- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Bende de oluyorbahsettigin şey canım, ayaklarimda ve yüzümde şişlik yok ellerim de gün içinde iyi ama sabah kalktığımda parmaklarımın dolma gibi olmuş oluyor ve acayip sızlıyor, dediğin gibi geceleri uyandığımda aynı ağrı oluyor öyle ki bazen çok afedersiniz tuvalet kağıdını bile koparamiyorumaranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan
Pamuğu mu ıslatarak kullaniyodu canım sertlesmiyo muydu peki bilgin var miPamuk yapiyordu benim eltim
valla bende ağustos sonu bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet inşallah gideriz erken rezervasyon ile almadım ama bebiş doğsun ona göre karar verecezotele gitmeyi dusunuyoruz kizlar memleket degil memleketimizde oturuyoruz zaten 2aylik cok mu kucuk olur acaba diyorum bi yandan ama antalya istiyorum bende dayisi war esimin orda arada bebisi biraka biliriz bi saatligine falan diye dusnuyorum ama bilemiyorum genede ewde bejde cok bunaldim
geçmiş olsun canım ben iki aylıkken kullandım bana tek kullanımda fayda etti 3 saat idrara cikmaman gerekiyor onun içinde o yüzden gece yatarken ic faydasi olur inşallahKızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık
Dusukmis bayagi8&4canım
Canım kuru bez derken nasıl birşey ?Canim medikallerde satilan kuru bezler varmis, ben de arastiriyorum. Burda medline ve attends markalari var. arkadasim attends almis, cok iyi oluyor diyor. Turkiye'de hangi markalar vardir bilmiyorum ama
Hamilelikte oluyor canim nekadar dikkat edilsede kimi bunyevyatkin oluyor enfeksiyonaSürekli akıntı olunca mantarda vardır sanırım sürekli nemli oluyor ya. şimdi iyi zamanlarım çok daha kötüsünü yaşadım ağrı sızı kaşıntı çok da zor geçiyor temizliğe de dikkat ederim ama.
Varmıdır bir çaresi bilemiyorum geçip birkaç gün sonra tekrar başlayınca insan sinir oluyor iyice bebilere bir zararı olmasında.
Ben unibaby kullanmadım ki zaten gördüğüm en iyi ıslak mendil o ama çok pahalı. Ben huggies yeni doğan ya da prima yeni doğan alıyordum. İlk 4-5 ay su pamuk kullandım sonra salladım. Bu kez evde pamuk su dışaruda unibaby pamuk su kullanırım. Benim oğlum çok pişik oldu hassastı poposu.Sonradan ıslak mendilin içindekiler kısmına bakıp ne demek olduğunu ve zararlarını öğrenince pilman oldum
Teşekkür ederim canım. Bebeğe bir zararı yoktur dimigeçmiş olsun canım ben iki aylıkken kullandım bana tek kullanımda fayda etti 3 saat idrara cikmaman gerekiyor onun içinde o yüzden gece yatarken ic faydasi olur inşallah
Nedir bu enfeksiyondan cektigimiz yakızlar nasılsınız bende diş agrisi yüzünden pek takip edemedim forumu inşallah herkes iyidir Bebişler büyüyor artk bende de kaşıntı başladı enfeksiyon kapmış olabilirim su içiyorum ama tahlil yaptırmam lazım :-(
Pamugu canim yuvarlak buyuk parcalar yapip islatip kapakli bir kutuda sakliyordu kurumuyormusPamuğu mu ıslatarak kullaniyodu canım sertlesmiyo muydu peki bilgin var mi
Maşallah bebişe canım buyutmussun :)kızlar napıonussss
kontrolden cıktım nstye gırdim. sıkıntı cıkmadı şukur . yarımsaat kalp atısını dınledım kuzumun. 2234 olmuskılosu taaaaa 20 gun sonrasına verdınapalım beklıcem ozamanda 36 haftalık olucam sanırımsonrada doguma çagırır :)
Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
yok canım tek kullanımlık zaten hemen geçiriyor sıkıntı yapma enfeksiyon daha zararlı emin olTeşekkür ederim canım. Bebeğe bir zararı yoktur dimi
Bizde reservasyon falan yaptirmadik bebis dogsun oyle karari kesin weririz duruma gore diyoruz esimin is yeri belirliyo yillik isnini yoksa bende eylulde falan giderdim daha iyi olurduvalla bende ağustos sonu bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet inşallah gideriz erken rezervasyon ile almadım ama bebiş doğsun ona göre karar verecez
vallahi öyle çok su içmek lazım tuvalete gidiyorum diye azaltmıştım şimdi yine kaşıntı başladı :-(Nedir bu enfeksiyondan cektigimiz yabir türlü gitmiyor gitse geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?