2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım her daim Dönme ihtimali var. He dönmezse de sezeryan olup 2 günde ayaklanan çok tanıdığım var. Kendini olumsuza şartlama lütfen. Hakkında hayırlısı olsun demek lazım. Belki sezeryanla daha mutlu ve sağlıklı olacaksınız :)

Hayırlisinı dıliyorum canım bende elimfn dua etmekten başka bişey gelmiyn zaten Allah hepimızin hakkında hayirlı doğumlar nasib etsin bitanem bebislerimizide korusun inşaAllah

Canim refakatciyi unutma. Esin kalacaksa onun icin de bir iki esya lazim.

Hayırlisinı dıliyorum canım bende elimfn dua etmekten başka bişey gelmiyn zaten Allah hepimızin hakkında hayirlı doğumlar nasib etsin bitanem bebislerimizide korusun inşaAllah
Amin canım emin ol hayırlısı nasip olacaktır can taşıyoruz. İnan ablam sezeryandan çok memnun. Yengem de normal doğumdan. Ben de anladım ki her insana farklı vücut farklı yapı. Zorlamamak lazım hayat bizi nereye götürüyorsa pozitif olarak tıpış tıpış gidicez :)) ablama sorsan normal doğum işkence mesela :)

Canim refakatciyi unutma. Esin kalacaksa onun icin de bir iki esya lazim.
Sağol canım onu düşündüm ama hastane beş dk eşim istemedi. Yoksa ona da pijama koyacaktım :)

Allah'ın izniyle sütün bol bol olacak bebişini çok güzel emzireceksin ve çokta iyi bakacaksın

İnşaAllah tatlım benim

Canim nasil ucretsiz muayene ve dogum oluyor ? Ozel sigorta filanmi var bende medicalpark bahxelievlere gidiyorum ve yukluce miktar lar cikior karsima

Aldığım hastane çıkış setindeki tulumun beli sıkı sanki. Lastiği sert gibi

sizi sallamamış drlar karınları doyunca öyle olur..
bence yedekte bi dr bulundur kendin için..devlette yada özelde zamanın varken araştır..
herşeyde vardır bi hayır ..
içini rahat tut inanki ben hep devlete gittim dr.çokda memnunum
araştır randevu al birkaç tane dr dene
elektirin uyan başka dr illaki bulursun..

istediğin kadar giyin pijama..
bebek için nereyi hazırlasanda bebek hep ortalıkta olacak..ben beşiğini süsünü püsünü
yatak odama yaptım ama her yerde gezinecek

Canim nasil ucretsiz muayene ve dogum oluyor ? Ozel sigorta filanmi var bende medicalpark bahxelievlere gidiyorum ve yukluce miktar lar cikior karsima
Muayene ücretsizde aartık doğum değil. Abim medicalpark çalışanı. Birinci derece yakınları böyle hayatim

kızlar bu ayda normalmı mıde bulantısı gecmek bılmıo cok bulanıoooo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…