2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben boba sling almayı planlıyodum ya da neko wrap sling amazonası ilk kez duyuyorum ne farkı var ? bir de amazonas halkalı var bahsettiğiniz o değil sanırım ?
Canım bu silinglerin markasının çok önemi var mı ki? Ben zaten silinglerin 3 aydan fazla kullanılabilceğini düşünmüyorum. O yüzden 55 tl ye uygun bir siling aldım. 3 ay sonrası içinde Cybex kanguru aldım. Bel ve boyun desteği olan bir model. Asıl onu kullanırım diye düşünüyorum.

o dediğin zor ve acı verici olmuyor mu canım nasıl yapıyorsun
Yok ya alışıyorsun bildiğin Dr eldiveni beyaz tak eline eldiven elindeyken suyla ıslat iyice kurula daha iyi çekiyor kılları o zaman tut tut Çek bu kadar basit

canım karaciğer enzimleri yüksek çıkarsa bebeği erkenden almak zorunda kalıyorlar. Bende çok şükür öyle birşey çıkmadı, normaldede alerj,k bir bünyeye sahibim sanırım hamileliğimde tavan yaptı bu durum. Yediklerimle alakalı olabileceğini bir süre dokunacak şeyler yemememi geçmezse birde cildiyeye görünmemi söyledi doktorum.

benimkide hep aşağıda

benimde hamileliğimden bu yana kafası hep aşağıda bebeğimin . hatta doktor son kontrolde sağ kasığına kafasını dayamış dedi. ara ara ağrılarım oluyor kasığımda. karnımı aşağıdan tutarak yürüyesim geliyo özellikle biraz fazla yürüsem sanki tutmasam ordan düşecekmiş gibi oluyor göbeğim o derece baskı yapıyor aşağıya

çok iyi o halde canım maşallah . benim karaciğer enzimlerimde yükseklik çıkmıştı . doktor tüm ilaçlarımı kesti , düşmeye başladı . ilaçlarda etkili oluyormuş enzimlerin yüksekliğine bazen.

Normal doğum isteyen arkadaslar epidural normal doğum düşünüyormusunuz? Bi aksilik olmaz da allah nasip ederse ben öyle istiyorum bi zararı varmıdır ki

ben ilk doğumumda aldım ama tek doz, doktorum ıkınmamı engelleyeceğinden korktuğundan verdirmedi daha fazla, katetreli boşuna taktırmış gibi oldum. Sadece yarım saat sancım kesildi ama nefes aldığımı yeniden doğduğumu hisetmiştim:) Bende bel ağrısı kaldı canım, çok çok araştırıp çok iyi bir epidural uzmanına yaptırmama rağmen. En büyük yan etkiside bu sanırım. Ama bütün sancıyı bıçak gibi kestiği gerçek

bende gönüllü sezeryana çok karşıyım en güzeli herşeyin doğalı ama ben zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım.epidural sezeryan.tamam ilk 2-3 gün ağrım oldu ama sonra hiç sıkıntı yapmadı.hatta bana sen ameliyatlısın yat diyorlardı hastaneden geldikten sonra ,yatmadım bile.kemer taktım ben hastaneden geldikten sonra onunla çok rahat ettim.oturup,kalkmamı,yataktan kalkmamı çok rahatlattı.1 ay sonrada sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim.ama herkesin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.sıkıntı çekenler çok oluyormuş tabi.

ben boba sling almayı planlıyodum ya da neko wrap sling amazonası ilk kez duyuyorum ne farkı var ? bir de amazonas halkalı var bahsettiğiniz o değil sanırım ?

yok wrap sling sipariş verdim ben..amazonas alman markası olduğu için ilk bunu almayı planlamıştım, sonrasında 125 tl çok fazla diye neko alırım diyordum...her ikisi de %100 pamuk, 4,5 m uzunluğunda...enleri farklı..amazonas 75 cm, neko 60 cm..neko yerli..boba alacaksanız usa den getirtme şansınız varsa onu deneyin derim, amazondaki rakamları görüp, daha pahalıya almaya benim elim var mıyor...bir de mobby var, onu da usa den getirtmek gerekli...şimdi 62,5 tl ye bulunca mutlu oldum :) inşallah planadığım gibi kullanışlı çıkar..

aynen ya

canım hiç belli olmuyor. Benim oğlum hep 2 hafta öndeydi sata göre ve tam 38+1 de doğum yaptım. Son haftalar nst de de belli oluyor biraz. Benim 37.hafta kontrolumde nst de çok sancım çıkmıştı ama ben hiçbirşey hissetmiyordum mesela. Doğumdan 3 gün öncede çatı muaynesine gittiğimde nişan geldi.

Kizlar bize nazar degiyo sanirim kalp carpintisi yuzune hastanelik oldum Allahtan kotu bisey cikmadi hamileliktenmis ama yormicakmisim kendimi ewde is yapmayi gectim biraz yuruyeyim nefes nefese kaliyorum cok kotu 20lik disim cikiyo o da apse yapti mi kulagima bogazima gozume vurdu agrisi napacagimi sasirdim rsmen sisti tuwalet problemimimde war cikamiyorum wc ye cikamadigim icin tansiyonum dusuyo biraz zorladigim zaman kendimi dr um ilac werdi umarim ise yarar erken dogum riskimizde wardi biliyosunuz haftada bi kere igne wurulcam doguma kadar progestan ignesi o ignelerde umarim snradan bormal dogumu engellemez cok uzun yazdim canlarim kusura bakmayin bizde durunlar boyle siz neler yapiyosunuz

:) inan ki ne kadar çok araştırırsam o kadar çok başa dönüyorum , amazonas ta 15 kg a kadar diyor oezyy açıklama yapmış aslında ne farkları olduğu hakkında , bi de ona soralım bu slingleri biz kaç yaşa kadar kullanabiliyoruz?

canım nasıl bir kemer bu?bende epidural sezeryan olucam rahatsızlığımdan dolayı, sezeryan olanların takacağı bir kemer mi? normal doğum yapanlar bellerine bişey bağlıo diye duydum ama sezeryan konusunda bilgilendirirsen sevinirim

çok geçmiş olsun canım . inş zamanında hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına.
kendini yorma ev işi fln derken bende kendimden geçiyorum . saatlerce sanki koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum kalp atışlarımı dışardan artık dinliyorum o derece .
erken doğum riskin neden var canım ?

o denli değil Allahtan ama elim gece olunca hep vucudumda, bacaklarımı ve karnımı bende yara yaptım şimdi kaşımamak için sıkıyorum kendimi. bende sabah akşam duş alıp bebe yağı sürüyorum ne kremler ne yağlar hiçbiri fayda etmiyor. duş ve bebe yağı hafifletiyor biraz. Bende artmasından korkuyorum. 32.haftamın içindeyim, 6 hafta su gibi akıp geçsin diye dua ediyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…