2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
InsaAllah zamaninda gelir bebisin canim haftaniz kac bu arada

CANIM BEN DOĞUM SONUNA 5 HAFTA AKTARDIM 8+5=13 HAFTA DOĞUM SONU KULLANACAĞIM 29 GÜN DE YILLIK İZNİM VAR. SONRA İKİ YIL ÜCRETSİZ İZNE AYRILACAĞIM İNŞALLAH...

dogum parası derken o nedır cnm bak ben onu bılmıyorum ustumuze alma olayıda calısırken yapılabılcek bırsey ıse baslayınca alırızda dogum parasını ıs yerımı verıyor
Evet kamuda çalışıyorum ben tek sefere mahsus bir yardım ama çok bişi değil 200 tl civarı :)

Günaydın arkadaşlaar bugün oğluşumun doğum günü 3 yaşımızı bitirdik. Allahım çok güzel sağlıklı hayırlı ömürler versin paşama
Ömrü bereketli olsun yavrularının :):) Allah hayırlı güzel, sağlıklı ömürler versin :)

Maşallah yavruna, büyümüş kocaman olmuş :)

Çıkışta pijama üstüne ferace, sen var ya ne akıllı hatunsun :):) Yerim senin kızını :*

Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)
İkinizde çok tatlı görünüyorsunuz, sağlıklı bir doğum olsun inşallah :)

Saol bitanem bizde sizi opuyoruz

hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş
masaAllah canım bebişine..canım yattıgın yerden kalkarken yavas ve saga yada sola dönerek kalk Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmaz:)

Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
Maşallah sizeeeeee :):)

Dikkat edin kendinize, dualarım sizinle, maşallah bebeşineeee :*

hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş

Maşallah bebeğinize ne güzel kilosu , kordon zaten her bebeğin dolanmış olabilirmiş , o sadece doğum sırasında sıkıntı yaratırsa yaratırmış korkmayın bence de: ) Ben de pazartesi günü göreceğim ne kadar oldu çok merak ediyorum

Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böyle he bu arada bebisim 2.500 gr olmuş :)

canım niye üzüyorsun kendini 38.haftasında bile döneni duydum hem sezaryan olsan da üzme kendini bebeğin nasıl saglıkla dogacaksa öyle gelsin inşaAllah:)

canım niye üzüyorsun kendini 38.haftasında bile döneni duydum hem sezaryan olsan da üzme kendini bebeğin nasıl saglıkla dogacaksa öyle gelsin inşaAllah:)
Tabiki öyle canım o sağlıklı olsunda ama ben hemen ayaklanmak istiyorum ya sütüm hemen gelmezse bebeım sarılik olur ememezse ağrılarim yüzünden ona iyi bakamazsam hep bunları düsünüyorum kabuslar yakami birakmıyo canım sıkilıyo of of canım gelde anlat bana

ped koymamıssın canım,hasta pedı,sonra gecelık ped
Canım hasta pedi yazdım koydum, pedi de koydum ama yazmayı unutmuşum :)) teşekkür ederim

sen hangi siteden kaç liraya aldın canım?.. termoslu olması daha iyiymiş..
Canım ben markafoniden almıştım. Benimki de termos bölümü olan. Elime ulaştı beğendim ben tavsiye ederim.

Ohh maşallah canım benim de bebeğimin kordonu omzundaydı. Doktor seri olarak hareket etmediğin sürece korkma dedi. Hareketlerini takip edersin zaten korkma canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…