Canım biliyorsun doktorumun ilk vukuati değil önceden de kirmisti beni. Doktor bulamadığım için onda devam etmiştim. Şimdi yine evime yakın yeni bir hastane açılacak sözde ocakta acilacakti açılamadı bir türlü. . Haftaya kesin açılacak diyorlar yeni bir doktor geliyor çok iyiymiş. Ama oturmamis yeni açılmış hastaneye de güven olur mu bilmiyorum işte. .
Inşallah canım teşekkür ederim
Çünkü onlar bize ticari olarak bakıyorlar canım bizi sadece para olarak görüyorlar. Umarim iyi bir doktor bulurum bulamazsam ona mecbur kalacam ve hiç istemiyorum. Eşim eşek gibi doğumunu kendi yapacak kaç aydır para döküyoruz ona ve hastanesine bu onun görevi inadına ona gidecez. Ama.bir doktor daha bulup kendimizi garantiye alacaz diyor.
Peki canım yeni başladığin doktor nasıl. Sana nasıl davrandı. Bizim burdaki doktorlar genelde son ay yanına gelen hastayı pek onemsemiyorlar. Doğum mesai saati dışında olduğunda gelmiyorlar bundan çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım inşallah bulurum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki tek başıma bir ormana düşmüş gibi çaresiz güvensiz. . Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok fazla hem de. O ağrı yapıyormuş. Olay verdi şimdi de boğazım ağrıyor sanırım iltihaplanmis. Ilac verdi bana kullanmak istiyorum ama veren doktor acil doktoru guvenebilirmiyim bilmiyorum. Ne yapacam ben ya