2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dinlemeyinn..arkadaşda baya bi delimiş..iki amelyatla normal doğumamı karşı..pehh
herşeyin normalidir normal olan.ben sezeryan oldum ama normal çok istedim..sunni sancı falan taktılar açılma yok diye amelyata aldılar..dr uğraşmak istemedi..
ama her şekilde de anna olmak müthiş bi duygu

ınsallah canım senın de baya az kalmıs ,38-40 hafta arası gelırse bı sey kalmamıs,bır ay bıle sayılmaz,ay senın yerıne ben heyacanlandım
Evet ya 35 e girdim bir heyecan bastı beni de :)) 38 e kadar gelmesin de inşallah

zamanında saglıkla dogsunlarr inşaAllah, ama sen yinede hazırlıklı ol canım bu bebişlerin napcağı belli olmaz...
Aynen canım çanta hazır olunca kafa da rahat olur sanırım

çalışıyorum canım ama raporlarlA 7-8 aylık olana kadar idare edebilirim diyorum. sadece süt miktarını arttırıyormuş diye istiyorum.
Evet fazla sütün olursa sağıp saklayabilirsin az olursa sürekli sağlıkla artar dediler. Ben 4. Ayda çalışacağım için aldım şimdiden

İYİ BARİ BİLDİĞİMİZ İYİ OLDU ONA GORE BOS YERE GOTURMEYIZ BUNLARI SAOL CANIM :)

hazıran topıgınde bır arkadas dogurdu bugun,7 aylık,rahım agzı dıkısı atılmıstı,dun suyu gelmıs,20 dak da dogurmus.Bebıs ıyı,bı tek solunum ıcın cıhaza baglanmıs,ay ben tırsmaya basladım artık

Normal doğum isteyen arkadaslar epidural normal doğum düşünüyormusunuz? Bi aksilik olmaz da allah nasip ederse ben öyle istiyorum bi zararı varmıdır ki

ıkınamamaya neden olabiliyor sanırım..uyuşukluktan hissetmiyorsun ya alt kısmı... bir de vücuda ilaç almış oluyoruz..bebek o ilaçtan etkileniyor..mecbur kalmadıkça bence yaptırmayın...

Çok merak ediyorum canım ya mesela boyu ve kilosu önde erken gelmesini tetikler mi diye.

doktorum bunun erken doğum olacağı anlamına gelmediğini söylemişti...yakınlarda bir arkadaşım doğum yaptı, onun da hep 2 hafta önden gidiyordu..41. haftaya kadar beklediler, doğum başlamasa artık alacaklardı..sanırım bebeğin kilosu ve boyuyla ilgili sadece önden veya arkadan gitmesi..bizimki de hep önden gidiyor, iri bir bebek olacak dedi doktorumuz...4 kilonun üstünde bekliyoruz.. :)

Bi ben kaldım herhalde 35 olup hazırlayamayan yazıklar olsun bana :)

benim çantamda hazır değil... :) kıyafetleri yıkadım ve ütüledim dün sadece..sırada biberon emzik gibi şeyleri steril etmek var..hala eksiklerim var...stres yapıyorum bir taraftan...bir taraftan da zaman yok, 36. hafta izne ayrılınca yaparım hepsini diyorum ama iyice ağırlaştım artık...

E="toist, post: 40142260, member: 334531"]Bi ben kaldım herhalde 35 olup hazırlayamayan yazıklar olsun bana :)[/QUOTE]
Bugun 34 bitiyor 35 e giriyorum. daha çamaşırlarıni bile yıkamadim oglumun. Saat 4 bucukta randevumuz, eve geldim biraz uyuyayim kızlar .görüşmek üzere....

ınsallah canım ıcıyorum folık asıtımı ıns en yakın zamanda verırım sıze guzel haberı

Kızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben daha iyiyim biraz halsizim ama normal artık diye düşünüyorum...Bugün iş yerinde 3 kişi ayrı ayrı zamanda gobegn aşağıya inmiş dedi..korktum ya..normal mi acaba bu aydan itibaren. .

Sling almayı düşünen varsa şu an güzel bir indirim var hepsiburada da..amazonas slinglerde...%50..ben uzun süredir takip ediyordum, iyiki beklemişim :)

ben boba sling almayı planlıyodum ya da neko wrap sling amazonası ilk kez duyuyorum ne farkı var ? bir de amazonas halkalı var bahsettiğiniz o değil sanırım ?

Hoşgeldin canım tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir melek gelir sana.hep yanımızda ol olur mu?seni burda görmek seninle mmuhabbet etmek çok güzel.

benim arkadaşım o kaşıntıyı 9 ay boyunca çekti .ama ne kaşıntı yok böyle bişey.gece yarıları duş alıyordu,sırtını duvarlara sürtüyordu,o bacaklarını kaşımaktan yara yapmıştı bir müddet etek elbise giyememişti.dr karaciğerle ilgili mi acaba dedi tahlilller falan hiç birşey çıkmadı.tamamen hamilelikle alakalı bişeymiş.ama doğum yaptı sanki bıçak gibi kesildi o kaşıntıları.kendi bile şok olmuştu.şuan ikinci için korkuyor yine aynı sıkıntıları yaşıyacam diye.

Canim 3. Ayimda bebegi anneme birakip ise baslayacagim. Mecbur almaliyim ama elektriklileri kullanan var tanidigim. Cok sarkitiyor demisti belki manuel alirim
manuelle kolların kopar,hele sık sık sağmak zorunda kalırsan mafolursun.bana arkadaş manuelini verdi(medelanın) onu çekmekten kolların kas yapacaktı.sonra elektriklisini aldım yine medelanın.çokta memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…