- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Bunlar 0 3 ise bana göre fazla bende hediye felan geldi toplam 5 hastane çıkışı vsr daha da 0 3 yok herşeyi 3 6 6 9 böyle büyük aldımYok canım hastane için değil toplamda aldıklarım. Az gibi geldi de yerlerine yerleştirince
Kolay gelsin canım evet hem zevkli hem yorucu :)Doğum çantasını hazırlamak ne zormuş. Bi turlü tamamlanmıyo :)
3 takım derken canım ne koymamiz gerek listeler misin. Ben de çok koydum sanırım çanta sigmadi sıkıstırdımCanım bunlar hastane çantası içinse eğer çok fazla 3 takım yeter bebek için
3 takım derken canım ne koymamiz gerek listeler misin. Ben de çok koydum sanırım çanta sigmadi sıkıstırdım
ben de aşağı yukarı bu kadar aldım. hediye gelenler olur daha. yetmezse de alınır bir şekilde diye düşündümKızlar bebek için aldığım giysiler yeterli mi bilemedim
8 tane patili takım-tulum
3 tane penye battaniye
6 tane çıt çıtlı body
9 tane çorap
10lu hastane çıkışı
10 tane ağız mendili
1 tane mama önlüğü
4 tane içi zıbın
Peluş battaniye
Yün 2 tane yelek
Yün patik 1 adet
Yün battaniye 3 adet
Hayır istanbuldayım :) sağ üstten tekme atıyor hep benimki gerçekten
Her doktor farklı bişey söylüyor demekki
evet canım az kaldı ama neyseki çantayı hazır edebildim sonunda.
Ya gün olarak bakınca az kaldı diyorum ama haftaya vurunca ooo daha çok var diyorum nedense
Kızlar geleli 1 hafta oldu iki kez sildik ama hala bebek odasının o pis boya kokusu gitmedi. Gece gündüzde cam açık halbuki. Öyle oluncada bebeğimin giysilerini yıkayıp yerleştiremiyorum. Bu kokuyu gidermenin bir püf noktasını bilen varmı?
Gayet iyi bence canım :)Kızlar bebek için aldığım giysiler yeterli mi bilemedim
8 tane patili takım-tulum
3 tane penye battaniye
6 tane çıt çıtlı body
9 tane çorap
10lu hastane çıkışı
10 tane ağız mendili
1 tane mama önlüğü
4 tane içi zıbın
Peluş battaniye
Yün 2 tane yelek
Yün patik 1 adet
Yün battaniye 3 adet
5tane hastane çıkışı iyiymiş :) bana daha hediye gelmediBunlar 0 3 ise bana göre fazla bende hediye felan geldi toplam 5 hastane çıkışı vsr daha da 0 3 yok herşeyi 3 6 6 9 böyle büyük aldım
Sagolasin canım biz de iyiyiz çok şükür arada uğra buralaraıyıym canım sen nasılsın
Canim bende hic egzersiz falan yapmadim yuruyus bile hep yapamadim simdi hepten yapamiyorum ama notmal dogum istiyorum bence yapabilitsin sende bende epidural dusunuyorumKizlar yardiminiza ihtiyacim var.şimdiye kadar hep sezeryen istedim gittigim hastanede epidural normal dogum yoktu, doktorla konustum dun anestezi uzmani gelmis istersem yapabilirmisim.ama 34 haftadir hic hazirlik yapmadim, yurumedim ,egzersiz filan yoksizce normal dogurabilir miyim, korkuyorum da
Bir onlar var başka yok gerisi büyük hep5tane hastane çıkışı iyiymiş :) bana daha hediye gelmedi
Göbek ten dolayı mı yapmıyorsunuz benim göbek hala aynı ama ben günlük 8000 adım ve 20 dakka egzersiz yapıyorumCanim bende hic egzersiz falan yapmadim yuruyus bile hep yapamadim simdi hepten yapamiyorum ama notmal dogum istiyorum bence yapabilitsin sende bende epidural dusunuyorum
Bende bir yöntem vereyimBoğaz ağrısı olursa onun için bir çay kaşığı toz zencefil ve 1 tatlı kaşığı süzme balı karıştır ve merhem kıvamına geldiğinde ye bitir. biraz boğazın yanacaktır ama çok faydalı bir dene göreceksin. Biz ailecek bu karışımı yapıyoruz.
Kız :):) Sizinki nedir?sizinkinn cinsiyeti ne
canım hem doktorum hemde çalıştığım kurum presüdür icabı istedi mecburen getirecem, ama senin çalıştığın yer istemeyebilir belki, hatta umarım istemez bir de o raporu getir götür işleriyle uğraşmazsın
Ya kızlar ya 37. haftamızda bi de rapor almaya git onu işe götür ne biçim iş yacanım bende çalışabilir raporumu aldım, personel sorumlusuna verdim. O da dediki; bunu sisteme girmmiyoruz zaten maksat bi sorun çıkarsa raporun vardı diye elimizde olsun, biz çalışamaz raporunu sisteme gireceğiz dedi. Doktorumda 37 de çalışamaz raporumu yazacakmış, bunu iş yerine verecekmişim. Ay ne değişik işler vallahi kafam agrıdı
3200 ancami daha ne olsun canımİnsallah yapariz:) benim kizim da kucuk biraz 3200 u anca bulur dedi doktor,son 6 haftada biraz yuruyum bari
Benim kafası diye sevdiğim yer poposuymuş bacdkları sağda poposu solda başı sşağıda dedi doktor çok güldüm yaSu an da aynı şeyi yapıyor :) onları tam kestiremiyorum canim
Ben de anlamıyorum canım :) bazen kafasını hissediyorum avucumun içine geliyor çok güzel yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?