2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık

aranızda ellerı cok sısen ve gecelerı ınanılmaz acıyan varmı ben ellerımden parmaklarımdan cok cekıyorum gunduz egzersız yapıom acıyom kapatıyomda gece kac kere uykumdan kalkıyorum acıdan
Bende de oluyorbahsettigin şey canım, ayaklarimda ve yüzümde şişlik yok ellerim de gün içinde iyi ama sabah kalktığımda parmaklarımın dolma gibi olmuş oluyor ve acayip sızlıyor, dediğin gibi geceleri uyandığımda aynı ağrı oluyor öyle ki bazen çok afedersiniz tuvalet kağıdını bile koparamiyorum

valla bende ağustos sonu bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet inşallah gideriz erken rezervasyon ile almadım ama bebiş doğsun ona göre karar verecez

Kızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık
geçmiş olsun canım ben iki aylıkken kullandım bana tek kullanımda fayda etti 3 saat idrara cikmaman gerekiyor onun içinde o yüzden gece yatarken ic faydasi olur inşallah

kızlar nasılsınız bende diş agrisi yüzünden pek takip edemedim forumu inşallah herkes iyidir Bebişler büyüyor artk bende de kaşıntı başladı enfeksiyon kapmış olabilirim su içiyorum ama tahlil yaptırmam lazım :-(

Canim medikallerde satilan kuru bezler varmis, ben de arastiriyorum. Burda medline ve attends markalari var. arkadasim attends almis, cok iyi oluyor diyor. Turkiye'de hangi markalar vardir bilmiyorum ama
Canım kuru bez derken nasıl birşey ?

Hamilelikte oluyor canim nekadar dikkat edilsede kimi bunyevyatkin oluyor enfeksiyona

Nedir bu enfeksiyondan cektigimiz ya bir türlü gitmiyor gitse geri geliyor

Maşallah bebişe canım buyutmussun :)
Sonra da her hafta çağıracak sanırım canım. Az kaldı çabuk geçer 20 gün üzülme :)

valla bende ağustos sonu bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet inşallah gideriz erken rezervasyon ile almadım ama bebiş doğsun ona göre karar verecez
Bizde reservasyon falan yaptirmadik bebis dogsun oyle karari kesin weririz duruma gore diyoruz esimin is yeri belirliyo yillik isnini yoksa bende eylulde falan giderdim daha iyi olurdu

Nedir bu enfeksiyondan cektigimiz ya bir türlü gitmiyor gitse geri geliyor
vallahi öyle çok su içmek lazım tuvalete gidiyorum diye azaltmıştım şimdi yine kaşıntı başladı :-(

Ben antalyaliym cnm temmuz ve agustosta bebekleriniz piser ,isilik olurlar sicaktan.o mevsimdr kilimali odadan disari cikilmiyor geneldeama eylul ekim cok guzel olur

Merhabalar kızlar.bugün bizde oğluşumu gördük.1700 gr olmuş.tam 31 haftalık günüyle uyumlu.Herşeyi normal şükürler olsun.haftaya da 32 hafta raporunu almaya gidecez inşallah.doktor bu hafta vermedi malesef.Doğum sonrasına ekleniyor.kayıp olmaz falan dedi.ama tatile geliyor zaten Of çok da bişey demedim artık.yüzdük kuyruğuna geldik.haftaya da bir şekilde geçiririz biter gider.bebeğin kollar bacaklar aşağıdaymış.o nedenle kasıklarda hissetmen normal dedi.ay çok uzattım kusura bakmayın.bizim kontrol böyleydi.fotosunu da atarım müsait olunca.aynı babası oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…