- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Canım evdeyken icersin de dışarıda olmuyovallahi öyle çok su içmek lazım tuvalete gidiyorum diye azaltmıştım şimdi yine kaşıntı başladı :-(
canım benim elim şişmiyorda sırt üstü yattıgım zaan sol tarafım komple uyusuyor sola dönünce geciyor ama sende sola yatmaya calıs canım:)ewet kızım oluyor, dedıgın gıbı tamamen kescem galıba sısmeyı gectım acı benı mahfedıyor dr ya sorcam haftaya randevum var bakalım ne dıcek
canım enfeksiyondan dolayı içtiğin antibiyotikler kasıntı yapar benim oldum olası böbrek rahatsızlıgım oldugu için doktorum ya sirkeli su yada teramycn diye bi krem kullanmamı söylerdinefret ettim enfeksiyondan neredeyse 3 aydır başlıyor uzun sürüyor geçiyor bir hafta on gün sonra tekrar başlıyor 2 kutu antibiyotik kullandım .Kaşıntı yanma ağrı da cabası .Şuan kaşıntı sızı yine başladı offff . Suyu da içiyorum neden oluyor ilaç içmeyi de hiç sevmem hangii krem o
Cok guzelmissss bayildim güle güle kullaninkızlar babam bu beşiği bize alacak sizce nasıl benim hoşuma gitti birazEki Görüntüle 1472012
Vay gıcık vay.paraları alırken iyiydi de şimdi zorda kalmışım arıyorum heralde arıycam kimi arıyım başka deseydin.benim doktora da gıcık oluyorum ama en azından bizimle ilgileniyor lazım olduğunda.en kötüsü de tam sona yaklaşmışken böyle davranmaları.umarım şimdi iyisindir.Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir
masallah Bebişe böyle sağlıklı haberler almak bizi de mutlu ediyorMerhabalar kızlar.bugün bizde oğluşumu gördük.1700 gr olmuş.tam 31 haftalık günüyle uyumlu.Herşeyi normal şükürler olsun.haftaya da 32 hafta raporunu almaya gidecez inşallah.doktor bu hafta vermedi malesef.Doğum sonrasına ekleniyor.kayıp olmaz falan dedi.ama tatile geliyor zaten Of çok da bişey demedim artık.yüzdük kuyruğuna geldik.haftaya da bir şekilde geçiririz biter gider.bebeğin kollar bacaklar aşağıdaymış.o nedenle kasıklarda hissetmen normal dedi.ay çok uzattım kusura bakmayın.bizim kontrol böyleydi.fotosunu da atarım müsait olunca.aynı babası oğluşum.
sağol canım şimdilik eksiği var güzel değil Bebiş tamamlayacak o eksiği Rabbim nasip ederseCok guzelmissss bayildim güle güle kullanin
saol canımbenımMaşallah bebişe canım buyutmussun :)
Sonra da her hafta çağıracak sanırım canım. Az kaldı çabuk geçer 20 gün üzülme :)
canım dün doktora gittim kasıntı karaciğer enzimlerindeki yükselmeyle alakalı oluyomus ,netten okumustum zaten karacıgerımı zorlayacagını dusundugumden tüm ilaçlarımı kesmiştim 2-3 gündür kasıntım gectı.doktorada söyledım ıyı yapmıssın dedi.tahlil yapıyolar benımkıler normal cıktı inşallah sendede önemlibirşey cıkmaz ....off cok zor gercekten benmde ara ara bikç kere olmuştu 3gündr üst üste aynı saatte olmaya başladı randevuyada 1 hafta war kafayı yemessem iyidir.
Inşallah gideriz bende çok istiyorum valla güneş kremi bişe sipariş vereceğimBizde reservasyon falan yaptirmadik bebis dogsun oyle karari kesin weririz duruma gore diyoruz esimin is yeri belirliyo yillik isnini yoksa bende eylulde falan giderdim daha iyi olurdu
Şoka girdim canım onun soylediklerinden ne diyeceğimi bilemedim. Kelimeleri yuttum konusurken.Vay gıcık vay.paraları alırken iyiydi de şimdi zorda kalmışım arıyorum heralde arıycam kimi arıyım başka deseydin.benim doktora da gıcık oluyorum ama en azından bizimle ilgileniyor lazım olduğunda.en kötüsü de tam sona yaklaşmışken böyle davranmaları.umarım şimdi iyisindir.
MasaAllah bebişine canımkızlar napıonussss
kontrolden cıktım nstye gırdim. sıkıntı cıkmadı şukur . yarımsaat kalp atısını dınledım kuzumun. 2234 olmuskılosu taaaaa 20 gun sonrasına verdınapalım beklıcem ozamanda 36 haftalık olucam sanırımsonrada doguma çagırır :)
merhaba kızlar. sabah beri hastane hastane dolaşıyoruz. hiçbiri benim medicalparkımın ve doktorumun yerini tutmadı. en konforlu hastane bile bana soğuk geldi. ne yapıcam bennasıl değiştircem doktorumu, çok kararsız kaldım. aranızda izmirde olan var mı?
Canım o ilaç iyi gelecektir Allah'ın izniyle günde 3 lt su iç hiçbişey kalmazKızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık
MasaAllah canımMerhabalar kızlar.bugün bizde oğluşumu gördük.1700 gr olmuş.tam 31 haftalık günüyle uyumlu.Herşeyi normal şükürler olsun.haftaya da 32 hafta raporunu almaya gidecez inşallah.doktor bu hafta vermedi malesef.Doğum sonrasına ekleniyor.kayıp olmaz falan dedi.ama tatile geliyor zaten Of çok da bişey demedim artık.yüzdük kuyruğuna geldik.haftaya da bir şekilde geçiririz biter gider.bebeğin kollar bacaklar aşağıdaymış.o nedenle kasıklarda hissetmen normal dedi.ay çok uzattım kusura bakmayın.bizim kontrol böyleydi.fotosunu da atarım müsait olunca.aynı babası oğluşum.
canim kuru ama kullanirken islatiyorsun. Malzemesi pamuk mu ben de bilmiyorum. Burda hastanede bebeklere ondan kullaniyorlarmis, arkadas da ordan gorup siparis etmis. Asagida amazon linkini veriyorum, insallah acilir. Yorumlarinda sadece bebek icin degil yatalak hastalar vs icin de kullanildigi yaziyor.Canım kuru bez derken nasıl birşey ?
Canim gecmis olsunKızlar doktor bana uroday diye bir ilaç vermiş duyan bilen var mı. Tek kullanımlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?