2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde Pazartesi gitmiştim yani 23 ünde bir ay sonra çağırdı. Sorun yok yani telaş yapma

merhaba kızlar. sabah beri hastane hastane dolaşıyoruz. hiçbiri benim medicalparkımın ve doktorumun yerini tutmadı. en konforlu hastane bile bana soğuk geldi. ne yapıcam ben nasıl değiştircem doktorumu, çok kararsız kaldım. aranızda izmirde olan var mı?

Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
cnm bende araştırdım..
şok ta bide a101 de gördüm makyaj temizleme pamuğu var çok mantıklı geldi..
makyaj temizleme pamuğu alacam onu ıslatıp kullanacam

Yani süt izni bu altı aydan sonra 3 ve 1.5 saat olarak devam eder mi zaten ilk altı ay 3 saatti o altı ayda yarı zamanlı çalışılırsa 3 saat yanmış olmaz mı düzenleme nasıl olur acaba
Aynen ya çok haklısın,ona da bir düzenleme gelmesi lazım.önceden yine çocuk 9 aylık olana kadar 2 de çıkıyorduk,şimdi 6 aylık olana kadar öğlen çıkacaz.3 ay gitti. 2'de çıkmakta yarım gün sayılıyordu aslında hemde 3 ay daha fazlaydı.

Canım benim dr um alsancakta ahmet kılyar talatpaşa bulvarında muayenehanesi var muayene ücreti 120 tl çok ilgili doğumlarıno da karatsş hastanesinde yaptırıyor istersen bir git ona derim

Canım benim dr um alsancakta ahmet kılyar talatpaşa bulvarında muayenehanesi var muayene ücreti 120 tl çok ilgili doğumlarıno da karatsş hastanesinde yaptırıyor istersen bir git ona derim
evet yerini biliyorum. dokuz eylül rektörlükteyim ben de. karataşı beğenmedim ama ben alışmışım hastaneme. moralim çok bozuk

cnm bende araştırdım..
şok ta bide a101 de gördüm makyaj temizleme pamuğu var çok mantıklı geldi..
makyaj temizleme pamuğu alacam onu ıslatıp kullanacam
Ev için aynen ben de senin gibi düşündüm de dışarıda bi yere gidince nasıl olcak diye düşünüyodum onu çözmüş oldum.gerçi istediğim gibi pratik hem de yumuşak olursa evde de öyle kullanabilirim

Hayırlı. cumalar kızlar. İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara tavsiyem günde en az 2 litre su, limonlu suda enfeksiyonu önlüyormuş bilginize. Bunları bana doktorum önermişti ben 3 litre içtiğim için çok şükür böyle bir sorun yaşamadım. Çok geçmiş olsun hasta arkadaşlara

Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
Canim kagir havlu hic hijyenik değil.ben ebebekten baby menin tek kullanimlik paketlerde pamuklari var ondan aldim.kaynamis su ile islatip silmeyi düşünüyorum.medikal ve eczanelerdende top seklinde pamuk alirsan islatip kullanirsin hem daha ekonomik olur.evdeyken bunları kullanmak rahat olur ama bir yere gittiğinde mecbur iyi kalite yenidoğan İslak mendil alabilirsin.çünkü insanların evinde pek hoş karsilayamayabilirler

masaAllah bebişine canım tosun olmus:)

Kağıt havlu için öyle düşünmemiştim doğrudur.. pamuk da o anda islatınca yumuşak ama ıslak beklerse sertlesecegini söyledi annem, ben önceden ıslatıp haZır olmasını istiyorum

canım bebekler için ıslak mendiller var hiç bir katkı maddesi olmayan sadece pamuk ve su içeren, ben onlardan alcam.. diğer türlü her seferinde kendin ıslatıp kullanman pratik olmayabilir..

Canim dr umu bahar carpti galiba ilgilenmiyor sinir etti beni birsuru tahlil istediler sonrada ben dahiliyeci degilim git dahiliyeye dedi.cok yuksek enfeksiyon var ama umursamadi basindan atti resmen suan adim atamiyorum agridan dinlenmeye calisiyorum

Ne guzel iyi ni dr un var.ben suan dr umdan hic memnun degilim

Pamuk yapiyordu benim eltim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…