- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.439
- 398
- 35
dinlemeyinn..arkadaşda baya bi delimiş..iki amelyatla normal doğumamı karşı..pehhBenim bi arkadasim sezeryan oldu .içinde plasenta parçası unutulmuş bidaha oldu ameliyat.
geçen beni arıyo ben normal olabilir doğum dedimde. Sen ne biçim insan, sen bu vahşeti nasıl yaşarsın delirdinmi diyo.kendi sezeryan olmuş ,daha normali bilmiyo konusup duruyo. Etkilenen biri olsa vazgecirirdi yani
Evet ya 35 e girdim bir heyecan bastı beni de :)) 38 e kadar gelmesin de inşallahınsallah canım senın de baya az kalmıs ,38-40 hafta arası gelırse bı sey kalmamıs,bır ay bıle sayılmaz,ay senın yerıne ben heyacanlandım
Aynen canım çanta hazır olunca kafa da rahat olur sanırımzamanında saglıkla dogsunlarr inşaAllah, ama sen yinede hazırlıklı ol canım bu bebişlerin napcağı belli olmaz...
Bi ben kaldım herhalde 35 olup hazırlayamayan yazıklar olsun bana :)Okadar gerginim ki bugun cokta uykusuzumniki gundur sinirlerim felaket gergin cok kotu hissedior
Evet canim hazirladim cantalari hazirda dursunlar:)
Evet fazla sütün olursa sağıp saklayabilirsin az olursa sürekli sağlıkla artar dediler. Ben 4. Ayda çalışacağım için aldım şimdidençalışıyorum canım ama raporlarlA 7-8 aylık olana kadar idare edebilirim diyorum. sadece süt miktarını arttırıyormuş diye istiyorum.
İYİ BARİ BİLDİĞİMİZ İYİ OLDU ONA GORE BOS YERE GOTURMEYIZ BUNLARI SAOL CANIM :)Sabun mama şampuan tarzı şeylere gerek yokmuş canım. Mamayı bebiş emnezse onlar veriyorlarmış. Şampuanla yıkamıyoruz zaten dedi. Bizim de yıkanmamıza izin yokmuş. Bize de şampuana gerek yok. Sabun her daim temiz edilir dedi. Hasta bezine hiç gerek yok her daim olur burada dedi. Sadece tek kullanımlık külot alabilirsiniz dedi. Bir pijama bir gecelik yetermiş. Nevresim dr temiz seriliyor dedi. Havlu da veriyorlarmış ama ben götürürüm birtane.
Normal doğum isteyen arkadaslar epidural normal doğum düşünüyormusunuz? Bi aksilik olmaz da allah nasip ederse ben öyle istiyorum bi zararı varmıdır ki
Çok merak ediyorum canım ya mesela boyu ve kilosu önde erken gelmesini tetikler mi diye.
Bi ben kaldım herhalde 35 olup hazırlayamayan yazıklar olsun bana :)
ıyıym canım sen nasılsınCanım nasılsın..
ınsallah canım ıcıyorum folık asıtımı ıns en yakın zamanda verırım sıze guzel haberıcanım ne guzel tekrar denemelere baslamıssın,ınsallah yakında guzel haberını alırız.Doktorlara kalsa hemen hamıle kalınıyor sankı sen sımdıden vucudunu alıstır,folık asıtını de eksık etme bu sefer.Hadı guzel haberlerını beklıyoruz
Sling almayı düşünen varsa şu an güzel bir indirim var hepsiburada da..amazonas slinglerde...%50..ben uzun süredir takip ediyordum, iyiki beklemişim :)
Hoşgeldin canım tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir melek gelir sana.hep yanımızda ol olur mu?seni burda görmek seninle mmuhabbet etmek çok güzel.hoşbulduk canım bu ay korunmayı bıraktım yenıden belırtıler aramaya basladım bu ay umudum yok ama ıns en yakın zamanda rabbım acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp eder bana senın bıseyın kalmamıs nerdeyse rabbım kolaylık versın tasınırkende cok yorma kendını
benim arkadaşım o kaşıntıyı 9 ay boyunca çekti .ama ne kaşıntı yok böyle bişey.gece yarıları duş alıyordu,sırtını duvarlara sürtüyordu,o bacaklarını kaşımaktan yara yapmıştı bir müddet etek elbise giyememişti.dr karaciğerle ilgili mi acaba dedi tahlilller falan hiç birşey çıkmadı.tamamen hamilelikle alakalı bişeymiş.ama doğum yaptı sanki bıçak gibi kesildi o kaşıntıları.kendi bile şok olmuştu.şuan ikinci için korkuyor yine aynı sıkıntıları yaşıyacam diye.kabarıklık yok canım kızarıyorum ve atak gibi geliyor sanki böcek ısırması gibi kaşıdıkçada kaşıntı artıyor malesef gece olduğu zaman hiç uyutmuyorAllah kimseye vermesin berbat bişey bu. Şimdilik bana dokunduğunu düşündüğüm şeyleri keserek başladım diyet yapıcam birsüre, eğer geçmezse birde dermataloğa gitmeyi düşünüyorum.
ınsallah canım ıcıyorum folık asıtımı ıns en yakın zamanda verırım sıze guzel haberı
benim ki hep aşağıdaKızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben daha iyiyim biraz halsizim ama normal artık diye düşünüyorum...Bugün iş yerinde 3 kişi ayrı ayrı zamanda gobegn aşağıya inmiş dedi..korktum ya..normal mi acaba bu aydan itibaren. .
manuelle kolların kopar,hele sık sık sağmak zorunda kalırsan mafolursun.bana arkadaş manuelini verdi(medelanın) onu çekmekten kolların kas yapacaktı.sonra elektriklisini aldım yine medelanın.çokta memnun kaldım.Canim 3. Ayimda bebegi anneme birakip ise baslayacagim. Mecbur almaliyim ama elektriklileri kullanan var tanidigim. Cok sarkitiyor demisti belki manuel alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?