Bence baska bir doktora gittin diye bozulmusKızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir
MasaAllah canım p.tesi olsada bende görsem bebişimi:)Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
Sağol canım, az kalmış senin de :)MasaAllah canım p.tesi olsada bende görsem bebişimi:)
canım sakın moralini bozma.
bende geçen hafta cuma gittiğimde kafası hala yukardaydı, ve doktor son haftalar yaklaştıkça yeri daraldığı için dönme ihtimali azalır demişti. Benimde moralim çok bozulmuştu, normal doğum istiyorum ama sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin dedim.
Dün akşam işten çıkınca 10- 15 dakka yürüdüm. karnıma öyle bi ağrı girdiki nefesimi kesti neredeyse, meğersem oğluşum dönmüş :) bugün gene kontrolüm vardı. Dr döndüğünü söyleyince çok sevindim.
normal doğum isteyenlere hep yürüyüşü önerirlerdi, anladım şimdi nedenini. bi kere bile tempolu yürümem dönmesini sağladı kuzumun. O yüzden moralini bozma eğer eben ve doktorun önerdiyse, riskli değilse senin içinde günde en fazla yarım saat yürümeye çalış bence :)
Oh maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Olsun demekki iyi annesi doktor bir sorun görmemiş :)kızlar napıonussss
kontrolden cıktım nstye gırdim. sıkıntı cıkmadı şukur . yarımsaat kalp atısını dınledım kuzumun. 2234 olmuskılosu taaaaa 20 gun sonrasına verdınapalım beklıcem ozamanda 36 haftalık olucam sanırımsonrada doguma çagırır :)
kızlar nasılsınız bende diş agrisi yüzünden pek takip edemedim forumu inşallah herkes iyidir Bebişler büyüyor artk bende de kaşıntı başladı enfeksiyon kapmış olabilirim su içiyorum ama tahlil yaptırmam lazım :-(
Harika çok beğendim, sağolsun Babacığın :)kızlar babam bu beşiği bize alacak sizce nasıl benim hoşuma gitti birazEki Görüntüle 1472012
Sayfayı açtı canım ama dediğin gibi içeriği yazmıyo sadece mendil olarak wipes yazmışlar, burda hiç duymadım ama senin için iyi gayet hijyenikcanim kuru ama kullanirken islatiyorsun. Malzemesi pamuk mu ben de bilmiyorum. Burda hastanede bebeklere ondan kullaniyorlarmis, arkadas da ordan gorup siparis etmis. Asagida amazon linkini veriyorum, insallah acilir. Yorumlarinda sadece bebek icin degil yatalak hastalar vs icin de kullanildigi yaziyor.
Mesela su linkteki http://www.amazon.com/Attends-Heavy...e=UTF8&qid=1427484266&sr=1-3&keywords=Attends bezlerin yorumunda biri yazmis, hastanede hem alt silerken hem de agiz bei vs olarak kullaniyorlar diye.
Bu da bir baska marka http://www.amazon.com/Medline-Ultra...e=UTF8&qid=1427484588&sr=1-1&keywords=Medline
Meraba ben çatlak için lierac kullanıyorum çok memnunum geçenlerde bio oil denemek istedim merak ettim aldım ve lieracla kıyaslayamam bile ellerimi bile yumuşatmadı duruyo şuan öylece :)tünaydın hayırlı haftalar hanımlar
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
Oh maşallah oğluşuna canım uyumlu akıllı bebişin ne güzel :)Merhabalar kızlar.bugün bizde oğluşumu gördük.1700 gr olmuş.tam 31 haftalık günüyle uyumlu.Herşeyi normal şükürler olsun.haftaya da 32 hafta raporunu almaya gidecez inşallah.doktor bu hafta vermedi malesef.Doğum sonrasına ekleniyor.kayıp olmaz falan dedi.ama tatile geliyor zaten Of çok da bişey demedim artık.yüzdük kuyruğuna geldik.haftaya da bir şekilde geçiririz biter gider.bebeğin kollar bacaklar aşağıdaymış.o nedenle kasıklarda hissetmen normal dedi.ay çok uzattım kusura bakmayın.bizim kontrol böyleydi.fotosunu da atarım müsait olunca.aynı babası oğluşum.
Evet kocaman oldular :) ilk kez görüyorum sizi, Hoşgeldiniz :)baya büyüdü bebişlerimiz
Ah o heyecan yok mı çok heyecanlanıyorum ben de doktorun yanında. Hayırlı olsun raporun Gittiği yere kadar hayırlısıyla çalış inşallah. Aa önden gitmesi için erken mi dedi. Benim doktorum son haftalar az kilo alıyorlar gününü yakalıyorlar genelde diyor.slm kızlar dün bizçalışabilir raporumuzu aldık.raporun ilk gününden uyuklumaya basladım gün içinde ve aşırı yorgunluk oluyor .gittiği yere kadar çalışcz kızımla.doktor bebegın durusuyla alakalı bısey demedı bende heyecandan sormayı unuttum .doğum şeklini daha hiç konusmadık.bebegım haftasına göre ilerden gidiyomus erken dogabılır dedi :)
Ohh maşallaj bebişe kocaman oldular ha 2.5 kg :))) herkeste enfeksiyon var, geçmiş olsun.Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
Geçmiş olsun hepimizin bir sıkıntısı oldu baksana. Ama yemeği ihmal etmemeye çalış bebişin için. Biz de öptük.Iyi aksamlarrrrr guzel annelerrr
Kontrolden gelen anneler bebisleriniizi yerim sizinn. MasaAllah hepSine.
Biz 2 gundur hastayiz. Usutmusuz, agrimiz cok. Evdede huzursuzluklarimiz var biraz, 3 gundurde yemek yiyemiyorum,ama olsun prensesimin tekmeleri yuzumu gulduruyor.
Optum hepinizi...
Tsk ederm tatlım insanı anne ve babasından düşünen kimse olmuyor Allah başımızdan eksik etmesin onlarıOh maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Olsun demekki iyi annesi doktor bir sorun görmemiş :)
Geçmiş olsun canım bütün fprum hasta resmen dökülüyor.
Harika çok beğendim, sağolsun Babacığın :)
Bebişine maşallah canım kendine de dikkat et annesiKızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
Amin canım daha torun sevecekler inşallah.Tsk ederm tatlım insanı anne ve babasından düşünen kimse olmuyor Allah başımızdan eksik etmesin onları
ya canım senin karnında sertlik oluyor mu benim özellikle geceleri tas kesiliyor resmen yırtılacak gibi kasılma mı bu yoksa normal miKaç gündür giremiyorum sayfalar uçup gitmiş :) Geçmişi de okuyamadım, umarım herkes iyidir...Biz yine uyuyamıyoruz
Canım kasılma sanki bebek bi yerde toplanıyomuş, ittiriyomuş gibi oluyor, karnımda sertlik var evet sanırım büyüdüklerinden dolayı geriliyo karnımız :)ya canım senin karnında sertlik oluyor mu benim özellikle geceleri tas kesiliyor resmen yırtılacak gibi kasılma mı bu yoksa normal mi
seninki daha cok büyümüştür şimdi :)yok toplanma değil sanki karnım patlıycak gibi tövbe tövbeCanım kasılma sanki bebek bi yerde toplanıyomuş, ittiriyomuş gibi oluyor, karnımda sertlik var evet sanırım büyüdüklerinden dolayı geriliyo karnımız :)
Bende Antalyadayim cnm haklisin kesinlikle eylul ideal ay tatil icin ama bizim bebisler yanicakBen antalyaliym cnm ti ve agustosta bebekleriniz piser ,isilik olurlar sicaktan.o mevsimdr kilimali odadan disari cikilmiyor geneldeama eylul ekim cok guzel olur
Canım bol bol su iç o zaman günde en az 2 litre. Su çok güzel temizliyor. Etkisi ilaçtan daha güzel. Ama ilaçları da ihmal etme kullan.Canim gecmis olsun
Ben o ilactan defalarca kullandim. Bir sikibti olmadı. Ama benim enfeksyonum inatci cikti gecmiyo. Hatta bugun doktor yine ilac yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?