Benimde Pazartesi gitmiştim yani 23 ünde bir ay sonra çağırdı. Sorun yok yani telaş yapmaKızlar merhabalr..Bugün 32. Hafta raporunu aldım. .calisabilir raporu.ama doktor kontrol etmedi geçen hafta baktı diye..ve 3 hafta sonra gel dedi..bana geç gibi geldi ya..geçen hafta gördüm bebegimi toplam 1 ay olacak yani..size Doktorunuz kaç haftada bir geçmenizi söylüyor acaba
öyle olacak gibiYani süt izni bu altı aydan sonra 3 ve 1.5 saat olarak devam eder mi zaten ilk altı ay 3 saatti o altı ayda yarı zamanlı çalışılırsa 3 saat yanmış olmaz mı düzenleme nasıl olur acaba
cnm bende araştırdım..Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
Aynen ya çok haklısın,ona da bir düzenleme gelmesi lazım.önceden yine çocuk 9 aylık olana kadar 2 de çıkıyorduk,şimdi 6 aylık olana kadar öğlen çıkacaz.3 ay gitti. 2'de çıkmakta yarım gün sayılıyordu aslında hemde 3 ay daha fazlaydı.Yani süt izni bu altı aydan sonra 3 ve 1.5 saat olarak devam eder mi zaten ilk altı ay 3 saatti o altı ayda yarı zamanlı çalışılırsa 3 saat yanmış olmaz mı düzenleme nasıl olur acaba
Canım benim dr um alsancakta ahmet kılyar talatpaşa bulvarında muayenehanesi var muayene ücreti 120 tl çok ilgili doğumlarıno da karatsş hastanesinde yaptırıyor istersen bir git ona derimmerhaba kızlar. sabah beri hastane hastane dolaşıyoruz. hiçbiri benim medicalparkımın ve doktorumun yerini tutmadı. en konforlu hastane bile bana soğuk geldi. ne yapıcam bennasıl değiştircem doktorumu, çok kararsız kaldım. aranızda izmirde olan var mı?
e bebekte de var temizleme pamuklarından. göğüs pedi gibi yuvarlak yuvarlak.cnm bende araştırdım..
şok ta bide a101 de gördüm makyaj temizleme pamuğu var çok mantıklı geldi..
makyaj temizleme pamuğu alacam onu ıslatıp kullanacam
evet yerini biliyorum. dokuz eylül rektörlükteyim ben de. karataşı beğenmedim ama benCanım benim dr um alsancakta ahmet kılyar talatpaşa bulvarında muayenehanesi var muayene ücreti 120 tl çok ilgili doğumlarıno da karatsş hastanesinde yaptırıyor istersen bir git ona derim
Ev için aynen ben de senin gibi düşündüm de dışarıda bi yere gidince nasıl olcak diye düşünüyodum onu çözmüş oldum.gerçi istediğim gibi pratik hem de yumuşak olursa evde de öyle kullanabilirimcnm bende araştırdım..
şok ta bide a101 de gördüm makyaj temizleme pamuğu var çok mantıklı geldi..
makyaj temizleme pamuğu alacam onu ıslatıp kullanacam
Canim kagir havlu hic hijyenik değil.ben ebebekten baby menin tek kullanimlik paketlerde pamuklari var ondan aldim.kaynamis su ile islatip silmeyi düşünüyorum.medikal ve eczanelerdende top seklinde pamuk alirsan islatip kullanirsin hem daha ekonomik olur.evdeyken bunları kullanmak rahat olur ama bir yere gittiğinde mecbur iyi kalite yenidoğan İslak mendil alabilirsin.çünkü insanların evinde pek hoş karsilayamayabilirlerKızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
masaAllah bebişine canım tosun olmus:)kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım bizden haberler boyle.
Kağıt havlu için öyle düşünmemiştim doğrudur.. pamuk da o anda islatınca yumuşak ama ıslak beklerse sertlesecegini söyledi annem, ben önceden ıslatıp haZır olmasını istiyorumCanim kagir havlu hic hijyenik değil.ben ebebekten baby menin tek kullanimlik paketlerde pamuklari var ondan aldim.kaynamis su ile islatip silmeyi düşünüyorum.medikal ve eczanelerdende top seklinde pamuk alirsan islatip kullanirsin hem daha ekonomik olur.evdeyken bunları kullanmak rahat olur ama bir yere gittiğinde mecbur iyi kalite yenidoğan İslak mendil alabilirsin.çünkü insanların evinde pek hoş karsilayamayabilirler
canım bebekler için ıslak mendiller var hiç bir katkı maddesi olmayan sadece pamuk ve su içeren, ben onlardan alcam.. diğer türlü her seferinde kendin ıslatıp kullanman pratik olmayabilir..Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
Canim dr umu bahar carpti galiba ilgilenmiyor sinir etti beni birsuru tahlil istediler sonrada ben dahiliyeci degilim git dahiliyeye dedi.cok yuksek enfeksiyon var ama umursamadi basindan atti resmen suan adim atamiyorum agridan dinlenmeye calisiyorumİnşallah canım artık ağrılarımız normalmiş ben kasık be bel ağrısına alıştım artık. Dayanamayacağım bir ağrı olacakmış doğum belirtim. Sen yüne de ararsın doktorunungeçmezse. Belki iltihap olabilir. Son ay su gibi akıntı olacak oyüzden enfeksiyon riski artıyormuş
Ne guzel iyi ni dr un var.ben suan dr umdan hic memnun degilimaslında bana bir hafta koymuyor dr um :) ama bu hafta 32nci hafta çalışabilir raporunu almak için gittim mecburi. onun dışında da ağrı hissettiğimde yada yanlış bişi gittiğini hissettiğimde de hemen gidiyorum dr uma :) ilk ayalrda her hafta gidiyordum mesela :) sağolsun dr um çok anlayışlı her seferinde sakinleştirmeye çalışır beni :) cuma günü de ağrım var diye gitmiştim :)
Ben bugunn itibariyle 34 oldum canim burda yanlis gidiyor haftam inS sonuna kadar giderCANIM SEN MAAŞALLAH 35 E GELMİŞSİN. BİZ DAHA 33DEYİZ
maşallah canımmmm. Amin Allah tamamına erdirsin...Ben bugunn itibariyle 34 oldum canim burda yanlis gidiyor haftam inS sonuna kadar gider
Pamuk yapiyordu benim eltimKızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?