cnm hastanede ne verıyorlar nelere gerek yok
Çok başka fantazileri var canım anlam veremiyorum :)Yuh ya nasıl fantazileri var bu insanların böyle.hem hamile kadına anlayılacak şey var anlatılmıycak şey var.sen yakılma bunlara yaa.Allahın izniyle bişey olmaz.sen meleğini görünce zaten herşeyi tüm çektiğin acıları unutucaksın.normal de olsan sezeryan da olsan geçicek biticek.sonra da yavrunla dolucak tüm dünyan.
Benimki okadar erkene değil canım boyu önde ama kilosu 4 gün geriye atıyor oyuzden kağıtta 30 nisan görünüyor doğum tarihi. Ama doktor değişmez diyor tarih. BÜYÜKLER ise erken gelir diyor anlamadımbenm normalde 29 mayıstı dogum sata göre sonra bir hafta öne geçti doktor 21 mayısa aldı dogum tarihini sonra yine 2 hafta civarı öne geçti gelişimi suan hemen hemen 3 hafta önde ve takip defterime 11 mayıs yazdı beklenen dogum tarihini int. kafa cevresi ve boyu tam olarak gelişimini tamamlarsa erken gelir diye okudum ve bikaç kişidende duydum böyle oldugunu ama olmaz haftasında gelir sadece iri olur diyenlerde var 2 nisanda randevum war doktordan net bi acıklama isticem bakalım :)
Aynen benim dr da öyle diyor değişmezmiş tarih. Ama BÜYÜKLER öyle demiyor anlamadım bende :)) iyiyim canım çok sağolNe zamandır merak ediyordum seni şükür ki iyiymissiniz:)bu ara ben de onu düşünüyorum sürekli muhtemel dogum tarihimi doktor sat a göre hesaplıyor ve 13 mayıs çıkıyor ama bebeğin ölçülerine göre taa 23 nisana gelmiş tarih görünce çok panik oldum daha hiç biseyim hazır değil:) ama doktorum ısrarla bu sebepten dolayı erken dogum olmaz diyor iri bebek olacak sadece onu gösterir diyor, inşallah vakitlice dogururuz hepimiz
canım ne guzel tekrar denemelere baslamıssın,ınsallah yakında guzel haberını alırız.Doktorlara kalsa hemen hamıle kalınıyor sankı sen sımdıden vucudunu alıstır,folık asıtını de eksık etme bu sefer.Hadı guzel haberlerını beklıyoruzıns canım yok olmazsada uzulmıcem cunku doktorumu dınlemedım o 4 ay korun dedı ben 2 ayda pes ettım doktorun lafını dınlemıs olurum
Aynen canım içime falan bi tuhaflık coktuY
Yinede hazırlıklarını tamamla canım bebişler sabirsizlaniyorlar artık :)
Gunaydin canim hosgeldin.o ileri geri mevzusunu cozemedik zaten .benim dr um hic yorum yapmiyor sata gore vs diye olcup soyluyor onde olusu kiloya goremi kafa kemik vs olcumlere goremi ben anlayamiyorum pek sormuyorumda cabuk kizan bir dr malesef ama disaridan duydugum sata gore gelirmis bebekler kizlar biraz daha 10 gun vs gibi erken gelirmisKızlar selamlar hepinize günaydın. Özledim burayı. Bizim son haftamız kötü geçti. Hem yoğun hem telaşlı. Artık doğum korkusu başladı. Ben de çok sakindim ama bileyler değişti anlayabiliyorum. Dün çantamın içine koyacakları ayarladım bugün yerleştiricem. Valiz diyorduk ya ben Sırt çantasına koyıcam hastanede bir çok şey veriliyormuş gerek yokmuş.
Çantam hazır olunca rahatlayacağım. Su gibi akıntım var ama doktor normal dedi başta korkuttu ama sonra normal dedi.
Ben de büyüklerime danıştım. Artık bu haftalardan sonra küçük küçük damla olarak gelse de bişey olmaz diyorlar. Hepsi son aylarda su gibi Akıntı normal 3 kez değiştirdik çamaşır diyor.
Bir de tecrübeli anneler bebişlerimiz sat a göre mi gelir yoksa önde olması değiltirir mi tarihi doktor değiştirmez diyor ama
Canım dün yazamadım hiç
Çok sevindim bak bebeğin ne kadar da güçlü mücadeleci maşallah böyle de devam edecek inanıyorum. Allah daha iyi etsin bir sonraki randevun ne zamandı?
ınsallah canım,evet hamılelıyın basından cok kotu seyler gecırdım ,ama cok sukur hepsı bı sınav gıbı gectı gıttı.Kızım zaten cok ınatcı dun ılk kez yuzunu gosterdı babasına ve bana boyle kaslarını catmıs elı kulagında bıze bakıyordu.Bı aksıklık şişme ödem gıbı bısey olmazsa ıkı hafta sonraya cagırdı doktor,bı kacta test ıstedı.Canım bu arada dun okudum bır yasın Allah kabul etsın
Evet ben de öyle duydum canım az kaldı ikimize de ben de çok heyecanlanıyorum hep tahminler yapmaya çalışıyorum ama tutacak mı bakalım. Sen hastane çantasını hazırlandın mı pekiGunaydin canim hosgeldin.o ileri geri mevzusunu cozemedik zaten .benim dr um hic yorum yapmiyor sata gore vs diye olcup soyluyor onde olusu kiloya goremi kafa kemik vs olcumlere goremi ben anlayamiyorum pek sormuyorumda cabuk kizan bir dr malesef ama disaridan duydugum sata gore gelirmis bebekler kizlar biraz daha 10 gun vs gibi erken gelirmis
Bu aralar bana da oluyor o gel gitler. Geçecektir inşallah böyle sürmez umarım :)Okadar gerginim ki bugun cokta uykusuzumniki gundur sinirlerim felaket gergin cok kotu hissediorum
ınsallah canım senın de baya az kalmıs ,38-40 hafta arası gelırse bı sey kalmamıs,bır ay bıle sayılmaz,ay senın yerıne ben heyacanlandımJ jasminka83 maşallah küçücükler ama ne kadar güçlüler mücadeleciler şaşırtıyorlar bizi işte. Hayırlısıyla son Zaman'ları gör inşallah sen de hepimiz de Görelim.
Eşinden yardım iste canım ben öyle yapıyorum yoksa çok zor oluyor
Bende aynı dertteyim. Agda ya gitmem. Kendimde yapamiyorum. Aldım güzel bi jilet cart cartt. Onda bile kalıyo ama temiz oluo napalim
jilet hiç dokundurmadım şimdiye kadar..10 yıllık evlilikte hep ağda yaptım kızımda göbek küçüktü ve aşağıdadı..şimdi tam dik 90derece yani..:) valla ben epeydir sallıyorum o konuyu. ağda en son 4. ayımda canımı çok acıtmıştı. ondan beri jilete talim. doğuma yakın kuaförüme gidicem artık. kendim yapamıyorum, benim canım çok tatlı sanırım. senin yerinde olsaydım eşimden yardım alırdım
Amin canım Allah yardımcımız olsun beni bir de şeytan dürtüyor acaip bir enerji geldi oturasım yok. Korkuyorum her doğurmaya giden 2 gün önce kapı pencere halı sildim diyor :)))
Evet canim hazirladim cantalari hazirda dursunlar:)Evet ben de öyle duydum canım az kaldı ikimize de ben de çok heyecanlanıyorum hep tahminler yapmaya çalışıyorum ama tutacak mı bakalım. Sen hastane çantasını hazırlandın mı peki
çalışıyorum canım ama raporlarlA 7-8 aylık olana kadar idare edebilirim diyorum. sadece süt miktarını arttırıyormuş diye istiyorum.Bende sizdenim kızlar yeni farkettim bu aralar yapıyor bebiş baya Titrek ismail gibi titretiyor kendini acaba neden :)
Eğer çalışmıyorsan alma bence gerekli olursa hastanede kiralar sonra da alırsın. Ama çalışıyorsan manuel kullanışlı değil her türlü elektrikli almalısın bence
Ins ya dalgali bir ruh hali su son zamanlari rahat gecirmek istiyorum bakalim hayirlisi insBu aralar bana da oluyor o gel gitler. Geçecektir inşallah böyle sürmez umarım :)
hiç korkma cnm..ben ikinci bebeğimi doğacam..kızımda hiç depresyon falan yaşamadım..insan artık bebekten başka bişey düşünmüyoki..emdimi doydumu hep bu..Günaydın kızlar. Doğum korkularım ruyama da yansimaya başladı. Sanırım çok korkuyorum. . Önceden hiç korkuyordum ama insanların korkunç doğum hikayeleri beni korkutuyor neden anlatıyorlar bilmiyorum ama gerçekten dinlemek istemiyorum. Bir önceki gün bir yere gittik yok normal doğumda söyle oldu böyle öldüm böyle dirildim. Dün de bir yere gittik sezeryandan ölümden döndüm bilmem ne. Dinlemek istemiyorum yaaaa. . Depresyona sokuyorlar benibazıları kendini aşıyor artık yarın lohusa olacaksın psikolojin bozulacak vs bilmem ne. Iki gün önce de Hatay da lohusa kadın 2 çocuğunu öldürmüş cinnet geçirmiş ikisini yılan olarak görmüş ve boğarak öldürmüş . Bana bunu örnek veriyorlar aman dikkat et diye. Yaaa psikopat bu insanlar rahat versinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?