Cok sukur canim bugunlere gelinceye kqdar az cekmedik amq. Canim senin bebegin kilosu nasl ben sali gunu gittigimde 2300 dedi haftasina gore cok dusuk kilo qlmqsi icin ne yapmqm gerekiyr
Cok sukur canim bugunlere gelinceye kqdar az cekmedik amq. Canim senin bebegin kilosu nasl ben sali gunu gittigimde 2300 dedi haftasina gore cok dusuk kilo qlmqsi icin ne yapmqm gerekiyr
Evet gerçekten stresli geçti. En son 2500 tu canım. Doktor sütten olabilir dedi ama ben zeytin tarhana ve yumurtanın da etkili olduğunu düşünüyorum. Mesela muz demiş arkadaşlar evet o da kilo aldırır dedi doktorum ama sağlıklı kilo alımı için protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olurmuş.
Bu arada senin bebişin kilosu da gayet iyi artık artacak kilolar :)
Günaydın kızlar. Gerçekten hepimiz hastalanip dokulmeye başladık. Sanırım bagisikligimiz azaldı. Bebişler bu ayda bizde.ne varsa aldılar. Alsınlar onlar iyi olsun da :)
Geçmiş olsun, bir daha olmayız umarım. Ben de 34 te oldum çok ağır geçti.
Sen tecrübelisin yanlış hatırlamıyorsam, hastanede doğum sonrası duş falan yazmış bazı arkadaşlar süt gelsin diye. Yasak değil mi duş almak bir bilgin var mı?
Günaydın güzel anneler ve bebişler.annemleri gönderdim bugün gittiler.üzüldüm biraz ama sanki daha çok rahatladım gibi oldu.artık karışan kuruşan yok.istediğimi istediğim zaman yaparım.İnşallah sağlıkla evlerine gitsinler mutlu olsunlar da herkesin kendi hayatı sonuçta.
seninki daha cok büyümüştür şimdi :)yok toplanma değil sanki karnım patlıycak gibi tövbe tövbe korkuyorum dokunmaya bide sol böbreğime yumruklarını saydırıyor zaten sorunlu bir böbrek bari dogana kadar fazla ilişmese:)
Günaydın kızlar. Gerçekten hepimiz hastalanip dokulmeye başladık. Sanırım bagisikligimiz azaldı. Bebişler bu ayda bizde.ne varsa aldılar. Alsınlar onlar iyi olsun da :)