Amin canim hepimiz insmaşallah canımmmm. Amin Allah tamamına erdirsin...
Hayırlı. cumalar kızlar. İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara tavsiyem günde en az 2 litre su, limonlu suda enfeksiyonu önlüyormuş bilginize. Bunları bana doktorum önermişti ben 3 litre içtiğim için çok şükür böyle bir sorun yaşamadım. Çok geçmiş olsun hasta arkadaşlara
Canim nekadar limon sikicazHayırlı. cumalar kızlar. İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara tavsiyem günde en az 2 litre su, limonlu suda enfeksiyonu önlüyormuş bilginize. Bunları bana doktorum önermişti ben 3 litre içtiğim için çok şükür böyle bir sorun yaşamadım. Çok geçmiş olsun hasta arkadaşlara
Buda 9 ay olana kadar yarım gün analık izni bitimi sonrası 6 ay yarı zamanlı 9 ay oluyor çocuk,Aynen ya çok haklısın,ona da bir düzenleme gelmesi lazım.önceden yine çocuk 9 aylık olana kadar 2 de çıkıyorduk,şimdi 6 aylık olana kadar öğlen çıkacaz.3 ay gitti. 2'de çıkmakta yarım gün sayılıyordu aslında hemde 3 ay daha fazlaydı.
Malesef gece benimde elim ayaklarim sisiyor biraz uyusuyorda sabah hareket ettiriyorum rahatliyor ama normalmis canim tuzsuz yemeye ve bol isu icmeye ozen gosteraranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan
Tuzu tamamen kesin turşudan uzak durun bebek kız galibaaranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan
saol cnm ya aslında cok tuzlu yıyen bır ınsan degılım ama tamamen kesmem lazım heralde suda ıcıyorum en az 2 lıtre nasıl acıyor ellerım parmaklarım uykumdan kaldırıyor resmen ılgınc geldı bana normalde sısme olayını bende duydum onemsemıyordumda acı benı mahfettıMalesef gece benimde elim ayaklarim sisiyor biraz uyusuyorda sabah hareket ettiriyorum rahatliyor ama normalmis canim tuzsuz yemeye ve bol isu icmeye ozen goster
Tuzu tamamen kesin turşudan uzak durun bebek kız galiba
bence bebegın durumuna gore gıdılır cnm bebek cok huysuzsa sana zehır olabılır rahat edemıyebılırsın ozellıkle otel flnsa ama memleket flnsa gıdılır ben sahsen agustosada memlekete gıtmeyı dusunuyorum babamın ewı var sıkıntı olmaz da otelı sahsen gozum kesmez ufak bı bebekleKizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
cnm bnmde enfeksıyon vardı ama cok degıldı ama aşırı akıntım vardı doktorum vajınal bı krem verdı bu donemde onlem almalıyız her ıhtımale karsı dıye cok rahat ettım kullanınca akıntım bıle cok cok azaldı bide dahılıye doktorları da kendı doktoruna sormadan kullanma dıyo nıye doktorun oyle yaptı kıı haklısın bu arada bunlara bahar carptı galıba 2 ay daha dıslerını sıksalardıCanim dr umu bahar carpti galiba ilgilenmiyor sinir etti beni birsuru tahlil istediler sonrada ben dahiliyeci degilim git dahiliyeye dedi.cok yuksek enfeksiyon var ama umursamadi basindan atti resmen suan adim atamiyorum agridan dinlenmeye calisiyorum
Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
biz gidicez canım tatile.. inşallah bebekler iyi olur ve gidebiliriz.. düşük tehlikesi nedeniyle kaç aydır bir yere gidemedik o yüzden çok istiyoruz gitmek.. bi de bebeği nasıl alıştırırsa öyle gider diyorlar bizim bebekler gezmeye alışsın bol bol gezelim inşallah..Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
nefret ettim enfeksiyondan neredeyse 3 aydır başlıyor uzun sürüyor geçiyor bir hafta on gün sonra tekrar başlıyor 2 kutu antibiyotik kullandım .Kaşıntı yanma ağrı da cabası .Şuan kaşıntı sızı yine başladı offff . Suyu da içiyorum neden oluyor ilaç içmeyi de hiç sevmem hangii krem ocnm bnmde enfeksıyon vardı ama cok degıldı ama aşırı akıntım vardı doktorum vajınal bı krem verdı bu donemde onlem almalıyız her ıhtımale karsı dıye cok rahat ettım kullanınca akıntım bıle cok cok azaldı bide dahılıye doktorları da kendı doktoruna sormadan kullanma dıyo nıye doktorun oyle yaptı kıı haklısın bu arada bunlara bahar carptı galıba 2 ay daha dıslerını sıksalardı
Her bunye farkli canim demekki dikkat etmesen dahada cok olacak bende dikkat ediyorum yinede oluyor Allahkolaylik versin odem agrisi zordursaol cnm ya aslında cok tuzlu yıyen bır ınsan degılım ama tamamen kesmem lazım heralde suda ıcıyorum en az 2 lıtre nasıl acıyor ellerım parmaklarım uykumdan kaldırıyor resmen ılgınc geldı bana normalde sısme olayını bende duydum onemsemıyordumda acı benı mahfettı
Canim ben ayni zamanda tiroit icin endokrin dr una gidiyorum ikibdr da ayni hastanede taniyorlar birbirlerini ve endokrinci hic birzaman butur biseye mudahale etmiyor kadindogumcuya sormaliyuz diyor ama bu sefer nedense atti basindan resmen sinir oldum.dahiliye dr uda kendi druna sor diyorcnm bnmde enfeksıyon vardı ama cok degıldı ama aşırı akıntım vardı doktorum vajınal bı krem verdı bu donemde onlem almalıyız her ıhtımale karsı dıye cok rahat ettım kullanınca akıntım bıle cok cok azaldı bide dahılıye doktorları da kendı doktoruna sormadan kullanma dıyo nıye doktorun oyle yaptı kıı haklısın bu arada bunlara bahar carptı galıba 2 ay daha dıslerını sıksalardı
öyleyse iyi.ama ben o aylık yarım gün bittikten sonra 3 saatlik süt izininin devam edeceğini sanmıyorum.direk 1,5 saat olur heralde.Buda 9 ay olana kadar yarım gün analık izni bitimi sonrası 6 ay yarı zamanlı 9 ay oluyor çocuk,
Acaba mantarmi yoksa canim.nefret ettim enfeksiyondan neredeyse 3 aydır başlıyor uzun sürüyor geçiyor bir hafta on gün sonra tekrar başlıyor 2 kutu antibiyotik kullandım .Kaşıntı yanma ağrı da cabası .Şuan kaşıntı sızı yine başladı offff . Suyu da içiyorum neden oluyor ilaç içmeyi de hiç sevmem hangii krem o
Saol canım tuzlu ayran ile idare ediyoruz :)Geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğüne ne iyi gelir ki acaba. Çok sıcak duş almamaya çalış bir de duşa evde tekken girmemeye çalış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?