2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm hastanede ne verıyorlar nelere gerek yok
Sabun mama şampuan tarzı şeylere gerek yokmuş canım. Mamayı bebiş emnezse onlar veriyorlarmış. Şampuanla yıkamıyoruz zaten dedi. Bizim de yıkanmamıza izin yokmuş. Bize de şampuana gerek yok. Sabun her daim temiz edilir dedi. Hasta bezine hiç gerek yok her daim olur burada dedi. Sadece tek kullanımlık külot alabilirsiniz dedi. Bir pijama bir gecelik yetermiş. Nevresim dr temiz seriliyor dedi. Havlu da veriyorlarmış ama ben götürürüm birtane.

Çok başka fantazileri var canım anlam veremiyorum :)

Benimki okadar erkene değil canım boyu önde ama kilosu 4 gün geriye atıyor oyuzden kağıtta 30 nisan görünüyor doğum tarihi. Ama doktor değişmez diyor tarih. BÜYÜKLER ise erken gelir diyor anlamadım

Aynen benim dr da öyle diyor değişmezmiş tarih. Ama BÜYÜKLER öyle demiyor anlamadım bende :)) iyiyim canım çok sağol

ıns canım yok olmazsada uzulmıcem cunku doktorumu dınlemedım o 4 ay korun dedı ben 2 ayda pes ettım doktorun lafını dınlemıs olurum
canım ne guzel tekrar denemelere baslamıssın,ınsallah yakında guzel haberını alırız.Doktorlara kalsa hemen hamıle kalınıyor sankı sen sımdıden vucudunu alıstır,folık asıtını de eksık etme bu sefer.Hadı guzel haberlerını beklıyoruz

Gunaydin canim hosgeldin.o ileri geri mevzusunu cozemedik zaten .benim dr um hic yorum yapmiyor sata gore vs diye olcup soyluyor onde olusu kiloya goremi kafa kemik vs olcumlere goremi ben anlayamiyorum pek sormuyorumda cabuk kizan bir dr malesef ama disaridan duydugum sata gore gelirmis bebekler kizlar biraz daha 10 gun vs gibi erken gelirmis

Okadar gerginim ki bugun cokta uykusuzumniki gundur sinirlerim felaket gergin cok kotu hissediorum

Evet ben de öyle duydum canım az kaldı ikimize de ben de çok heyecanlanıyorum hep tahminler yapmaya çalışıyorum ama tutacak mı bakalım. Sen hastane çantasını hazırlandın mı peki

J jasminka83 maşallah küçücükler ama ne kadar güçlüler mücadeleciler şaşırtıyorlar bizi işte. Hayırlısıyla son Zaman'ları gör inşallah sen de hepimiz de Görelim.

J jasminka83 maşallah küçücükler ama ne kadar güçlüler mücadeleciler şaşırtıyorlar bizi işte. Hayırlısıyla son Zaman'ları gör inşallah sen de hepimiz de Görelim.
ınsallah canım senın de baya az kalmıs ,38-40 hafta arası gelırse bı sey kalmamıs,bır ay bıle sayılmaz,ay senın yerıne ben heyacanlandım

Eşinden yardım iste canım ben öyle yapıyorum yoksa çok zor oluyor

Bende aynı dertteyim. Agda ya gitmem. Kendimde yapamiyorum. Aldım güzel bi jilet cart cartt. Onda bile kalıyo ama temiz oluo napalim

jilet hiç dokundurmadım şimdiye kadar..10 yıllık evlilikte hep ağda yaptım kızımda göbek küçüktü ve aşağıdadı..şimdi tam dik 90derece yani..
yeğenim kuaför dün onunla konuştum..sen gel dedi biz sana yardım ederiz istemessen bize açma kendin yap..
ağda masamız çok rahat burda daha rahat alırsın dedi..
hepinizi sevgiyle kuçaklıyorum kızlar..

Amin canım Allah yardımcımız olsun beni bir de şeytan dürtüyor acaip bir enerji geldi oturasım yok. Korkuyorum her doğurmaya giden 2 gün önce kapı pencere halı sildim diyor :)))

zamanında saglıkla dogsunlarr inşaAllah, ama sen yinede hazırlıklı ol canım bu bebişlerin napcağı belli olmaz...

Okadar gerginim ki bugun cokta uykusuzumniki gundur sinirlerim felaket gergin cok kotu hissedior
Evet ben de öyle duydum canım az kaldı ikimize de ben de çok heyecanlanıyorum hep tahminler yapmaya çalışıyorum ama tutacak mı bakalım. Sen hastane çantasını hazırlandın mı peki
Evet canim hazirladim cantalari hazirda dursunlar:)

çalışıyorum canım ama raporlarlA 7-8 aylık olana kadar idare edebilirim diyorum. sadece süt miktarını arttırıyormuş diye istiyorum.

hiç korkma cnm..ben ikinci bebeğimi doğacam..kızımda hiç depresyon falan yaşamadım..insan artık bebekten başka bişey düşünmüyoki..emdimi doydumu hep bu..
tek sıkıntım kış oldu soğuk diye dışarı çıkamadım..arabamızda yoktu ev hep kaldım..evim sobalıydı başka odaya bile gidemiyodum...ama kızımın başında beklemek bile bi huzur veriyodu bana..bu bebeğimi yaz olsun diye çok istedim oldu şükür dışarı çıkarım parka giderim çarşıya gezerim..ev zaten kombili sobada yok eeee daha neyi dert edecen..
sıkıldıkca al bebişini çık dışarı..ALLAH başka sıkıntı vermesin dert olarak bebişler versin tombiş tombiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…