benimkide hep aşağıdabenim ki hep aşağıda
doktor başı biraz aşağıda baskı yapıyor o yüzden öyle duruyor dedi her ihtimale karşı progestan verdibenimkide hep aşağıda
Canım bu silinglerin markasının çok önemi var mı ki? Ben zaten silinglerin 3 aydan fazla kullanılabilceğini düşünmüyorum. O yüzden 55 tl ye uygun bir siling aldım. 3 ay sonrası içinde Cybex kanguru aldım. Bel ve boyun desteği olan bir model. Asıl onu kullanırım diye düşünüyorum.ben boba sling almayı planlıyodum ya da neko wrap sling amazonası ilk kez duyuyorum ne farkı var ? bir de amazonas halkalı var bahsettiğiniz o değil sanırım ?
Yok ya alışıyorsun bildiğin Dr eldiveni beyaz tak eline eldiven elindeyken suyla ıslat iyice kurula daha iyi çekiyor kılları o zaman tut tut Çek bu kadar basito dediğin zor ve acı verici olmuyor mu canım nasıl yapıyorsun
kaşıntıları aksatma hiç doktorun bilsin ama canım .
çünkü komşumuz çok kaşıntısı olduğundan dolayı doktoru tarafından doğum haftası erkene çekilmişti . önemli olduğunu söylemişti .
benimkide hep aşağıda
çok iyi o halde canım maşallah . benim karaciğer enzimlerimde yükseklik çıkmıştı . doktor tüm ilaçlarımı kesti , düşmeye başladı . ilaçlarda etkili oluyormuş enzimlerin yüksekliğine bazen.canım karaciğer enzimleri yüksek çıkarsa bebeği erkenden almak zorunda kalıyorlar. Bende çok şükür öyle birşey çıkmadı, normaldede alerj,k bir bünyeye sahibim sanırım hamileliğimde tavan yaptı bu durum. Yediklerimle alakalı olabileceğini bir süre dokunacak şeyler yemememi geçmezse birde cildiyeye görünmemi söyledi doktorum.
Normal doğum isteyen arkadaslar epidural normal doğum düşünüyormusunuz? Bi aksilik olmaz da allah nasip ederse ben öyle istiyorum bi zararı varmıdır ki
bende gönüllü sezeryana çok karşıyım en güzeli herşeyin doğalı ama ben zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım.epidural sezeryan.tamam ilk 2-3 gün ağrım oldu ama sonra hiç sıkıntı yapmadı.hatta bana sen ameliyatlısın yat diyorlardı hastaneden geldikten sonra ,yatmadım bile.kemer taktım ben hastaneden geldikten sonra onunla çok rahat ettim.oturup,kalkmamı,yataktan kalkmamı çok rahatlattı.1 ay sonrada sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim.ama herkesin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.sıkıntı çekenler çok oluyormuş tabi.Cumartesi gün kontrolüm vardı laboratuara inmiştim tahlil vermeye, bi bayan vardı kaç hamilesin doğumun nasıl olacak falan diye sordu, o 3 gün önce dogum yapmış gönüllü sezaryen olmuş perisandi, normal doğumdan korktuğum için kendim istedim ama böyle olacağını bilseydim asla olmazdım dedi, yani zorunlu sezaryene bişey diyemem elbette önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması ama gönüllü sezaryene ben de çok karşıyım, ona göre yaratildigimizi düşünüyorum
ben boba sling almayı planlıyodum ya da neko wrap sling amazonası ilk kez duyuyorum ne farkı var ? bir de amazonas halkalı var bahsettiğiniz o değil sanırım ?
aynen yabenimde hamileliğimden bu yana kafası hep aşağıda bebeğimin . hatta doktor son kontrolde sağ kasığına kafasını dayamış dedi. ara ara ağrılarım oluyor kasığımda. karnımı aşağıdan tutarak yürüyesim geliyo özellikle biraz fazla yürüsem sanki tutmasam ordan düşecekmiş gibi oluyor göbeğim o derece baskı yapıyor aşağıya
Kızlar selamlar hepinize günaydın. Özledim burayı. Bizim son haftamız kötü geçti. Hem yoğun hem telaşlı. Artık doğum korkusu başladı. Ben de çok sakindim ama bileyler değişti anlayabiliyorum. Dün çantamın içine koyacakları ayarladım bugün yerleştiricem. Valiz diyorduk ya ben Sırt çantasına koyıcam hastanede bir çok şey veriliyormuş gerek yokmuş.
Çantam hazır olunca rahatlayacağım. Su gibi akıntım var ama doktor normal dedi başta korkuttu ama sonra normal dedi.
Ben de büyüklerime danıştım. Artık bu haftalardan sonra küçük küçük damla olarak gelse de bişey olmaz diyorlar. Hepsi son aylarda su gibi Akıntı normal 3 kez değiştirdik çamaşır diyor.
Bir de tecrübeli anneler bebişlerimiz sat a göre mi gelir yoksa önde olması değiltirir mi tarihi doktor değiştirmez diyor ama
hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin :)merhaba kızlar bende yenı uye oldumm kısmetse benımde mayıs sonu dogcakk
Canım bu silinglerin markasının çok önemi var mı ki? Ben zaten silinglerin 3 aydan fazla kullanılabilceğini düşünmüyorum. O yüzden 55 tl ye uygun bir siling aldım. 3 ay sonrası içinde Cybex kanguru aldım. Bel ve boyun desteği olan bir model. Asıl onu kullanırım diye düşünüyorum.
bende gönüllü sezeryana çok karşıyım en güzeli herşeyin doğalı ama ben zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım.epidural sezeryan.tamam ilk 2-3 gün ağrım oldu ama sonra hiç sıkıntı yapmadı.hatta bana sen ameliyatlısın yat diyorlardı hastaneden geldikten sonra ,yatmadım bile.kemer taktım ben hastaneden geldikten sonra onunla çok rahat ettim.oturup,kalkmamı,yataktan kalkmamı çok rahatlattı.1 ay sonrada sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim.ama herkesin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.sıkıntı çekenler çok oluyormuş tabi.
Kizlar bize nazar degiyo sanirim kalp carpintisi yuzune hastanelik oldum Allahtan kotu bisey cikmadi hamileliktenmis ama yormicakmisim kendimi ewde is yapmayi gectim biraz yuruyeyim nefes nefese kaliyorum cok kotu 20lik disim cikiyo o da apse yapti mi kulagima bogazima gozume vurdu agrisi napacagimi sasirdim rsmen sisti tuwalet problemimimde war cikamiyorum wc ye cikamadigim icin tansiyonum dusuyo biraz zorladigim zaman kendimi dr um ilac werdi umarim ise yarar erken dogum riskimizde wardi biliyosunuz haftada bi kere igne wurulcam doguma kadar progestan ignesi o ignelerde umarim snradan bormal dogumu engellemez cok uzun yazdim canlarim kusura bakmayin bizde durunlar boyle siz neler yapiyosunuz
benim arkadaşım o kaşıntıyı 9 ay boyunca çekti .ama ne kaşıntı yok böyle bişey.gece yarıları duş alıyordu,sırtını duvarlara sürtüyordu,o bacaklarını kaşımaktan yara yapmıştı bir müddet etek elbise giyememişti.dr karaciğerle ilgili mi acaba dedi tahlilller falan hiç birşey çıkmadı.tamamen hamilelikle alakalı bişeymiş.ama doğum yaptı sanki bıçak gibi kesildi o kaşıntıları.kendi bile şok olmuştu.şuan ikinci için korkuyor yine aynı sıkıntıları yaşıyacam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?