2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ewet kızım oluyor, dedıgın gıbı tamamen kescem galıba sısmeyı gectım acı benı mahfedıyor dr ya sorcam haftaya randevum var bakalım ne dıcek
canım benim elim şişmiyorda sırt üstü yattıgım zaan sol tarafım komple uyusuyor sola dönünce geciyor ama sende sola yatmaya calıs canım:)

canım enfeksiyondan dolayı içtiğin antibiyotikler kasıntı yapar benim oldum olası böbrek rahatsızlıgım oldugu için doktorum ya sirkeli su yada teramycn diye bi krem kullanmamı söylerdi

Vay gıcık vay.paraları alırken iyiydi de şimdi zorda kalmışım arıyorum heralde arıycam kimi arıyım başka deseydin.benim doktora da gıcık oluyorum ama en azından bizimle ilgileniyor lazım olduğunda.en kötüsü de tam sona yaklaşmışken böyle davranmaları.umarım şimdi iyisindir.

masallah Bebişe böyle sağlıklı haberler almak bizi de mutlu ediyor

off cok zor gercekten benmde ara ara bikç kere olmuştu 3gündr üst üste aynı saatte olmaya başladı randevuyada 1 hafta war kafayı yemessem iyidir.
canım dün doktora gittim kasıntı karaciğer enzimlerindeki yükselmeyle alakalı oluyomus ,netten okumustum zaten karacıgerımı zorlayacagını dusundugumden tüm ilaçlarımı kesmiştim 2-3 gündür kasıntım gectı.doktorada söyledım ıyı yapmıssın dedi.tahlil yapıyolar benımkıler normal cıktı inşallah sendede önemlibirşey cıkmaz ....

slm kızlar dün bizçalışabilir raporumuzu aldık.raporun ilk gününden uyuklumaya basladım gün içinde ve aşırı yorgunluk oluyor .gittiği yere kadar çalışcz kızımla.doktor bebegın durusuyla alakalı bısey demedı bende heyecandan sormayı unuttum .doğum şeklini daha hiç konusmadık.bebegım haftasına göre ilerden gidiyomus erken dogabılır dedi :)

Bizde reservasyon falan yaptirmadik bebis dogsun oyle karari kesin weririz duruma gore diyoruz esimin is yeri belirliyo yillik isnini yoksa bende eylulde falan giderdim daha iyi olurdu
Inşallah gideriz bende çok istiyorum valla güneş kremi bişe sipariş vereceğim

Ailem ada da yaşıyor zaten yazı orda geçiricem

Şoka girdim canım onun soylediklerinden ne diyeceğimi bilemedim. Kelimeleri yuttum konusurken.
Şimdi iyiyim çok. Şükür. Iltihaptan dolayi yanma oluyor. Bol su içmeye çalışıyorum

MasaAllah bebişine canım

izmirli değilim ama face de üye olduğum grupta volkan dedenin ve izmir doğal doğum merkezinin doktorlarının adı geçiyor gidenler memnun bir araştır istersen

MasaAllah canım

Canım kuru bez derken nasıl birşey ?
canim kuru ama kullanirken islatiyorsun. Malzemesi pamuk mu ben de bilmiyorum. Burda hastanede bebeklere ondan kullaniyorlarmis, arkadas da ordan gorup siparis etmis. Asagida amazon linkini veriyorum, insallah acilir. Yorumlarinda sadece bebek icin degil yatalak hastalar vs icin de kullanildigi yaziyor.
Mesela su linkteki http://www.amazon.com/Attends-Heavy...e=UTF8&qid=1427484266&sr=1-3&keywords=Attends bezlerin yorumunda biri yazmis, hastanede hem alt silerken hem de agiz bei vs olarak kullaniyorlar diye.

Bu da bir baska marka http://www.amazon.com/Medline-Ultra...e=UTF8&qid=1427484588&sr=1-1&keywords=Medline

Kızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık
Canim gecmis olsun
Ben o ilactan defalarca kullandim. Bir sikibti olmadı. Ama benim enfeksyonum inatci cikti gecmiyo. Hatta bugun doktor yine ilac yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…