2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence baska bir doktora gittin diye bozulmus

Iyi aksamlarrrrr guzel annelerrr

Kontrolden gelen anneler bebisleriniizi yerim sizinn. MasaAllah hepSine.

Biz 2 gundur hastayiz. Usutmusuz, agrimiz cok. Evdede huzursuzluklarimiz var biraz, 3 gundurde yemek yiyemiyorum,ama olsun prensesimin tekmeleri yuzumu gulduruyor.

Optum hepinizi...

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
MasaAllah canım p.tesi olsada bende görsem bebişimi:)

Mrb bana da dün akşam bi ağrı girdi. Gaz sancısı sandım ama ne gaz çıkarabildim ne nefes alabildim. Eminönü.ne gitmiştik baya yürüdüm yani. Seni okuyunca bebeğim döndü mü acaba dedim. Ağrın gaz sancısına benziyo muydu ? Bi de benim kızımın kafa zaten aşağıdaydı. Şimdi yukarı dönmüştür o zaman (

Oh maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Olsun demekki iyi annesi doktor bir sorun görmemiş :)

Geçmiş olsun canım bütün fprum hasta resmen dökülüyor.

kızlar babam bu beşiği bize alacak sizce nasıl benim hoşuma gitti biraz Eki Görüntüle 1472012
Harika çok beğendim, sağolsun Babacığın :)

Sayfayı açtı canım ama dediğin gibi içeriği yazmıyo sadece mendil olarak wipes yazmışlar, burda hiç duymadım ama senin için iyi gayet hijyenik

tünaydın hayırlı haftalar hanımlar
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
Meraba ben çatlak için lierac kullanıyorum çok memnunum geçenlerde bio oil denemek istedim merak ettim aldım ve lieracla kıyaslayamam bile ellerimi bile yumuşatmadı duruyo şuan öylece :)

Oh maşallah oğluşuna canım uyumlu akıllı bebişin ne güzel :)
Doğum izni için üzüldüm ama son haftan az kaldı hayırlısıyla.

baya büyüdü bebişlerimiz
Evet kocaman oldular :) ilk kez görüyorum sizi, Hoşgeldiniz :)

Ah o heyecan yok mı çok heyecanlanıyorum ben de doktorun yanında. Hayırlı olsun raporun Gittiği yere kadar hayırlısıyla çalış inşallah. Aa önden gitmesi için erken mi dedi. Benim doktorum son haftalar az kilo alıyorlar gününü yakalıyorlar genelde diyor.

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2550 gr 46cm olmuş :) İdrar yolları enfeksyonumda azalma yok ilaç verdi haftaya tekrar çağırdı. Doğumdan sonra gececek sanırım bir türlü kurtulamadım.
Ohh maşallaj bebişe kocaman oldular ha 2.5 kg :))) herkeste enfeksiyon var, geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hepimizin bir sıkıntısı oldu baksana. Ama yemeği ihmal etmemeye çalış bebişin için. Biz de öptük.

Tsk ederm tatlım insanı anne ve babasından düşünen kimse olmuyor Allah başımızdan eksik etmesin onları

Bebişine maşallah canım kendine de dikkat et annesi

İyi geceler kızlar :) gün içinde vakit bulup da bir uğrayamıyorum şuralara. Yatmadan bir bakayım kızlara dedim :) sondan bir kaç sayfa okuyabildim. Meleklerim20 beşik sade ve şık. Bence güzel. Haklısın insanı kendi anne babasından daha iyi düşünen yok. Kontrole giden arkadaşlar olmuş. Güzel haberler getirmişler. Maşallah sizlere ve bebişlere... Hafta ya bizimde kontrolümüz var. İnşallah bizde güzel şeyler duyarız. Öpüyorum hepinizi... Tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin hepinize. Mışıııl mışıl uyuyun :)

Kaç gündür giremiyorum sayfalar uçup gitmiş :) Geçmişi de okuyamadım, umarım herkes iyidir...Biz yine uyuyamıyoruz
ya canım senin karnında sertlik oluyor mu benim özellikle geceleri tas kesiliyor resmen yırtılacak gibi kasılma mı bu yoksa normal mi

ya canım senin karnında sertlik oluyor mu benim özellikle geceleri tas kesiliyor resmen yırtılacak gibi kasılma mı bu yoksa normal mi
Canım kasılma sanki bebek bi yerde toplanıyomuş, ittiriyomuş gibi oluyor, karnımda sertlik var evet sanırım büyüdüklerinden dolayı geriliyo karnımız :)

Canım kasılma sanki bebek bi yerde toplanıyomuş, ittiriyomuş gibi oluyor, karnımda sertlik var evet sanırım büyüdüklerinden dolayı geriliyo karnımız :)
seninki daha cok büyümüştür şimdi :)yok toplanma değil sanki karnım patlıycak gibi tövbe tövbe korkuyorum dokunmaya bide sol böbreğime yumruklarını saydırıyor zaten sorunlu bir böbrek bari dogana kadar fazla ilişmese:)

Ben antalyaliym cnm ti ve agustosta bebekleriniz piser ,isilik olurlar sicaktan.o mevsimdr kilimali odadan disari cikilmiyor geneldeama eylul ekim cok guzel olur
Bende Antalyadayim cnm haklisin kesinlikle eylul ideal ay tatil icin ama bizim bebisler yanicak

Canim gecmis olsun
Ben o ilactan defalarca kullandim. Bir sikibti olmadı. Ama benim enfeksyonum inatci cikti gecmiyo. Hatta bugun doktor yine ilac yazdi
Canım bol bol su iç o zaman günde en az 2 litre. Su çok güzel temizliyor. Etkisi ilaçtan daha güzel. Ama ilaçları da ihmal etme kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…