Siz Ankara da bi hastanede miydiniz ben mi öyle hatırladım.Eğer Ankara ise hangi hastanedir.:)
eliniz le yumuşak yumuşak sevin bi süre sonra normale döner. sağ üste ayak altta popo sol aşağıda baş olur genelde
Her doktor farklı bişey söylüyor demekkiBana da en son bebek iri önce doğabilir dedi, cuma günü tekrar sorucam
evet canım az kaldı ama neyseki çantayı hazır edebildim sonunda.Hazitladim hayatim hazirladim dinleniyoruz simdi bol bol seninde cok az kaldi ya seni goruncr gun sayisini az kalmis diyorum gercekten
Bele takılan ince bir hortum gibi canım, ağrı kesici vucuda vermek içinKatetrel neden takılıyor ben hiç bilmiyorum canım
kızlar gögüs ucu kremi aldım. bana doktorum garmastan pomatı önermişti. 8. aydan ititbaren kullan diye. eczanede benimle ilgilenen kız da mustelayı çok övdü. ben genede garmastan aldım. ancak bella b nin kremleri de çok iyi dedi yanlızca biraz pahalıymış. siz neler kullanmayı düşünüyorsunuz?
Normal doğum da mı takıldı canım can yakmıyor demi dıştan takılıyorBele takılan ince bir hortum gibi canım, ağrı kesici vucuda vermek için
Normal doğum da mı takıldı canım can yakmıyor demi dıştan takılıyor
Ben yıkanacak ları yıkadım ama daha çok iş var bir ara bende bavul çıkarıp koyayım içine aklıma geldikçeDoğum çantasını hazırlamak ne zormuş. Bi turlü tamamlanmıyo :)
Ben sabunlu suyla silip duru suyla sildim. 2hafta çekmeceleri açık bıraktım. 3. Haftada eşyaları yerleştirdim canımKızlar geleli 1 hafta oldu iki kez sildik ama hala bebek odasının o pis boya kokusu gitmedi. Gece gündüzde cam açık halbuki. Öyle oluncada bebeğimin giysilerini yıkayıp yerleştiremiyorum. Bu kokuyu gidermenin bir püf noktasını bilen varmı?
Kızlar bebek için aldığım giysiler yeterli mi bilemedim
8 tane patili takım-tulum
3 tane penye battaniye
6 tane çıt çıtlı body
9 tane çorap
10lu hastane çıkışı
10 tane ağız mendili
1 tane mama önlüğü
4 tane içi zıbın
Peluş battaniye
Yün 2 tane yelek
Yün patik 1 adet
Yün battaniye 3 adet
Ben sabunlu suyla silip duru suyla sildim. 2hafta çekmeceleri açık bıraktım. 3. Haftada eşyaları yerleştirdim canım
Ben tül keselerden alıcam. Benim giysilerimle bebeğinkileri ayrı koycam daha deli toplu olcak sanırım. Diğer türlü bulmak zor olur gibi geldiBen yıkanacak ları yıkadım ama daha çok iş var bir ara bende bavul çıkarıp koyayım içine aklıma geldikçe
Yok canım hastane için değil toplamda aldıklarım. Az gibi geldi de yerlerine yerleştirinceCanım bunlar hastane çantası içinse eğer çok fazla 3 takım yeter bebek için
Daha 1hafta olmuş canım 1-2 hafta bekle benceBende öyle yaptım canım önce sabunlu suyla sonra duru suyla sildim kapaklar çekmeceler ve cam açık ama hala çok kötü kokuyor, bir hafta daha bekleyeyim bende ozaman
Bize cumartesi geldi mobilya ılık su ve hacı Şakir ile sildim hiç koku yoktu şimdide yok mobilya kokmuyor bizdeKızlar geleli 1 hafta oldu iki kez sildik ama hala bebek odasının o pis boya kokusu gitmedi. Gece gündüzde cam açık halbuki. Öyle oluncada bebeğimin giysilerini yıkayıp yerleştiremiyorum. Bu kokuyu gidermenin bir püf noktasını bilen varmı?
Yok canım hastane için değil toplamda aldıklarım. Az gibi geldi de yerlerine yerleştirince
Su an da aynı şeyi yapıyor :) onları tam kestiremiyorum canimSiz Ankara da bi hastanede miydiniz ben mi öyle hatırladım.Eğer Ankara ise hangi hastanedir.:)
eliniz le yumuşak yumuşak sevin bi süre sonra normale döner. sağ üste ayak altta popo sol aşağıda baş olur genelde
Ben de anlamıyorum canım :) bazen kafasını hissediyorum avucumun içine geliyor çok güzel yaaa :)Benim hergün yapıyo. 2tane sertlik aynı anda beliriyo ama hangisi omzu hangisi başı hala anlayamadım :)
Tül keselere koydum herşeyi bende kendi pijama mı da onun kendi şeffaf poşeti koydum üzerine not yazdımBen tül keselerden alıcam. Benim giysilerimle bebeğinkileri ayrı koycam daha deli toplu olcak sanırım. Diğer türlü bulmak zor olur gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?