2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hayır istanbuldayım :) sağ üstten tekme atıyor hep benimki gerçekten
Bana da en son bebek iri önce doğabilir dedi, cuma günü tekrar sorucam
Her doktor farklı bişey söylüyor demekki

Hazitladim hayatim hazirladim dinleniyoruz simdi bol bol seninde cok az kaldi ya seni goruncr gun sayisini az kalmis diyorum gercekten
evet canım az kaldı ama neyseki çantayı hazır edebildim sonunda.
Ya gün olarak bakınca az kaldı diyorum ama haftaya vurunca ooo daha çok var diyorum nedense

Ben ilk doğumumda Lansinoh kullandım ve çok memnun kaldım canım, yine Lansinoh kullanacağım ben aklında olsun

Normal doğum da mı takıldı canım can yakmıyor demi dıştan takılıyor

Normal doğumda da sezeryende de kullanılan bir yöntem epidural. Canım bu isteğe bağlı, normal doğumda doğum sancılarını kesmek/azaltmak için, sezeryan doğumda ise genel anestezi yerine belden uyuşturularak uygulanıyor. Tamamen annenin isteğine bağlı yani

Bende bir heves bugün işten gelip ütülerimi yaptım ve valizimi hazırladım:) tabi ıvır zıvır eksiklerim var. Bebeğimin giysilerini, geceliklerimi çamaşırlarımı koydum şimdilik. Kişisel bakım ürünleri, bebek bezi, ped, makyaj malz. İçinde ayrı bir valiz daha hazırlayacağım:)

Kızlar geleli 1 hafta oldu iki kez sildik ama hala bebek odasının o pis boya kokusu gitmedi. Gece gündüzde cam açık halbuki. Öyle oluncada bebeğimin giysilerini yıkayıp yerleştiremiyorum. Bu kokuyu gidermenin bir püf noktasını bilen varmı?

Kızlar bebek için aldığım giysiler yeterli mi bilemedim
8 tane patili takım-tulum
3 tane penye battaniye
6 tane çıt çıtlı body
9 tane çorap
10lu hastane çıkışı
10 tane ağız mendili
1 tane mama önlüğü
4 tane içi zıbın
Peluş battaniye
Yün 2 tane yelek
Yün patik 1 adet
Yün battaniye 3 adet

Ben sabunlu suyla silip duru suyla sildim. 2hafta çekmeceleri açık bıraktım. 3. Haftada eşyaları yerleştirdim canım

Canım bunlar hastane çantası içinse eğer çok fazla 3 takım yeter bebek için

Ben sabunlu suyla silip duru suyla sildim. 2hafta çekmeceleri açık bıraktım. 3. Haftada eşyaları yerleştirdim canım

Bende öyle yaptım canım önce sabunlu suyla sonra duru suyla sildim kapaklar çekmeceler ve cam açık ama hala çok kötü kokuyor, bir hafta daha bekleyeyim bende ozaman

Bize cumartesi geldi mobilya ılık su ve hacı Şakir ile sildim hiç koku yoktu şimdide yok mobilya kokmuyor bizde

Bende nevresim leri yıkıcam keselere koyar doğumu bekler 35 haftadan sonra da üzerine örter en üste de çarşaf sererim toz olmasın die

Yok canım hastane için değil toplamda aldıklarım. Az gibi geldi de yerlerine yerleştirince

Artık herşey elimizin altında, internetten bile sipariş verebiliyoruz herkeseye göre bebek giysileri var. Hediyelerde geliyor. Bence dert etme canım. Bizim bebeklerimiz yaz bebekleri olucak, en çok bodyler lazım olucak. İlave bady ve ince tulumlardan alabilirsin bence fazlasına ihtiyacın yok şimdilik

Su an da aynı şeyi yapıyor :) onları tam kestiremiyorum canim
Benim hergün yapıyo. 2tane sertlik aynı anda beliriyo ama hangisi omzu hangisi başı hala anlayamadım :)
Ben de anlamıyorum canım :) bazen kafasını hissediyorum avucumun içine geliyor çok güzel yaaa :)

Ben tül keselerden alıcam. Benim giysilerimle bebeğinkileri ayrı koycam daha deli toplu olcak sanırım. Diğer türlü bulmak zor olur gibi geldi
Tül keselere koydum herşeyi bende kendi pijama mı da onun kendi şeffaf poşeti koydum üzerine not yazdım

Bide battaniye leri felan englısh home nin şeffaf poşetlerine geçirdim herşey şeffaf en azından ne nerde bilecez bide ağızları cırt cırtı açıp kapama kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…