2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yahu ne kadar ayip doktorunun yaptigi. "git gittigin doktoru ara" demek profesyonellikten cok uzak. 40 yillik arkadasin sanki. Ben olsam ben de degistirmem doktoru bosver gidip konus boyle kirici davranirse degistirirsin senden ve bebisten onemli degil canini sikma.
Kasilmalarin noldu?

Masallah bebise. Belki doner uzme kendini, saglikla dogsunlar da nasil dogarlarsa dogsunlar diyorum ben.
Son kontrolde benim kiz donmustu ama benimki de bazen gorebiliyoruz tekrar donduklerini dedi. İnsallah olmaz tabi yeri yok gibi geliyor bana zaten:)

İdrar yolu enfeksiyonu insallah gecer antibiyotige gerek kalmaz. Suyu aksatma hic...
Su hala midemi bulandiryor benim, gebeligin basindan beri boyle... Zorluyorum hep kendimi

Saol canım bende arada bı yürüyorum benım bebiş çıkıçakmiş gibi aşaiya baskı yapiyo iyne batar gibi olvyo dr. Pek önermedı şimdixe kadar yürümeyi ama madem dönebiliyo böylelikle dr umu dinlemem bende markete felan en azından gıderim çok saol canım tempo bundan sonra :)

Slm melek anneler ve baldan tatlı bebişleri 1 haftadır sadece geçmişe bakabildik sürekli tansiyonumuz düşüyo Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine hepimize sağlıklı mutlu huzurlu vakti zamanı gelince kolay Doğumlar nasip etsin evimizden bereketi sağlığı huzuru Mutluluğu ve yavrularımızın cıvıltılarını eksik etmesin öpüyoruz hepinizi

Aman kuzum boswer sana yakin olan hastabeye git arastir dr lari yeni acikiyomus hem hastane gerekirse butun dr lari dene az zamanimiz kaldi yaptigi affedilcek bsey degil terbiyesiz dr un
Inan be yapacağımı bilmiyorum canım bir yandan degistireyim diyorum bir yandan da o kadar para döktüm ona aylarca o dogurtsun diyorum.
Aynen öyle canım. En iyisi konuşmak ben d3 başka doktora bu kadar kısa bir zamanda guvenemem diye düşünüyorum. Doktoruma tekrar isinabilir miyim bilmiyorum ama. Başka çarem yok sanırım
Karşısında çocuk var sanki canım. Sabahtan beri 2,5 litre su içtim canım bugün hiç olmadı çok şükür. Birazdan da ilacı almaya gidecem. .

Oh maşallah bebişin iyi annesi baksana tombik olmuş :)) olur iltihap suyla geçer inan. Bi sürahi suya limon sık öyle güzel içiliyor ki için ferahlıyor. 3 lt yi geçsen tertemiz olur idrar yolları. Bir de yoğurt suyu içebilirsin canım hergün yoğurdun verdiği suyu iki kaşık içsem temizlenir.

Hayirli cumalar kizlar.bugun gobegimin altinda bativi nir agri var disardayfim mesanedende vuran bir agri mahvetti beni ; ((cok korkmaya basladim ben eve kendimi zor attim
Canım arada olur öyle sıcak duş al geçmezse doktoru ara istersen. İçin de rahat eder hem.

Kızlar ms_larut değilim, misslarut'um artık :)
Hayırlı olsun misslarut :)

Geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğüne ne iyi gelir ki acaba. Çok sıcak duş almamaya çalış bir de duşa evde tekken girmemeye çalış :)

Sana tavsiyem aynı hastanede başka doktordan rica et Üslup da anlaşamadık sizinle devam etmem mümkün mü diye. Doktorunun hakkında kötü bişey demezsen sorun da olmaz hem.

AdaisyLove onceki doktora 8 ci haftamdan 25 e kadar devam ettim ama adam baya rahat ilgilenmiyor ayda 1 parayi alip yolluyordu.Bi de prof kendisi.Suan ki doktorsa her turlu ilgi gosteriyor .Bir ay oldu baslayali iki kere cagiriyor ayda simdilik sabrli, oyle ilgisiz durumunu gormedim

geçmiş olsun canım.. ben de aynı durumdayım hep tansiyonum düşüyor.. sabah kalkar kalkmaz bişeyler ye iyi geliyor.. bi de tuzlu ayran içiyorum ben.. inşallah geçer..

guzel dilekleriniz icin sagolun kızlar, doktor da diyor masallah enine boyuna buyumus diye :) nst ye de soktu , sancı cıkmadı ama erken dogabilir suphesi olustu doktorda niyeyse, su icirtti sıkıştırttı beni , rahim agzı acık mı diye bakacaktı,bi de acil ameliyatı cıktı 2 saat sıkışık durumda kaldım, agrıdan öldüm resmen, neyse ki kapalı cıktı :) aslında antibiyotik verdi, 15 gun sonraya yine cagırdı, ama ben hic su icmiyodum, bu 15 gun su icicem, gittigimde tekrar cıkarsa baslıcam antibiyotige, insallah gerek kalmaz. Sona dogru yaklastıkca enteresan duygulara kapılıyo insan. Hepimiz saglıkla kucagımıza alırız insallah. Bu arada toist , bu gun 1 yasin okudu, Allah kabul etsin hepimizin dualarını.

Biraz uzandim dinleneyim bakalim takip ediyorum canim ins gecici biseydir

Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi

Biraz uzandim dinleneyim bakalim takip ediyorum canim ins gecici biseydir
İnşallah canım artık ağrılarımız normalmiş ben kasık be bel ağrısına alıştım artık. Dayanamayacağım bir ağrı olacakmış doğum belirtim. Sen yüne de ararsın doktorunungeçmezse. Belki iltihap olabilir. Son ay su gibi akıntı olacak oyüzden enfeksiyon riski artıyormuş

Nekadar siklikla gdiyosun kontrole canim
aslında bana bir hafta koymuyor dr um :) ama bu hafta 32nci hafta çalışabilir raporunu almak için gittim mecburi. onun dışında da ağrı hissettiğimde yada yanlış bişi gittiğini hissettiğimde de hemen gidiyorum dr uma :) ilk ayalrda her hafta gidiyordum mesela :) sağolsun dr um çok anlayışlı her seferinde sakinleştirmeye çalışır beni :) cuma günü de ağrım var diye gitmiştim :)

Kızlar merhabalr..Bugün 32. Hafta raporunu aldım. .calisabilir raporu.ama doktor kontrol etmedi geçen hafta baktı diye..ve 3 hafta sonra gel dedi..bana geç gibi geldi ya..geçen hafta gördüm bebegimi toplam 1 ay olacak yani..size Doktorunuz kaç haftada bir geçmenizi söylüyor acaba

hımm dr un önermediyse ama dikkat et, yorma kendini bence canım. dr unu dinlemekte fayda var. benim için bir sıkıntı yok yürüyüşte ama ben tembelliğimden şimdiye kadar yürümedim hiç :) çünkü işyerinde de çok yoruluyorum vücudum bazen kaldırmıyor.

yani burada da arkadaşlar yazıyor mesela, bende duyuyorum. normal doğum herkesin aynı rahatlıkda yada sezeryan herkesin aynı zorlukta olmuyor. en önemlisi anne ve bebeğin en sağlıklı olacağı doğum şekli. sağlıkla gelsinde bebek nasıl geldiği önemli değl, artık tıp çok ilerledi her şeyin çaresi var. o yüzden üzülmemek lazım. ama tabiki gönülden geçen de olur :) üzme boşuna kendine bebişini de strese sokma annesi :)

ben de 32de gittim canım gördük bebişi ve 3 hafta sonra gel dedi.. geç değil mi dedim, bi sıkıntı yok erken gelmene gerek yok dedi.. bekliyoruz bakalım, ben de 2 haftada çağırır diye düşünmüştüm..

Moral bozmak yok, hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi hallolur.

süt izni; madde 104 A bendindeki sürelerden sonra diyo bu yasa F bendi olarak eklenecek o yüzde olmaz.

Yani süt izni bu altı aydan sonra 3 ve 1.5 saat olarak devam eder mi zaten ilk altı ay 3 saatti o altı ayda yarı zamanlı çalışılırsa 3 saat yanmış olmaz mı düzenleme nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…