2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım büyüdük :) akşamları benm de öyle oluyor yemeklerden galiba, sabah geçiyo ama :) ilişmez annesi akıllı bebiş o maşallahh :)

Hayırdır kuzum grip mi oldun ? Geçmiş olsun
Tam grip sayılmaz canım Burnum tıkanmış ve afedersin balgam var çok yoruyor beni

Günaydın, ben de evimde yalnız olmayı sevenlerdenim. Onları rahat ettiricem diye daha çok yorulurum ben. Bakalım loğusa dönemi nasıl geçecek.

Bir ankaralı da ben varım Dün de yağmur vardı yürüyüş yapamadik, yağmuru, islanmayi severim ama hasta olmaktan korkuyorum..
Ay evet hamilelikte grip çok kötü 1 kez oldum çok kötü günler geçirdim Allah korusun dikkat etmemiz lazım gerçekten

Bu arada ben çok kötü kalça ağrısı çekiyorum akşamları üzerine basamıyorum kızlar sanki kırık gibi sizlerde de var mı?

Bu arada ben çok kötü kalça ağrısı çekiyorum akşamları üzerine basamıyorum kızlar sanki kırık gibi sizlerde de var mı?
ayakta fazla durunca, yorulunca benim de agriyo, yürüyüşe başlayalı daha iyiyim, hareketsizlik etkiliyo

34+1 bebeğim hala doğum pozisyonuna dönmemiş, kafası sağ tarafta. Dönmeyen var mı benimle aynı haftada olup?

Canim bana kilosu haftasina gore az geldi. Gobegimde pek cikmamis zatn. Muz tsrhana sut meyve bolca tuketiyrm artk allaha kalmis ins kilo alir.

Canim bana kilosu haftasina gore az geldi. Gobegimde pek cikmamis zatn. Muz tsrhana sut meyve bolca tuketiyrm artk allaha kalmis ins kilo alir.
Dr benim bebegime de minyon dedi, denilenleri başından beri yapıyodum ama geçen iki hafta karnım tok olsa da midem almasa da kendimi zorlayıp yedim bebeğim daha da gelişti canım acıkmayı beklemeden yemek de önemli bence, evde ne yesem diye gezmeye başladım

Bana magnezyum yazdı doktorum sonra geçti canım. Şuan yok çok şükür.

Bence iyi kilosu canım nisan annesi olup 2 kilo olan bebişler var merak etme. Artık hızlanacaktır kilosu. Her bebişe farklı şeyler kilo aldırıyor bence bu 2 hafta deme bakalım ne iyi gelirse onu uygularsın

Ben söyledim dr normal dedi ilaç yazmadı ya toist ama dün akşam ağrıdan ağladım

Günaydın, ben de evimde yalnız olmayı sevenlerdenim. Onları rahat ettiricem diye daha çok yorulurum ben. Bakalım loğusa dönemi nasıl geçecek.
Ben büyük kızımda herkesi yollamıştım evden.kayınvalidemi de annemleri de.Oh ne rahattım bilsen.sarmaları sarıcaksın buzluğa doldurucaksın.sigara böreklerini de sarup koyucaksın.biz siron diye bişey öğrendik gümüşhanede o da hazır gibi oluyor zaten.Birde kısır falan ya da makarna salatası.bebek görmeye geliyoruz dendiğinde birde kakaolu kek oldu bitti.zaten çok kimse olmayınca evde çok kirlenmiyor.misafirimi de ağırladım keyfime de baktım.ne rahattı yaa.şimdi 2 kızımın dağırtıkları da olucak ama gene de sitres olmayınca hepsi oluyor.bebek kolik falan olmadığı sürece bence sorun olmaz hiçbişey.çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkınca insan ne yapacağını da şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…