2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan

Canim nekadar limon sikicaz

Buda 9 ay olana kadar yarım gün analık izni bitimi sonrası 6 ay yarı zamanlı 9 ay oluyor çocuk,

aranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan
Malesef gece benimde elim ayaklarim sisiyor biraz uyusuyorda sabah hareket ettiriyorum rahatliyor ama normalmis canim tuzsuz yemeye ve bol isu icmeye ozen goster

Tuzu tamamen kesin turşudan uzak durun bebek kız galiba

Malesef gece benimde elim ayaklarim sisiyor biraz uyusuyorda sabah hareket ettiriyorum rahatliyor ama normalmis canim tuzsuz yemeye ve bol isu icmeye ozen goster
saol cnm ya aslında cok tuzlu yıyen bır ınsan degılım ama tamamen kesmem lazım heralde suda ıcıyorum en az 2 lıtre nasıl acıyor ellerım parmaklarım uykumdan kaldırıyor resmen ılgınc geldı bana normalde sısme olayını bende duydum onemsemıyordumda acı benı mahfettı

Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra

Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
bence bebegın durumuna gore gıdılır cnm bebek cok huysuzsa sana zehır olabılır rahat edemıyebılırsın ozellıkle otel flnsa ama memleket flnsa gıdılır ben sahsen agustosada memlekete gıtmeyı dusunuyorum babamın ewı var sıkıntı olmaz da otelı sahsen gozum kesmez ufak bı bebekle

cnm bnmde enfeksıyon vardı ama cok degıldı ama aşırı akıntım vardı doktorum vajınal bı krem verdı bu donemde onlem almalıyız her ıhtımale karsı dıye cok rahat ettım kullanınca akıntım bıle cok cok azaldı bide dahılıye doktorları da kendı doktoruna sormadan kullanma dıyo nıye doktorun oyle yaptı kıı haklısın bu arada bunlara bahar carptı galıba 2 ay daha dıslerını sıksalardı

Ben Ekim in ilk haftası Antalya planlıyorum canım. Hava sıcak olur Antalya'da. Temmuz da bebek çok küçük, havanında çok sıcak olacağını düşünürsek zor olabilir. Ama yine de değişiklik olur dersen neden olmasın.

biz gidicez canım tatile.. inşallah bebekler iyi olur ve gidebiliriz.. düşük tehlikesi nedeniyle kaç aydır bir yere gidemedik o yüzden çok istiyoruz gitmek.. bi de bebeği nasıl alıştırırsa öyle gider diyorlar bizim bebekler gezmeye alışsın bol bol gezelim inşallah..

nefret ettim enfeksiyondan neredeyse 3 aydır başlıyor uzun sürüyor geçiyor bir hafta on gün sonra tekrar başlıyor 2 kutu antibiyotik kullandım .Kaşıntı yanma ağrı da cabası .Şuan kaşıntı sızı yine başladı offff . Suyu da içiyorum neden oluyor ilaç içmeyi de hiç sevmem hangii krem o

Her bunye farkli canim demekki dikkat etmesen dahada cok olacak bende dikkat ediyorum yinede oluyor Allahkolaylik versin odem agrisi zordur

Kızlar bence de ıslak mendil kullanmayın hele ki ilk zamanlarda pamuk su kullanın ben de bebekten pamuk aldım kynamış ılımış su ile sileceğim yaşına gelince filan yıkarım kurularım kuzumu. Oğlumda kullandım 1 yıl filan pişmanım. Ayrıca su pamuk olan ıslak mendillere de güvenmiyorum onun içinde de koruucu var. Havlu peçete de pek sağlıklı değil hijyenikmidir bilinmez. Ayrıca ne ile silerseniz silin mutlaka kurulayın

Canim ben ayni zamanda tiroit icin endokrin dr una gidiyorum ikibdr da ayni hastanede taniyorlar birbirlerini ve endokrinci hic birzaman butur biseye mudahale etmiyor kadindogumcuya sormaliyuz diyor ama bu sefer nedense atti basindan resmen sinir oldum.dahiliye dr uda kendi druna sor diyor (

Buda 9 ay olana kadar yarım gün analık izni bitimi sonrası 6 ay yarı zamanlı 9 ay oluyor çocuk,
öyleyse iyi.ama ben o aylık yarım gün bittikten sonra 3 saatlik süt izininin devam edeceğini sanmıyorum.direk 1,5 saat olur heralde.

Acaba mantarmi yoksa canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…