2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok iyi bir doktormuş..keşke tüm doktorlar böyle olsa ve biz de sorgusuz güvenebilsek..

Normal doğuma hiç musait bir hasta olmamama rağmen başından beri ısrarımdan dolayı doktorum kararımın arkasında durmuştu. Fakat sonrasında yanlış kararimdan dolayi cok sıkıntı yaşadim. Bu yüzden inat etmemek, şartlar ne gerektiriyorsa doktorla ortak karar vermek en doğrusuymuş bunu anladım. Şimdi kesin normal doğum yada sezeryan yapacağım demiyorum. Vakti geldiğinde doktorumla karar vereceğiz inş. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inş

İYİ BARİ BİLDİĞİMİZ İYİ OLDU ONA GORE BOS YERE GOTURMEYIZ BUNLARI SAOL CANIM :)
Sen de sor hastanene canım fazladan götürmenin anlamı yok rica ederim :)

Allah yardımcısı olsum neyseki iyiymiş Allah daha iyi etsin :)

Sanırım böyle canım biz de nisan sonu diyoruz ama baksana belki Mayıs'ı geçicez :)

Evet yapmak lazım sanırım kafamızda yer ediyor çünkü :)

canım biz araba ve oto koltuğuna (0-13 kg.) 450 tl verdik e bebekte.

sana katılıyorum arkadasım illa normal doğum diye bebeğin hayatını tehlikeye atamam ama içimden geçen arzum normal doğum ama doktor ne derse o olacak illa sezeryan illa normal doğum yapıcam diye birsey yok bunu takıntı haline getirmemek lazım..

Aa bunu öğrendiğim iyi oldu canım demek nst de belli olabiliyor. Kendimizi hazırlamamız için de iyi olur aslında. Ya BÜYÜKLER de öyle diyor öndeyse erken doğar falan diye ama bakalım :)

Evet hamilelere çok nazar değiyor maalesef çok geçmiş olsum canım neyse ki iyisiniz bol bol yat dinlen aman boşver işi. Çantan da hazır değilse hazırla. Iniallah hayırlı zamanda gelecektir yavrun.

merhaba kızlar bende yenı uye oldumm kısmetse benımde mayıs sonu dogcakk
Hoşgeldin :)

kızlar şu hıçkırık dediğiniz şey damar atması gibi pıt pıt mı :)
ben ilk defa hissediyorum sanırım ama kasıklarda ?
Evet canım ritmik Atıyor çok tatlı :)

inşallah. ben de güveniyorum doktoruma..güven çok önemli, çünkü doktorun dediğini kabul etmekten başka şansımız yok..bir arkadaşın 6 cm açılma gerçekleşmesine rağmen sezeryana alınması hikayesini dinlemiştim de, çok üzüldüm..bebek için de anne için de..doğal akışı bozanlar da olabiliyormuş..bize hasta değil gebe olarak bakan doktorları seviyorum :)

Biz 620 ye travel Sistem aldık casual Cadillac aldık dediğin fiyat bizim bütçeyi aşıyordu

kızlar gögüs ucu kremi aldım. bana doktorum garmastan pomatı önermişti. 8. aydan ititbaren kullan diye. eczanede benimle ilgilenen kız da mustelayı çok övdü. ben genede garmastan aldım. ancak bella b nin kremleri de çok iyi dedi yanlızca biraz pahalıymış. siz neler kullanmayı düşünüyorsunuz?

Siz Ankara da bi hastanede miydiniz ben mi öyle hatırladım.Eğer Ankara ise hangi hastanedir.:)

Kızlar bazen bebeğim sanki poposuyla ya da kafasi mi kestiremiyorum . Deriyi itiyor ve öyle kalıyor bir süre normal mi. Kasılma değil bu ayırt edebiliyorum
eliniz le yumuşak yumuşak sevin bi süre sonra normale döner. sağ üste ayak altta popo sol aşağıda baş olur genelde

Canım sonuçta sezeryan ile 10 gün acı çekiyor insanlar sezeryan yapan neden fedakâr olmasın ki her ikisi fedakarlık bana göre

Ben normal doğumdan korkuyorum 2 Arkadaşm 2 hafta için de normal doğum yaptı korkularıma bitti

Ama ben evlendikten sonra doktora gittiğim de çatıda biraz sorun var demişti

Şimdi tek kafamı kurcalayan kendim doktora sölesem mi diğer doktorun dediğini bilemiyorum söylemesem çatı kontrolü olmadan bebek kanala girip doğum pozisyonu alsa sorun olur mu

ben lansinoh kullanmaya başladım..bella b içeriği doğal olması nedeniyle güzeldir eminim, ben çatlak kremini kullanıyorum.. garmastan en etkilisi olarak biliyorum ama içinde paraben olabilir, oldukça kuvvetli diye kalmış aklımda..mustela da doğal, bebek bakım setini mustela aldım ama göğüs kremi için okuduklarım beni hep lansinoha yönlendirdi..

Katetrel neden takılıyor ben hiç bilmiyorum canım

Kızlar bazen bebeğim sanki poposuyla ya da kafasi mi kestiremiyorum . Deriyi itiyor ve öyle kalıyor bir süre normal mi. Kasılma değil bu ayırt edebiliyorum
Benim hergün yapıyo. 2tane sertlik aynı anda beliriyo ama hangisi omzu hangisi başı hala anlayamadım :)

Bende nekoyu unnado dan 62 tl ye aldım canım güle güle kullan sende

Normal doğum isteyen arkadaslar epidural normal doğum düşünüyormusunuz? Bi aksilik olmaz da allah nasip ederse ben öyle istiyorum bi zararı varmıdır ki
Arkadaştan öğrendiğim rahim belli bir yere açılana kadar yapmıyolarmış. Acıldıktan sonra dayanamazsan yapılıyomuş.

Kasilmalari sancim oldu canim gecen hafta hastanee yattim o yuzden simdi erken dogum tedbiri aliyoruz ne olut ne olmaz diye

teşekkür ederim canım. bende lansinoh ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Hazitladim hayatim hazirladim dinleniyoruz simdi bol bol seninde cok az kaldi ya seni goruncr gun sayisini az kalmis diyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…