Yahu ne kadar ayip doktorunun yaptigi. "git gittigin doktoru ara" demek profesyonellikten cok uzak. 40 yillik arkadasin sanki. Ben olsam ben de degistirmem doktoru bosver gidip konus boyle kirici davranirse degistirirsin senden ve bebisten onemli degil canini sikma.Her şeyi soylicem yüzüne zaten canım içimde birakmicam. Dünkü yaptığı saygisizligi kendi de bilecek doktor diye her insana bagirma hakkına sahip değil. Biz var olduğumuz sürece onlar varlar. Ben hiç aramicaktim aslında acile gidip nst cektirip sonuç kötü çıkarsa aricaktim eşim ısrar etti ama sor diye. Ona uydum aradım. Sonra eşim bana diyor ki ee haklı doktor ne yapsın telefondan onun hastanesine gitmedin. Sanki beyfendiye de gidelim deseydim goturecekti acile zorla gitmedi. Ona da ayrı sinir oldum zaten.
Hatay dayım canım
Yoğun Bakım Ünitesi var canım. Ama yeni diye ne kadar oturur nasıl bir düzeni olur kestiremiyorum
O hastanedeki doktorlar hep birbirlerini tanıyorlar canım ve diger doktora sormadan kabul etmiyorlar. Bana neden geldiğim sorsa anlatsam kendi doktoruma yetistirecek . Ay bilmiyorum ki bir bakımdan ona inat onun hastanesinde başka doktora gidesim geliyor.
kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım bizden haberler boyle.
CANIM SEN MAAŞALLAH 35 E GELMİŞSİN. BİZ DAHA 33DEYİZAynen bendede var canim korkutuyor beni ama ins normaldir uzsn dinlen mutlaka
Saol canım bende arada bı yürüyorum benım bebiş çıkıçakmiş gibi aşaiya baskı yapiyo iyne batar gibi olvyo dr. Pek önermedı şimdixe kadar yürümeyi ama madem dönebiliyo böylelikle dr umu dinlemem bende markete felan en azından gıderim çok saol canım tempo bundan sonra :)canım sakın moralini bozma.
bende geçen hafta cuma gittiğimde kafası hala yukardaydı, ve doktor son haftalar yaklaştıkça yeri daraldığı için dönme ihtimali azalır demişti. Benimde moralim çok bozulmuştu, normal doğum istiyorum ama sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin dedim.
Dün akşam işten çıkınca 10- 15 dakka yürüdüm. karnıma öyle bi ağrı girdiki nefesimi kesti neredeyse, meğersem oğluşum dönmüş :) bugün gene kontrolüm vardı. Dr döndüğünü söyleyince çok sevindim.
normal doğum isteyenlere hep yürüyüşü önerirlerdi, anladım şimdi nedenini. bi kere bile tempolu yürümem dönmesini sağladı kuzumun. O yüzden moralini bozma eğer eben ve doktorun önerdiyse, riskli değilse senin içinde günde en fazla yarım saat yürümeye çalış bence :)
Inan be yapacağımı bilmiyorum canım bir yandan degistireyim diyorum bir yandan da o kadar para döktüm ona aylarca o dogurtsun diyorum.Aman kuzum boswer sana yakin olan hastabeye git arastir dr lari yeni acikiyomus hem hastane gerekirse butun dr lari dene az zamanimiz kaldi yaptigi affedilcek bsey degil terbiyesiz dr un
Aynen öyle canım. En iyisi konuşmak ben d3 başka doktora bu kadar kısa bir zamanda guvenemem diye düşünüyorum. Doktoruma tekrar isinabilir miyim bilmiyorum ama. Başka çarem yok sanırımgunaydın kızlarrr nasılsınız :) yavastan sancılar duzensız agrılar gırmeye basladı :) :) az kaldı artık son ayımıza gırmek uzereyızz alışacagız bunlara.... bu aradaAdaisyLove doktorun yaptıgı gercekten yanlıs sonucunda kac ay gıdıp tonlarca para dokuyoruz konusmanda fayda var belkı canı baska bıseye sıkkındı sana patladı kı bu bıle dogru degıl ama sımdı bu saatten sonra da yenı doktor bulmak alısmak bıraz zor olur gıbı gelıyo bana
Karşısında çocuk var sanki canım. Sabahtan beri 2,5 litre su içtim canım bugün hiç olmadı çok şükür. Birazdan da ilacı almaya gidecem. .Yahu ne kadar ayip doktorunun yaptigi. "git gittigin doktoru ara" demek profesyonellikten cok uzak. 40 yillik arkadasin sanki. Ben olsam ben de degistirmem doktoru bosver gidip konus boyle kirici davranirse degistirirsin senden ve bebisten onemli degil canini sikma.
Kasilmalarin noldu?
Masallah bebise. Belki doner uzme kendini, saglikla dogsunlar da nasil dogarlarsa dogsunlar diyorum ben.
Son kontrolde benim kiz donmustu ama benimki de bazen gorebiliyoruz tekrar donduklerini dedi. İnsallah olmaz tabi yeri yok gibi geliyor bana zaten:)
İdrar yolu enfeksiyonu insallah gecer antibiyotige gerek kalmaz. Suyu aksatma hic...
Su hala midemi bulandiryor benim, gebeligin basindan beri boyle... Zorluyorum hep kendimi
Oh maşallah bebişin iyi annesi baksana tombik olmuş :)) olur iltihap suyla geçer inan. Bi sürahi suya limon sık öyle güzel içiliyor ki için ferahlıyor. 3 lt yi geçsen tertemiz olur idrar yolları. Bir de yoğurt suyu içebilirsin canım hergün yoğurdun verdiği suyu iki kaşık içsem temizlenir.kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım bizden haberler boyle.
Canım arada olur öyle sıcak duş al geçmezse doktoru ara istersen. İçin de rahat eder hem.Hayirli cumalar kizlar.bugun gobegimin altinda bativi nir agri var disardayfim mesanedende vuran bir agri mahvetti beni ; ((cok korkmaya basladim ben eve kendimi zor attim
Hayırlı olsun misslarut :)Kızlar ms_larut değilim, misslarut'um artık :)
Geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğüne ne iyi gelir ki acaba. Çok sıcak duş almamaya çalış bir de duşa evde tekken girmemeye çalış :)Slm melek anneler ve baldan tatlı bebişleri 1 haftadır sadece geçmişe bakabildik sürekli tansiyonumuz düşüyo Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine hepimize sağlıklı mutlu huzurlu vakti zamanı gelince kolay Doğumlar nasip etsin evimizden bereketi sağlığı huzuru Mutluluğu ve yavrularımızın cıvıltılarını eksik etmesin öpüyoruz hepinizi
Sana tavsiyem aynı hastanede başka doktordan rica et Üslup da anlaşamadık sizinle devam etmem mümkün mü diye. Doktorunun hakkında kötü bişey demezsen sorun da olmaz hem.Inan be yapacağımı bilmiyorum canım bir yandan degistireyim diyorum bir yandan da o kadar para döktüm ona aylarca o dogurtsun diyorum.
Aynen öyle canım. En iyisi konuşmak ben d3 başka doktora bu kadar kısa bir zamanda guvenemem diye düşünüyorum. Doktoruma tekrar isinabilir miyim bilmiyorum ama. Başka çarem yok sanırım
Karşısında çocuk var sanki canım. Sabahtan beri 2,5 litre su içtim canım bugün hiç olmadı çok şükür. Birazdan da ilacı almaya gidecem. .
geçmiş olsun canım.. ben de aynı durumdayım hep tansiyonum düşüyor.. sabah kalkar kalkmaz bişeyler ye iyi geliyor.. bi de tuzlu ayran içiyorum ben.. inşallah geçer..Slm melek anneler ve baldan tatlı bebişleri 1 haftadır sadece geçmişe bakabildik sürekli tansiyonumuz düşüyo Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine hepimize sağlıklı mutlu huzurlu vakti zamanı gelince kolay Doğumlar nasip etsin evimizden bereketi sağlığı huzuru Mutluluğu ve yavrularımızın cıvıltılarını eksik etmesin öpüyoruz hepinizi
Biraz uzandim dinleneyim bakalim takip ediyorum canim ins gecici biseydirOh maşallah bebişin iyi annesi baksana tombik olmuş :)) olur iltihap suyla geçer inan. Bi sürahi suya limon sık öyle güzel içiliyor ki için ferahlıyor. 3 lt yi geçsen tertemiz olur idrar yolları. Bir de yoğurt suyu içebilirsin canım hergün yoğurdun verdiği suyu iki kaşık içsem temizlenir.
Canım arada olur öyle sıcak duş al geçmezse doktoru ara istersen. İçin de rahat eder hem.
Hayırlı olsun misslarut :)
İnşallah canım artık ağrılarımız normalmiş ben kasık be bel ağrısına alıştım artık. Dayanamayacağım bir ağrı olacakmış doğum belirtim. Sen yüne de ararsın doktorunungeçmezse. Belki iltihap olabilir. Son ay su gibi akıntı olacak oyüzden enfeksiyon riski artıyormuşBiraz uzandim dinleneyim bakalim takip ediyorum canim ins gecici biseydir
aslında bana bir hafta koymuyor dr um :) ama bu hafta 32nci hafta çalışabilir raporunu almak için gittim mecburi. onun dışında da ağrı hissettiğimde yada yanlış bişi gittiğini hissettiğimde de hemen gidiyorum dr uma :) ilk ayalrda her hafta gidiyordum mesela :) sağolsun dr um çok anlayışlı her seferinde sakinleştirmeye çalışır beni :) cuma günü de ağrım var diye gitmiştim :)Nekadar siklikla gdiyosun kontrole canim
Saol canım bende arada bı yürüyorum benım bebiş çıkıçakmiş gibi aşaiya baskı yapiyo iyne batar gibi olvyo dr. Pek önermedı şimdixe kadar yürümeyi ama madem dönebiliyo böylelikle dr umu dinlemem bende markete felan en azından gıderim çok saol canım tempo bundan sonra :)
ben de 32de gittim canım gördük bebişi ve 3 hafta sonra gel dedi.. geç değil mi dedim, bi sıkıntı yok erken gelmene gerek yok dedi.. bekliyoruz bakalım, ben de 2 haftada çağırır diye düşünmüştüm..Kızlar merhabalr..Bugün 32. Hafta raporunu aldım. .calisabilir raporu.ama doktor kontrol etmedi geçen hafta baktı diye..ve 3 hafta sonra gel dedi..bana geç gibi geldi ya..geçen hafta gördüm bebegimi toplam 1 ay olacak yani..size Doktorunuz kaç haftada bir geçmenizi söylüyor acaba
Moral bozmak yok, hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi hallolur.kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım bizden haberler boyle.
süt izni; madde 104 A bendindeki sürelerden sonra diyo bu yasa F bendi olarak eklenecek o yüzde olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?