2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3 takım derken canım ne koymamiz gerek listeler misin. Ben de çok koydum sanırım çanta sigmadi sıkıstırdım

Canım ihtiyaçlar farklı olabilmekle birlikte ben ilk doğumumda (2 gece kaldım hastanede) 3 takım hastane çıkş seti, kendim içinde iki takım pijama ve bol iç çamaşırı koymuştum, bana fazlasıyla yetmişti. Eğer evinizle hastane arası uzak bir mesafe değilse çok fazla bebek giysisi götürmenize gerek yok bence. Eğer ihtiyaç olursa eşiniz yada bir yakınınız evden getirebilir diye düşünüyorum. Ben şimdide valizimize 3 takım bebek giysisi ağızmendilleri iki battaniye 3 çorap koydum. Beek bezi, emzik, ıslak mendil vs. İçin ayrı bir valiz hazırlayacağım

ben de aşağı yukarı bu kadar aldım. hediye gelenler olur daha. yetmezse de alınır bir şekilde diye düşündüm

hayirlisiyla zamaninda gelsin bebisler insallah

Canım maalesef zamanla birden azalıyor yıka ve hurca koy koku geçince yerleştirirsin.

Gayet iyi bence canım :)

Boğaz ağrısı olursa onun için bir çay kaşığı toz zencefil ve 1 tatlı kaşığı süzme balı karıştır ve merhem kıvamına geldiğinde ye bitir. biraz boğazın yanacaktır ama çok faydalı bir dene göreceksin. Biz ailecek bu karışımı yapıyoruz.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.şimdiye kadar hep sezeryen istedim gittigim hastanede epidural normal dogum yoktu, doktorla konustum dun anestezi uzmani gelmis istersem yapabilirmisim.ama 34 haftadir hic hazirlik yapmadim, yurumedim ,egzersiz filan yok sizce normal dogurabilir miyim, korkuyorum da

Canim bende hic egzersiz falan yapmadim yuruyus bile hep yapamadim simdi hepten yapamiyorum ama notmal dogum istiyorum bence yapabilitsin sende bende epidural dusunuyorum

Canim bende hic egzersiz falan yapmadim yuruyus bile hep yapamadim simdi hepten yapamiyorum ama notmal dogum istiyorum bence yapabilitsin sende bende epidural dusunuyorum
Göbek ten dolayı mı yapmıyorsunuz benim göbek hala aynı ama ben günlük 8000 adım ve 20 dakka egzersiz yapıyorum

İnsallah yapariz:) benim kizim da kucuk biraz 3200 u anca bulur dedi doktor,son 6 haftada biraz yuruyum bari

Bende bir yöntem vereyim

Boğaz ağrısı yada halsizlik hisseden arkadaşlar yada boğaz ve burundan grip olacağını anlayanLar

1 bardak sıcak su
1 yemek kaşığı bal

1 yada yarım limon sıkın
yarım çay kaşığı karabiber

Karıştırıp için mis gibi

sizinkinn cinsiyeti ne
Kız :):) Sizinki nedir?

Ya kızlar ya 37. haftamızda bi de rapor almaya git onu işe götür ne biçim iş ya walla canım sıkıldı bak

Su an da aynı şeyi yapıyor :) onları tam kestiremiyorum canim

Ben de anlamıyorum canım :) bazen kafasını hissediyorum avucumun içine geliyor çok güzel yaaa :)
Benim kafası diye sevdiğim yer poposuymuş bacdkları sağda poposu solda başı sşağıda dedi doktor çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…