2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kızlar bebek arabasını ne kadar para verilmeli eşim travel sisteme takmışdurumda 1200-1500 tl bi araba için çok değil mi yahu adam taktı çok kullanışlıymıs ana kıucağıda çıt diye takılıyo diye çok rahat etcekmişiz bana fazla geldi siz ne dersiniz

Ben de öyle öğrendim 37dn önce ayrılmak istersek çalışamaz raporu alıyoruz ve kurumumuza veriyoruz, ama 37 ye kadar çalışırsak gerek yok tekrar rapora, bir de devlette çalışanlar için böyleymiş SGK online görebildiği için özelde çalışanlar için istediği zaman işyerine haber verip ayrılabiliyormuş yani 37den önce, Pazartesi doktorumun hemşiresi söyledi.

yaa..hepsi farklı birşey söylüyor, bana da çalışamaz raporu vereceğiz ayrılacağınız zaman dediler..özelde çalışıyorum ben de...

Arkadaşlar 32 haftalık raporu ( kamu için söylüyorum diğer kurumları bilmiyorum) almamızın nedeni sağlıklı çalışır durumda olduğumuzu kuruma kanıtlamamızdır. Aksi durumlarda dr. izin vermez ise çalışır raporuda vermez. Benim aldığım raporda 5 haftanın bitiminde kontrol günüm yazıyor. O güne kadar çalışıp o gün kontrole gideceğim. Kontrol dediğimde 37 haftalık çalışamaz raporumu alacağım. Kurumumuz o raporu işleme koyacak iznimiz o rapora göre ayarlanacak. Ama 32 haftalık raporu alarak 5 haftalık izin dönemimizi belgelendiriyoruz.

canım biz araba ve oto koltuğuna (0-13 kg.) 450 tl verdik e bebekte.

Kızlar bence doğum şeklimiz hakkında, en güzeli normal doğal, ya da sezaryan gibi şeyler yazmayalım. Bu konu hakkında herkesin kafasında kendini hazırladığı bir şeyler var çünkü. Ben rahatsız oluyorum bazen insanların normal doğumu ya da sezaryanı çok yeren ya da öven yorumlarından. İnsanda eksiklik ya da fedakar değilmiş hissi uyandırabiliyor bazı yorumlar. Sağlıksal yorumlar elbette ki olacaktır da, en iyisi şu en iyisi bu gibi yorumlar beni rahatsız ediyor naçizane.

trawel sistem aynı özelliklere sahip daha uygun araçlarda war cnm ben casual inkini almayı düşünüyorm mesala 600-700 arası değişiyor fiyatı.pusetide dahil arkadasım kllanıyor dediğin gibi biyere gittigmzde cıt diye cıkarıyor cok pratik ve hafif.

bnm casula cadıllac travel sıstem ındırımden 575 e aldık normal fıyatı 800 tlydı onu alabılırsın 1000 lıra bana gorede fazla o kdr gerek yok daha uygun travel sıstemlerde var

Canim travel alacaksaniz casual cadillac oneririm piyasa fiyati 799 tl magazalara bakin daha indirimlide bulabilirsin

Aynen canım biz de herşeyin olduğu gibi doğumun da normalinin daha iyi olduğunu biliyoruz fakat bana gebelik şekerinden dolayı sezaryen dedi doktorum ne yapayım eksik hissetmemek için kendimi doktorumla mı inatlaşayım?

Yani kendinde tercih edebilirsin. Ama bazı yorumlar rahatsız edebiliyor. Tabi kimse kötü niyetle yazmıyor ama malum hamilelik, insanı hassaslaştırıyor zaten : )

Bende alin beni sezeryana dedim ama baştan ne kadar kararli oldugumu bilen annem ve doktorum birazdan dogum olucak zaten biraz daha sabir diyerek cesaret vermislerdi:) hiç korkma canim eğer bebeğin ve senin için şartlar oelverisliyse cok rahat yaparsin normal doğumu, bebegin çiktiği o ilk an sesini duyuşun vs herşeye değer inan bana. Allah hepimize kolaylik versin inş

çok iyi bir doktormuş..keşke tüm doktorlar böyle olsa ve biz de sorgusuz güvenebilsek..

Yani kendinde tercih edebilirsin. Ama bazı yorumlar rahatsız edebiliyor. Tabi kimse kötü niyetle yazmıyor ama malum hamilelik, insanı hassaslaştırıyor zaten : )
:) tabi canım ben başından beri sağlıkla gelsin doğum şekli önemli değil dedim

Kesinlikle öyle, hangi doğum şeklinin en iyisi olduğuna doktorla annenin ortak karar vermesi lazim ve kesinlikle kotu hikayelere kulak tikamak lazim. Herkesin vucut yapisi bebeginin durumu vs farkli. Sonuçta hangi yöntemle olursa olsun hepimiz kucagimiza alacağiz bebeklerimizi, hepimiz için hayirlisi olsun inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…