Günaydın güzel anneler ve bebişler.annemleri gönderdim bugün gittiler.üzüldüm biraz ama sanki daha çok rahatladım gibi oldu.artık karışan kuruşan yok.istediğimi istediğim zaman yaparım.İnşallah sağlıkla evlerine gitsinler mutlu olsunlar da herkesin kendi hayatı sonuçta.
Evet gerçekten stresli geçti. En son 2500 tu canım. Doktor sütten olabilir dedi ama ben zeytin tarhana ve yumurtanın da etkili olduğunu düşünüyorum. Mesela muz demiş arkadaşlar evet o da kilo aldırır dedi doktorum ama sağlıklı kilo alımı için protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olurmuş.
Bu arada senin bebişin kilosu da gayet iyi artık artacak kilolar :)
Dr benim bebegime de minyon dedi, denilenleri başından beri yapıyodum ama geçen iki hafta karnım tok olsa da midem almasa da kendimi zorlayıp yedim bebeğim daha da gelişti canım acıkmayı beklemeden yemek de önemli bence, evde ne yesem diye gezmeye başladım
Bence iyi kilosu canım nisan annesi olup 2 kilo olan bebişler var merak etme. Artık hızlanacaktır kilosu. Her bebişe farklı şeyler kilo aldırıyor bence bu 2 hafta deme bakalım ne iyi gelirse onu uygularsın
Bana magnezyum yazdı doktorum sonra geçti canım. Şuan yok çok şükür.
Bence iyi kilosu canım nisan annesi olup 2 kilo olan bebişler var merak etme. Artık hızlanacaktır kilosu. Her bebişe farklı şeyler kilo aldırıyor bence bu 2 hafta deme bakalım ne iyi gelirse onu uygularsın
Ben büyük kızımda herkesi yollamıştım evden.kayınvalidemi de annemleri de.Oh ne rahattım bilsen.sarmaları sarıcaksın buzluğa doldurucaksın.sigara böreklerini de sarup koyucaksın.biz siron diye bişey öğrendik gümüşhanede o da hazır gibi oluyor zaten.Birde kısır falan ya da makarna salatası.bebek görmeye geliyoruz dendiğinde birde kakaolu kek oldu bitti.zaten çok kimse olmayınca evde çok kirlenmiyor.misafirimi de ağırladım keyfime de baktım.ne rahattı yaa.şimdi 2 kızımın dağırtıkları da olucak ama gene de sitres olmayınca hepsi oluyor.bebek kolik falan olmadığı sürece bence sorun olmaz hiçbişey.çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkınca insan ne yapacağını da şaşırıyor.